- 15 Aralık 2020
- 133
- 163
- 26
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.241
Ama rabbim ol derse olur asla umudunu yitirme ama o arkadaşın biraz senin modunu düşürmüş açıkçası yaklaşım olarak herkes düşünmekte özgür ama söyleme tarzı biraz çat çat olmuş açıkçası ama sen yinede nötr ol herşey olabilir umutlu ol ümitli ol ama asla bel bağlamaYasamak zor biliyorum bana da diyorlar çok kafaya takıyorsun ama ancak yaşayan bilir sizi de çok iyi anlıyorum ama olumlu düşünmekten başka çaremiz yok insallah güzel sonuç alırsınızhaber veririm mutlaka salı gününü kalbim ağzımda bekliyorum bende geceleri uykularım kaçıyor ama negatifi çok net gördüğüm için umudum az maalesef ama rabbimin dediği olur tabi ki olsa 8.gün kanda az da olsa bir değer çıkardı dedi bi arkadaşım onun için iyice azaldı umudum
Umarım bende iki problem vardı biri pCos sendromum ikinci genetik testimde üç genetigimxe kan pıhtılaşması çıkması o yüzde belki kimyasal oldu yada tutunamadı ilk ikideİki deneme tutmazsa üçüncü de yaş genç de olsa iki embriyo koyuyorlarmış sanırım daha çok gençsiniz dualarım sizinle insallah bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim cuma günü 9. Gündü 93 çıkmıştı yarın kan vereceğimKızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Kızlar
Kanama olmamasına sevindim . Kalp atisinida inşallah duyarsın bol bol dua et ben edicem ❤Kızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Tabiki bir duam da seninle umarım değerinde artışını ve iki katlanışını hep birlikte goruruz❤Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim cuma günü 9. Gündü 93 çıkmıştı yarın kan vereceğim
Çarşamba günü çok sıkıldığından birkaç saatliğine teyzeme uğramıştım. Hiç birşeyleri yoktu. Bugün korona olduklarını öğrendim. Stres yaptımmsanırım baş ağrım başladı ve öğrendiğim an boğaz ağrısı başladı
Dualarınızı bekliyorum kimin duası kabul olur belli olmaz
Daha önce temaslı olduğumu öğrendiğim an 3 kezboğazım şişmişti hemen
Şükürler olsun çok sevindimKızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Yaaa insallah bir değer görürüz tutar 6.hissiniz umarım zaten pkos dan başka bir sıkıntım yok benim diğer tahlillerim değerlerim hep çok iyi çıkıyordu insallah tutunmuştur bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsinAma rabbim ol derse olur asla umudunu yitirme ama o arkadaşın biraz senin modunu düşürmüş açıkçası yaklaşım olarak herkes düşünmekte özgür ama söyleme tarzı biraz çat çat olmuş açıkçası ama sen yinede nötr ol herşey olabilir umutlu ol ümitli ol ama asla bel bağlamaama nedense ben o teste bir değer görecekmişim gibi hissediyorum burcum terazi 6. Hissine güvenirim
Son adet tarihine gore hesapladıkları için sanırım bizler ader tarihimizi geçiriyoruz ondan sonra transfer oluyoruz onların hesaplaması farklı oluyor muhtemelen ondan siz içinizi ferah tütün bence gayet sağlı bir bebeğiniz varMerak ettiğim birşey var kızlar beta 12000 çıkmıştı dün ama bugün kese 4 hafta ile uyumlu dediniye öyle dedi normalde 5+3 olmam gerekiyor
Çok şükür canım gözün Aydın olsun dikkat et kendineKızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Amin inşallah bol bol el musavir zikrini çekim çok önemli ve faydası var emin olunYaaa insallah bir değer görürüz tutar 6.hissiniz umarım zaten pkos dan başka bir sıkıntım yok benim diğer tahlillerim değerlerim hep çok iyi çıkıyordu insallah tutunmuştur bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Sağol canım çekerim insallah sürekli Meryem suresini okuyorum bende ve daha bi sürü şey okuyorum rabbim kabul eder insallah dualarımızın ve bu kadar emeğimizin karşılığını alırızAmin inşallah bol bol el musavir zikrini çekim çok önemli ve faydası var emin olun❤
Umarım insani en çokta yoran beklemek zaten sen şimdi ne zaman yapıcaksın testiniSağol canım çekerim insallah sürekli Meryem suresini okuyorum bende ve daha bi sürü şey okuyorum rabbim kabul eder insallah dualarımızın ve bu kadar emeğimizin karşılığını alırız
Salı günü 12.günüm yaptıracağım testimi sizin test gününüz ne zamanUmarım insani en çokta yoran beklemek zaten sen şimdi ne zaman yapıcaksın testini
Benimde salı günü ama benim bulunduğum yerden bayağı uzak hastahane onun için eşimle gidicem yarın eşimin tatil bende 9. Günü öğrenmiş olucak normalde 10. Gün verdi testi doktorSalı günü 12.günüm yaptıracağım testimi sizin test gününüz ne zaman
Sancı bende de çok oldu hala da var iğnelerin etkisi büyük ihtimalle benim bugün transferimin 10.günü 12.gün test yapacağım ayakta fazla kaldığımda belim ağrıyor sancımda oluyor ama dediğim gibi bebekten mi iğnelerin yan etkisi mi emin olamıyor insan
Ben progestan hem fitil günde üç kez hemde günde bir kez iğnesini oluyorumBen igne olmuyorum sadece fitil kullaniyorum.
Tutunduysa bebek çıkar zaten insallah kanda 9.günde olsa rabbim güzel haberler almayı nasip etsin test sonucunuzu alınca yazınBenimde salı günü ama benim bulunduğum yerden bayağı uzak hastahane onun için eşimle gidicem yarın eşimin tatil bende 9. Günü öğrenmiş olucak normalde 10. Gün verdi testi doktor
Bu arada benimde tedavi gördüğüm hastane bür saat uzaklıkta ben evimin yakınındaki sağlık ocağına yaptırıyorum kan tahlillerimi sabah verip öğleden sonra çıkıyor sonuçBenimde salı günü ama benim bulunduğum yerden bayağı uzak hastahane onun için eşimle gidicem yarın eşimin tatil bende 9. Günü öğrenmiş olucak normalde 10. Gün verdi testi doktor
Kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz kullanıyor musunuzUmarım bende iki problem vardı biri pCos sendromum ikinci genetik testimde üç genetigimxe kan pıhtılaşması çıkması o yüzde belki kimyasal oldu yada tutunamadı ilk ikide