Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kusura bakmayın sizlere nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum benden büyünsünüz çoğunuz saygımdan abla demek istiyorum ama yanlış anlaşmanızdan korkuyorum kusura bakmayın tekrardan soğuk gibi gelebilirim bu yüzden affınıza sığınıyorum

Canım bugün değerim 374 çıktı
Ayyy canım yaa çok sevindim vallahi yeni gördüm pazartesi verceksin sanıyodum kanı. Maşallah maşallah çok şükür 13lerden 3 haneli rakamlara cidden son anda tutunmuş bebiş ya Rabbim yüzünü güldürsün kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merak ettiğim birşey var kızlar beta 12000 çıkmıştı dün ama bugün kese 4 hafta ile uyumlu dedi niye öyle dedi normalde 5+3 olmam gerekiyor
Canım bi geri dönüp okudum msjları da yine mi lekelenme geldi devam ediyor mu? Bide ultrasona vajinal mi baktı ultrasonda mı 4 haftalık görünüyor ama daha fazla olması gerekmiyormu ne dedi tam olarak anlayamadım bisürü sordum ama

Evet canım bugün bay su gibi pembe bir akıntı geldi Ben de anlamadım canım acilde ki doktor öyle söyledi o an lekelenme olunca çok korktuğum için sormak gelmedi aklıma yarın başka bir doktora randevum var zaten birde orda baktıracağım acilde ki doktorun demesine göre kanamalı alan gözükmüyor dedi yani kanın nerden geldiğini anlamadı pratisyen hekimdi galiba

Bencede canım adet tarihine göre de, transfer tarihine göre de 4 haftalık olamaz ultrasonda nasıl 4 haftalık görünür ki bi yanlışlık vardır orda yarın detaylıca sor öğren sakin ol bizede haber ver. Allahtan kanama alanı yokmuş. Bu arada birgün önce tanışmış oldun bebişinle maşallah keseyide bebeğide görmüşsün yerindeymiş ya buna şükür

Benim transferden sonra 10.gün 260 çıktı beta ama 12.gün 438 çıktı tam 2 katı değil çok moralim bozuldu. Düzenli ilerler inşallah

Arkadaslar ilk testim 45 ıkınci testım 77 çıktı duzenlı artmıhor galiba
Yani net 2 kat olsa 90 ve üzeri beklenirdi. Doktorlar %60 artışın yeterli olduğunu söylüyor seninki %72 filan artmış biraz belirsiz ama bence olumsuz da değil kötü düşünme. İnşallah iki gün sonra seni rahatlatacak sonuç alırsın güzelce katlanır

canmmm şimdi gördm çok geçmil olsun kendni yorma bol bol dinlen herşey güzel olucak

Siyahinci adlı kullanıcıya hitaben yazıyorum konuşmalarınızı bı süredir takip ediyorum bu ay transfer olucam inşallah bende ilk transferimde iki embriyonun biri düşmüştü kanama onun alanindaydi kanama çok olduğu için belki net görememiş ya da uzman değilse anlayamamıştır hatta düşmemiş bile olabilir sadece görememiş olabilir kötü düşünme kese boyutuna göre haftası söyleniyor milim oynatmayla hafta yanlış söylenebilir uzmanlık gerektiriyor o yönden de dert etme inşallah herşey yolunda gidicek haftalarca kanamalı geçirmiş ve bı evlat sahibi olmuş bı anneden diğerine sevgilerle

Günaydııın sonuçları pozitif olan arkadaşlara bişey danışmak istiyorum gece bir anda rahim kasılması gibi bir ağıyla uyandım şu an tarif edemediğim bi ağrı anlık sürdü ama ben tedirgin olduum hiç başına gelen oldumu iki gün önce pozitif almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…