-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.261
Seninde mi 3. Gün embriyosu. 2 tanemi yüklediler tekmi ?Umarım ama dediğim gibi kimyasal olması beni korkutuyor benim testim normalde 10. Gün ama ben 9. Günü yapicam eşimin izin günü pzrt hastahane de uzak o yüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum çok sevindim pozitif olmasian çok mutlu oldum ayrıca 3. Günü olması beni dahada sevindirdi
Benim doktorum kanamam olduğu için hemen istiyor gün içerisnde aldatmalı istemiyor sağlık ocağına çok yakın evim ama sağlık ocağı da hemn çıkartmıyor ertesi gününe bırakıyorBu arada benimde tedavi gördüğüm hastane bür saat uzaklıkta ben evimin yakınındaki sağlık ocağına yaptırıyorum kan tahlillerimi sabah verip öğleden sonra çıkıyor sonuç
Yok değil benim üçüncü günü embriyosuydu ilk transferim tutmadi negatifti ikinci tek tin5. Günüydü kimyasal oldu şimdi birib5. Ci biri 6.Ci günü embriyosu iki tane koydularSeninde mi 3. Gün embriyosu. 2 tanemi yüklediler tekmi ?
Corospin verdi bana doktorum onu kullaniyorumKan sulandırıcı verdi mi doktorunuz kullanıyor musunuz
Benim ilkide 3. Gündü bu da öyle ama bana bu sefer ektra bir serum taktılar transferden sonraYok değil benim üçüncü günü embriyosuydu ilk transferim tutmadi negatifti ikinci tek tin5. Günüydü kimyasal oldu şimdi birib5. Ci biri 6.Ci günü embriyosu iki tane koydular
Maşallah.
Çift koydular bana belki ondandır tesekkur ederim inşallah devamını da görürüm umarım böyle savm eder hepimiz çok istiyoruz umarım geliniz bu şekilde bol bol koyu çizgiler görürüzMaşallah.Ben 8.gün yapmıştım daha silik çıkmıştı hayalet çizgi gibiydi 10.gün bile böyle belirgin değildi
Sizin testinizin fotoğrafı var mıMaşallah.Ben 8.gün yapmıştım daha silik çıkmıştı hayalet çizgi gibiydi 10.gün bile böyle belirgin değildi
Bana hem corospin hap hemde kan sulandırıcı iğne verdi doktorumCorospin verdi bana doktorum onu kullaniyorum
Benim şuan kullandigim ilaçlar yani esterofem sabah akşam 6 tane corospin progesteron hem fitil hem iğne dekort hap z fold duphaston bunları kullanıyorumBana hem corospin hap hemde kan sulandırıcı iğne verdi doktorum
Anladım canım o zman yaptır tabiki yarın hemen sağlık ocağımız aynı gün sonucu veriyo bizim benim transferden sonra ne lekelenme ne kanama hiç bişe olmadı her bünyeye göre değişkenlik gösteriyor demek ki tedaviBenim doktorum kanamam olduğu için hemen istiyor gün içerisnde aldatmalı istemiyor sağlık ocağına çok yakın evim ama sağlık ocağı da hemn çıkartmıyor ertesi gününe bırakıyor
Baya ilaç iğne vermiş size de doktorunuz canımBenim şuan kullandigim ilaçlar yani esterofem sabah akşam 6 tane corospin progesteron hem fitil hem iğne dekort hap z fold duphaston bunları kullanıyorum
Aynen umarım yüksek ve güzel bir değer alırım sabah kadar bana uyku yok şuan bile hafif akıntıda koyuluk var sarımtrak gibi ben şaşıyorum bitsin artık normale dönsün istiyorum böyle olunca bile insanın aklı karışıyor bulanıyor acaba adet gorcem de iğne yüzünden göremiyormuşum gibiAnladım canım o zman yaptır tabiki yarın hemen sağlık ocağımız aynı gün sonucu veriyo bizim benim transferden sonra ne lekelenme ne kanama hiç bişe olmadı her bünyeye göre değişkenlik gösteriyor demek ki tedavi
Kesinlikle çok fazla bazen nefes alamadığını hissediyorum akşamları çok zor uyuyorum ama katlanmak zorundayım mecbur kullanıyoruz ama doktorumdan çok çok memnunum histeroskopi yapio rahime çizik attı bunu bada gittiğim diğer doktoondoktorumermemistiBaya ilaç iğne vermiş size de doktorunuz canım
Siz özelde yaptırdınız tedaviniziKesinlikle çok fazla bazen nefes alamadığını hissediyorum akşamları çok zor uyuyorum ama katlanmak zorundayım mecbur kullanıyoruz ama doktorumdan çok çok memnunum histeroskopi yapio rahime çizik attı bunu bada gittiğim diğer doktoondoktorumermemisti
Özelde miSiz özelde yaptırdınız tedavinizi
Çok haklısınız inanın benimde uykularım hiç yok lekelenlenmem falan olmadan bugüne 10.güne kadar geldim ama 12.gün nasıl sonuç alacağımı düşünmeden edemiyorumAynen umarım yüksek ve güzel bir değer alırım sabah kadar bana uyku yok şuan bile hafif akıntıda koyuluk var sarımtrak gibi ben şaşıyorum bitsin artık normale dönsün istiyorum böyle olunca bile insanın aklı karışıyor bulanıyor acaba adet gorcem de iğne yüzünden göremiyormuşum gibi
Evet özelde Oldum ben manisa akhisarliyim ama denizli özel sağlık hastanesinde oldumSiz özelde yaptırdınız tedavinizi
Kesinlikle haklisiniz rabbim evlat hasretiyle kimseyi sınamasın o kadar çok üzülüyoruz ki o kadar çok yıpranıyoruz ki acaba olucak miÇok haklısınız inanın benimde uykularım hiç yok lekelenlenmem falan olmadan bugüne 10.güne kadar geldim ama 12.gün nasıl sonuç alacağımı düşünmeden edemiyorum
Erken test yapmayacam demiştim ama 8.gün yaptım negatif çıkınca umudum bi tık kırıldı tabi yoksa baya umutluydum sonunda Allah’ın dediği olacak tabi ki ama biz kuluz aciziz üzülüyoruz elimizde olmadan
Kaygısı insanı zaten çok yıpratıyor umarım bu arayışlar son bulur ve bi an önce evlatlarımıza kavusuruz ne kadar anne olmayı hak eden ve isteyen arkadaşlarımız ablalarimiz var hepsinin kucağı dolar umarım ve inşallahKesinlikle haklisiniz rabbim evlat hasretiyle kimseyi sınamasın o kadar çok üzülüyoruz ki o kadar çok yıpranıyoruz ki acaba olucak mi