- 15 Aralık 2020
- 133
- 163
- 26
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.281
Ayyy canım yaa çok sevindim vallahi yeni gördüm pazartesi verceksin sanıyodum kanı. Maşallah maşallah çok şükür 13lerden 3 haneli rakamlara cidden son anda tutunmuş bebiş ya Rabbim yüzünü güldürsün kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım bugün değerim 374 çıktı
Canım bi geri dönüp okudum msjları da yine mi lekelenme geldi devam ediyor mu? Bide ultrasona vajinal mi baktı ultrasonda mı 4 haftalık görünüyor ama daha fazla olması gerekmiyormu ne dedi tam olarak anlayamadım bisürü sordum amaMerak ettiğim birşey var kızlar beta 12000 çıkmıştı dün ama bugün kese 4 hafta ile uyumlu dediniye öyle dedi normalde 5+3 olmam gerekiyor
Evet canım bugün bay su gibi pembe bir akıntı geldi Ben de anlamadım canım acilde ki doktor öyle söyledi o an lekelenme olunca çok korktuğum için sormak gelmedi aklıma yarın başka bir doktora randevum var zaten birde orda baktıracağım acilde ki doktorun demesine göre kanamalı alan gözükmüyor dedi yani kanın nerden geldiğini anlamadı pratisyen hekimdi galibaCanım bi geri dönüp okudum msjları da yine mi lekelenme geldi devam ediyor mu? Bide ultrasona vajinal mi baktı ultrasonda mı 4 haftalık görünüyor ama daha fazla olması gerekmiyormu ne dedi tam olarak anlayamadım bisürü sordum ama
Bencede canım adet tarihine göre de, transfer tarihine göre de 4 haftalık olamaz ultrasonda nasıl 4 haftalık görünür ki bi yanlışlık vardır orda yarın detaylıca sor öğren sakin ol bizede haber ver. Allahtan kanama alanı yokmuş. Bu arada birgün önce tanışmış oldun bebişinle maşallah keseyide bebeğide görmüşsün yerindeymiş ya buna şükürEvet canım bugün bay su gibi pembe bir akıntı geldi Ben de anlamadım canım acilde ki doktor öyle söyledi o an lekelenme olunca çok korktuğum için sormak gelmedi aklıma yarın başka bir doktora randevum var zaten birde orda baktıracağım acilde ki doktorun demesine göre kanamalı alan gözükmüyor dedi yani kanın nerden geldiğini anlamadı pratisyen hekimdi galiba
Aynı yerde ve aynı saatte mi test yaptırdınız?Arkadaslar ilk testim 45 ıkınci testım 77 çıktı duzenlı artmıhor galiba
EvetAynı yerde ve aynı saatte mi test yaptırdınız?
Atmıştım gruba yine atayımSizin testinizin fotoğrafı var mı
Yani net 2 kat olsa 90 ve üzeri beklenirdi. Doktorlar %60 artışın yeterli olduğunu söylüyor seninki %72 filan artmış biraz belirsiz ama bence olumsuz da değil kötü düşünme. İnşallah iki gün sonra seni rahatlatacak sonuç alırsın güzelce katlanırArkadaslar ilk testim 45 ıkınci testım 77 çıktı duzenlı artmıhor galiba
Değeriniz %71 artmış. Zaten artışın %60 ve üzerine olması bekleniyor. Güzel artmış yani.
İnşaallah cnmDeğeriniz %71 artmış. Zaten artışın %60 ve üzerine olması bekleniyor. Güzel artmış yani.
canmmm şimdi gördm çok geçmil olsunKızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Olmazsınız insallah üşütmüşsünüzdür belki ikinci değeriniz de güzel çıkmış maşallahBoğaz ağrım var fena panik oldum yarındı testim ama 2. Yi yaptırdım 260 çıktı korona da olmazsam inşallah psikolojiktir