- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.321
Öyle ara dönemde lekelenmesi olan arkadaş bugun kesesisini gördü sizinkide yerleşme kanaması olabilir. Ayrıca belirtilere çok takılmayın yanılta biliyor inşallah yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırsınızArkadaslar bir sey merak ediyorum 28 kasimda transferim oldu 7gun sonra lekelenmeler basladi. Bu sekil olan arkadaslar yasadiklarini paylasabilirlermi? Ayrica hic belirtim yok malesef
Allah vicdanlı iyi insanlar çıkarsın hep karşına ömürün boyuncaKızlar bugün tüp bebek doktorum dışında başka bir doktora gittim 5+3 günlük gebelik gözüktü kese düzgün herşey güzle kanama alanı yok dedi gerekirse 3 günde bir pruluton vururuz dedi bu lekelenmeler olabilir çok normal dedi kılcal damarları zedeliyor olabilir bebek büyüdükçe dedi tam transfer tarihim ile uyumlu çıktı haftaya kalp atışı için çağırdı vajinal bakmadı geç duyalım ses riske atmayalım yeterki dedi mükemmel bir doktora rastladım çok mutluyum şuan moralmen 10 numarayımen çokta şu cümlesi etkiledi. Rahim dedi sağlıklı bebeği tutmaya çalışır ve bizde bunun için uğraşırız ama rahim illa da atacağım diyip bebeği atarsa yani düşerse Allah’ın takdiri diyip zaten sağlıklı bir gebelik olmadığını düşüp sevinmeliyiz dedi Allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü vermez unutma dedi inanılmaz güzel motive etti beni ya
Amin canım hepimizin inşllahhhhAllah vicdanlı iyi insanlar çıkarsın hep karşına ömürün boyunca
Umarım inşallah yükselme olur demi düşme olmaz demiAy çok şükür sonucun güzel yaa insallah yükselme de olur da ikizlerin olur
Benim 7. Günüm de lekelemem olmuştu kırmızıyla kahve gibi ama bir gün sürdü sonra kesildi şuan 9. Gün değerim 178 .49 ben lekelenme yasamistimArkadaslar bir sey merak ediyorum 28 kasimda transferim oldu 7gun sonra lekelenmeler basladi. Bu sekil olan arkadaslar yasadiklarini paylasabilirlermi? Ayrica hic belirtim yok malesef
canım merhaba ben tam 7. Günüm kahve rengi akıntı yaşadım çok korktum ama sadece aspirini kestiler. Sonra fitili koyunca gelmiyordu fitil saati yaklaşınca tekrar geliyordu 8. Günün akşamına kadar sürdü sonra kendiliğinden kesildi doktor yerleşme kanaması dedi 9. Günümden itibaren hiç gelmedi birdaha 15. Günüm kahve akıntı geldi bu süreçtede göbekten progesteron vuruldu geçti sonra 18. Günüm yani dün pembe bay su gibi akıntı geldi çok kortum acile gittim pruluton vurdular hemen kesildi doktor bebek büyüdükçe ilk gebeliği olan kişilerde kılcal damar çatlaması olabileceğini bu nedenle kanama olabileceğini söyledi ya da bazen düşük riski de olanilşryormuş öyle bir durumda da sağlıklı olmadığı için bebek düşebiliyorum hani takdir Allah’ın sakın korkma ben çok korktum ama bugün çok net anladım benim olan sağlıkla gelecekse elbet gelecek vaktini beklemek en güzeli dualarım seninle ama 7. Gün lekelenme yüzde 90 yerleşme oluyorArkadaslar bir sey merak ediyorum 28 kasimda transferim oldu 7gun sonra lekelenmeler basladi. Bu sekil olan arkadaslar yasadiklarini paylasabilirlermi? Ayrica hic belirtim yok malesef
Cm olarak bende 17..2 cm yazıyor mm şeklinde ise 12.7 mm yazıyor bende bilmiyorum. İnanBana kese boyutunu söylemedi çokta terimleri anlamıyorum ama 12cm yazıyor sanırım.ben izmirdeyim doktorum transfer yapan aynı zamanda iyi de aslında ama sadece kendi konuşmak istiyor beni dinlemek yada konuşturmak istemiyor biraz değişik izmirdeyim ben ilerleyen zamanlarda anlaşamazsam değiştiririm şimdi devam
Insallah oyledir ama hic zannetmiyorum yerlesme kanamasi buradan okudugum kadariyla peceteye bulasiyor sadeceÖyle ara dönemde lekelenmesi olan arkadaş bugun kesesisini gördü sizinkide yerleşme kanaması olabilir. Ayrıca belirtilere çok takılmayın yanılta biliyor inşallah yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırsınız
Stres yapma Allah’a sığın yat dinlen pek ayakta dolaşma inşallah Rabbim gönlüne göre versinInsallah oyledir ama hic zannetmiyorum yerlesme kanamasi buradan okudugum kadariyla peceteye bulasiyor sadecebenimkisi biraz yogun geliyor.
Ben tekrar haftaya çarşamba gitcem nasipse ozaman sorarım artıkcanım merhaba ben tam 7. Günüm kahve rengi akıntı yaşadım çok korktum ama sadece aspirini kestiler. Sonra fitili koyunca gelmiyordu fitil saati yaklaşınca tekrar geliyordu 8. Günün akşamına kadar sürdü sonra kendiliğinden kesildi doktor yerleşme kanaması dedi 9. Günümden itibaren hiç gelmedi birdaha 15. Günüm kahve akıntı geldi bu süreçtede göbekten progesteron vuruldu geçti sonra 18. Günüm yani dün pembe bay su gibi akıntı geldi çok kortum acile gittim pruluton vurdular hemen kesildi doktor bebek büyüdükçe ilk gebeliği olan kişilerde kılcal damar çatlaması olabileceğini bu nedenle kanama olabileceğini söyledi ya da bazen düşük riski de olanilşryormuş öyle bir durumda da sağlıklı olmadığı için bebek düşebiliyorum hani takdir Allah’ın sakın korkma ben çok korktum ama bugün çok net anladım benim olan sağlıkla gelecekse elbet gelecek vaktini beklemek en güzeli dualarım seninle ama 7. Gün lekelenme yüzde 90 yerleşme oluyor
Cm olarak bende 17..2 cm yazıyor mm şeklinde ise 12.7 mm yazıyor bende bilmiyorum. İnan
Insallah oyledir canimcanım merhaba ben tam 7. Günüm kahve rengi akıntı yaşadım çok korktum ama sadece aspirini kestiler. Sonra fitili koyunca gelmiyordu fitil saati yaklaşınca tekrar geliyordu 8. Günün akşamına kadar sürdü sonra kendiliğinden kesildi doktor yerleşme kanaması dedi 9. Günümden itibaren hiç gelmedi birdaha 15. Günüm kahve akıntı geldi bu süreçtede göbekten progesteron vuruldu geçti sonra 18. Günüm yani dün pembe bay su gibi akıntı geldi çok kortum acile gittim pruluton vurdular hemen kesildi doktor bebek büyüdükçe ilk gebeliği olan kişilerde kılcal damar çatlaması olabileceğini bu nedenle kanama olabileceğini söyledi ya da bazen düşük riski de olanilşryormuş öyle bir durumda da sağlıklı olmadığı için bebek düşebiliyorum hani takdir Allah’ın sakın korkma ben çok korktum ama bugün çok net anladım benim olan sağlıkla gelecekse elbet gelecek vaktini beklemek en güzeli dualarım seninle ama 7. Gün lekelenme yüzde 90 yerleşme oluyor
Cm olarak bende 17..2 cm yazıyor mm şeklinde ise 12.7 mm yazıyor bende bilmiyorum. İnan
Amin insallah hepimizin gonlune gore versin senin bebisin tuttuysa saglikla kucagina alirsin insallahStres yapma Allah’a sığın yat dinlen pek ayakta dolaşma inşallah Rabbim gönlüne göre versin
7.gün 62.92Degeriniz kaçtı sizin
Gayet güzel ilerlemiş kaçıncı günü embriyosuydu sizin7.gün 62.92
9.gün 125
12.gün 395.72
6.günGayet güzel ilerlemiş kaçıncı günü embriyosuydu sizin
Anladım artılarınız gayet orantilı gitmiş tebrik ederim umarım sağ sakim bebeğini kucağına alırsın
Hiç korkma emin ol eğer sağlıklı ise ve yiyecek lokması var ise elbet dünyaya gelecekInsallah oyledir canimsende bebebegini saglikla kucagina alirsin insallah . Evet ayni sekil geliyor fitil koydugumda gidiyor fitil saati geldiginde geliyor fitili vucut atarken lekeli geliyor birde. Sag kasigimda batma basladi leke geldigi gunden beri Canim benim tedavim biraz farkli oldu ve bizde sadece fitil veriyorlar extra bir sey vermiyorlar malesef. Ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden prensiplerinden disari cikmiyorlar. Kisaca bahsedeyim biraz.soyle bir sey oldu benim transferimi adet gunu yaptilar. Tedaviye 2bucuk ay once basladilar 3 hafta ust uste kan alip hormon ve alerjime baktilar hersey normal gidince toplamda bir ay sabah vurmak icin 14 gunde aksam vurmak icin igne verdiler. Son hafta 3 gunde bir kan aldilar ve alttan muayene ettiler. Onlarin basladigi tarihte tam adet gunumuze denk geliyor. Yani oyle bir sey oldu adet donemimde degil aslinda ama korkmaya basladim
Maşallah 2günde 2 katı 3 günde 3 katından biraz daha fazla artış olmuş tebrikler hayırlı olsun gebeliğin7.gün 62.92
9.gün 125
12.gün 395.72
Ne güzel çok sevindim senin adınaAh canım sabaha kadar stresten öldüm 4 hafta en alaka yani doktor bile güldü dedi ki 4 haftada kese mi gözükürmüş dedi saçmalamış resmen dedi güldü acildeki hemen baktı yolladı işte kafasına göre Buda kesemiz
Transfere göre kaç çıkıyor seninNe güzel çok sevindim senin adınadarısı başıma 3 gün kaldı kontrole
Insallah canim cok tesekkurler cevabin icinHiç korkma emin ol eğer sağlıklı ise ve yiyecek lokması var ise elbet dünyaya gelecek