Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Günaydııın sonuçları pozitif olan arkadaşlara bişey danışmak istiyorum gece bir anda rahim kasılması gibi bir ağıyla uyandım şu an tarif edemediğim bi ağrı anlık sürdü ama ben tedirgin olduum hiç başına gelen oldumu iki gün önce pozitif almıştım
Degeriniz kaçtı sizin

Siyahinci adlı kullanıcıya hitaben yazıyorum konuşmalarınızı bı süredir takip ediyorum bu ay transfer olucam inşallah bende ilk transferimde iki embriyonun biri düşmüştü kanama onun alanindaydi kanama çok olduğu için belki net görememiş ya da uzman değilse anlayamamıştır hatta düşmemiş bile olabilir sadece görememiş olabilir kötü düşünme kese boyutuna göre haftası söyleniyor milim oynatmayla hafta yanlış söylenebilir uzmanlık gerektiriyor o yönden de dert etme inşallah herşey yolunda gidicek haftalarca kanamalı geçirmiş ve bı evlat sahibi olmuş bı anneden diğerine sevgilerle
Çok teşekkür ederim 🤲🏻☺️ Ne güzel yazmışsınız inşllah. Bebeğim sağlıkla gelir

Kızlar bugün tüp bebek doktorum dışında başka bir doktora gittim 5+3 günlük gebelik gözüktü kese düzgün herşey güzle kanama alanı yok dedi gerekirse 3 günde bir pruluton vururuz dedi bu lekelenmeler olabilir çok normal dedi kılcal damarları zedeliyor olabilir bebek büyüdükçe dedi tam transfer tarihim ile uyumlu çıktı haftaya kalp atışı için çağırdı vajinal bakmadı geç duyalım ses riske atmayalım yeterki dedi mükemmel bir doktora rastladım çok mutluyum şuan moralmen 10 numarayım😂😂 en çokta şu cümlesi etkiledi. Rahim dedi sağlıklı bebeği tutmaya çalışır ve bizde bunun için uğraşırız ama rahim illa da atacağım diyip bebeği atarsa yani düşerse Allah’ın takdiri diyip zaten sağlıklı bir gebelik olmadığını düşüp sevinmeliyiz dedi Allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü vermez unutma dedi inanılmaz güzel motive etti beni ya 🥰

Kızlar bugün tüp bebek doktorum dışında başka bir doktora gittim 5+3 günlük gebelik gözüktü kese düzgün herşey güzle kanama alanı yok dedi gerekirse 3 günde bir pruluton vururuz dedi bu lekelenmeler olabilir çok normal dedi kılcal damarları zedeliyor olabilir bebek büyüdükçe dedi tam transfer tarihim ile uyumlu çıktı haftaya kalp atışı için çağırdı vajinal bakmadı geç duyalım ses riske atmayalım yeterki dedi mükemmel bir doktora rastladım çok mutluyum şuan moralmen 10 numarayım😂😂 en çokta şu cümlesi etkiledi. Rahim dedi sağlıklı bebeği tutmaya çalışır ve bizde bunun için uğraşırız ama rahim illa da atacağım diyip bebeği atarsa yani düşerse Allah’ın takdiri diyip zaten sağlıklı bir gebelik olmadığını düşüp sevinmeliyiz dedi Allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü vermez unutma dedi inanılmaz güzel motive etti beni ya 🥰
Valla çok sevindim canım ya panikle olur olmaz her doktora gitmek insanı strese sokuyor. Dünkü acil doktorunun 4 haftalık kese dedikten sonra dün gecenin nasıl geçtiğini tahmin edebiliyorum olur olmaz konuşup insana zamanı geçirtmiyorlar. Beni yanlış anlama ama kendi doktorunun o kalçadan iğneyi çoktan vermesi gerekirdi kaldı ki msjlarına bile dönmüyordu çok sevindim gönlüne göre doktor bulmana inşallah tüm takibini yapıp doğumuna girer 🥰 maşallah Rabbim kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin 🥰

Çok teşekkür ederim 🤲🏻☺️ Ne güzel yazmışsınız inşllah. Bebeğim sağlıkla gelir

Maşallah ne kadar iyi bi doktor yaa keşke bütün doktorlar böyle güzel motive etse hastalarını 👏🏻 Bu arada senin adına çok mutluyum emeklerinin sonucunu alıyorsun rabbim sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin insallah 🤲🏻💕

Valla çok sevindim canım ya panikle olur olmaz her doktora gitmek insanı strese sokuyor. Dünkü acil doktorunun 4 haftalık kese dedikten sonra dün gecenin nasıl geçtiğini tahmin edebiliyorum olur olmaz konuşup insana zamanı geçirtmiyorlar. Beni yanlış anlama ama kendi doktorunun o kalçadan iğneyi çoktan vermesi gerekirdi kaldı ki msjlarına bile dönmüyordu çok sevindim gönlüne göre doktor bulmana inşallah tüm takibini yapıp doğumuna girer 🥰 maşallah Rabbim kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ah canım sabaha kadar stresten öldüm 4 hafta en alaka yani doktor bile güldü dedi ki 4 haftada kese mi gözükürmüş dedi saçmalamış resmen dedi güldü acildeki hemen baktı yolladı işte kafasına göre Buda kesemiz ☺️

Eklentiler

• 9214D446-AFFB-4323-A127-2787E7726BDB.jpeg
    9214D446-AFFB-4323-A127-2787E7726BDB.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 48
Maşallah ne kadar iyi bi doktor yaa keşke bütün doktorlar böyle güzel motive etse hastalarını 👏🏻 Bu arada senin adına çok mutluyum emeklerinin sonucunu alıyorsun rabbim sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin insallah 🤲🏻💕
Allah razı olsun rabbim en kısa sürede yaşadığım tüm mutlu duyguları sanada yaşatsın inşllahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ah canım sabaha kadar stresten öldüm 4 hafta en alaka yani doktor bile güldü dedi ki 4 haftada kese mi gözükürmüş dedi saçmalamış resmen dedi güldü acildeki hemen baktı yolladı işte kafasına göre Buda kesemiz ☺️
Yaaa yerimmm onu maşallah maşallah rabbim nazarlardan esirgesin okuyun kendinizi bol bol 🧿🤲🏻allahım bana da tüm isteyenlere de nasip etsin insallah tez vakitte sağlıkla 🌸

Ay maşallah ya yani çok anlamıyorum ama kese de çok düzenli güzel görünüyor gerçekten. Bebişi gördü mü biz çok farkedemiyoruz onlar profesyonel gözle görebiliyorlar. Bide kesen benimkinden büyükmü çekimden mi kaynaklı kaç mm acaba 🤭🤭

Aminnn Allah razı olsun yarın 12.günüm gideceğim kan testine negatif çıkacak biliyorum ama bir ihtimale tutunuyorum işte bakalım hayırlısı hakkımızda 🥺🤲🏻
Canım negatif olursa da inan yolun sonu olmuyor belki çok sağlıklı değildi baştan tutunmadı belki tutunup düşecekti daha farklı sıkıntılar yaşayacaktın Allah herşeyin beterinden sakınsın en sağlıklısını hayırlısını versin inşallah🤲🏻 Dilerim bi mucize yaşarsında kan testin pozitif çıkar dualarım seninle 🥰🤲🏻

Ay maşallah ya yani çok anlamıyorum ama kese de çok düzenli güzel görünüyor gerçekten. Bebişi gördü mü biz çok farkedemiyoruz onlar profesyonel gözle görebiliyorlar. Bide kesen benimkinden büyükmü çekimden mi kaynaklı kaç mm acaba 🤭🤭
12.7 mm yazıyor sormadım kağıdın altında doğrusu bu bilmiyorum ama. Bebek olarak yolk sac kesesi mevcut bu gebeliğin boş olmadığını gösteriyor dedi sadece ☺️

Bide benim doktorum direk vajinal bakmak istedi ben baktırmak istemiyorum diyince bozuldu. Karından bakarken de yok iğneyle kuyu kazıyoruz yok bilmem ne dedi gebelik takibine devam etceksek bilimsel olmalıyız filan dedi bilimselliği olmadığını biliyorum bu benim inancım korkularım filan dediysemde hala konuşuyordu bende bir iki sustum sonunda bi ince tartıştık bak senin doktorun ne güzel direk vajinal bakıp acele etmeyelim kurcalamayalım filan demiş maşallah anlayışlı düşünceli doktor

12.7 mm yazıyor sormadım kağıdın altında doğrusu bu bilmiyorum ama. Bebek olarak yolk sac kesesi mevcut bu gebeliğin boş olmadığını gösteriyor dedi sadece ☺️
Hah o yolk saç bebiş olcak işte onu sormak istedim onlar daha iyi görebiliyor ya bide ultrason cihazından da görüntü kalitesi değişiyor maşallah ya çok sevindim vallahi😊

Hah o yolk saç bebiş olcak işte onu sormak istedim onlar daha iyi görebiliyor ya bide ultrason cihazından da görüntü kalitesi değişiyor maşallah ya çok sevindim vallahi😊
Senin kaç çıktı kese boyutu canım evet evet. Onlar değişik tabirler kullanıyor çok anlamıyorum bende. O kadar çok soru sordum ki işte beta neden yüksek falan. İşte dedi tüp bebekte olabiliyormuş böyle durumlar düşük olmasın üst değer çok önemli değil dedi. Evet doktor gerçekten bu güne kadar gittiğim en iyi doktordu 🤲🏻 Sakarya’da yaşayanlar muhakkak Remzi Eren bu doktora gitmeli kesinlikle ☺️

Arkadaslar bir sey merak ediyorum 28 kasimda transferim oldu 7gun sonra lekelenmeler basladi. Bu sekil olan arkadaslar yasadiklarini paylasabilirlermi? Ayrica hic belirtim yok malesef 😔

Senin kaç çıktı kese boyutu canım evet evet. Onlar değişik tabirler kullanıyor çok anlamıyorum bende. O kadar çok soru sordum ki işte beta neden yüksek falan. İşte dedi tüp bebekte olabiliyormuş böyle durumlar düşük olmasın üst değer çok önemli değil dedi. Evet doktor gerçekten bu güne kadar gittiğim en iyi doktordu 🤲🏻 Sakarya’da yaşayanlar muhakkak Remzi Eren bu doktora gitmeli kesinlikle ☺️
Bana kese boyutunu söylemedi çokta terimleri anlamıyorum ama 12cm yazıyor sanırım.🤭 ben izmirdeyim doktorum transfer yapan aynı zamanda iyi de aslında ama sadece kendi konuşmak istiyor beni dinlemek yada konuşturmak istemiyor biraz değişik izmirdeyim ben ilerleyen zamanlarda anlaşamazsam değiştiririm şimdi devam 😊

X