- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.201
Neyse aceleye gerek yok sağlıklı olsunlardaİlk gebeliğimde o hafta aralığında belli olmamıştı bu seferkinde doktor gördü belli belirsiz
Bnm 6 adettı ben ıkıncıyı oldum şuanda doktor gerı kalan bır tanesını dodnuralım dedı kabul etmedım çözduklerı gun zaten gelısmemız o geışseydıde tekrardan çöz dondur zarar verırdı bıde üç artıkçok gelırdı aynı merkezde o yuzden ıkı bence ıdealdır merkez degıstırmenızı oneırırım bıde erkektenmı kaynaklı kadındanmı ona gore dr arastırmanızı onerırımKızlar merhaba, bugün test günümdü sonucum negatif. <0.01 hatta. İki embriyo transfer edilmişti. Şuan sadece bir tane embriyom kaldı grade 2 kalitesinde 3bb. Sizce onu transfer mi ettireyim bir sonraki deneme de yoksa başka doktorla sıfırdan mi başlayım. 3. Olacak bir sonra ki.
Benim amh en son subat ayinda 0.7 idi canim eşimde problem görülmedi. Açıkçası ilk transferim pozitifti ama 16ydi sonra yükseldi ama kanama olunca düştü yaklaşık 2 ay beta düştü yükseldi öyle sıfırlandı. Bursa acıbadem hastanesine gidiyorum aslinda cok guvenerek gitmistim ama rahatliklari bana batıyor ben sormasam ne embriyolog birşey söylüyor ne hemsire doktorum iyi ama ne bileyim 2 negatifte. Sonra başka doktor mu denemeliyim acaba dedim. Sonuçta iki transferim de yaklaşık ayni ilaclarla vs ayni protokol ile devam etti haftaya görüşmem var tedavi protokolunu degistirmez ise acikcasi baska doktor düşünüyorumBnm 6 adettı ben ıkıncıyı oldum şuanda doktor gerı kalan bır tanesını dodnuralım dedı kabul etmedım çözduklerı gun zaten gelısmemız o geışseydıde tekrardan çöz dondur zarar verırdı bıde üç artıkçok gelırdı aynı merkezde o yuzden ıkı bence ıdealdır merkez degıstırmenızı oneırırım bıde erkektenmı kaynaklı kadındanmı ona gore dr arastırmanızı onerırım
Çip yöntemı kullanılıyormus bazı hastanelerde ona gore gıdın derım en ıyı spermı buluyorlarmjs o sekılde mıkro çip sistemı kullanıyoruz dıyen her hastaneye guvenmeyın barkod numarası ısteyın kendı fırmasını aradıgınızda o çipin sizin için kullanılıp kullanılmadıgını öğrenebılıyormussnz
Allah affetsin ama bende aynu sekilde dusunuyorum sonucta digerleri de ayni kalite idi olmadi embriyo taşıyıp dedigin gibi iki transfer teklif ederim. Her iki transferimde ayni protokol ile devam etti eğer üçüncü için farkli protokol önermez ise baska hekim olsun istiyorumAllah günah yazmasın ama aynı dönem toplanıp kalanlarının dondurulduğu embriyolardan 2-3 kez negatif alınca insan sanki iyi değiller mi acaba gibi bi düşünceye kapılıyo gerçekten insan bende sen gibi olmuştum ilacı hormonu iğnesini geçtim madem okadar umut bağlıyorum bari sil baştan olsunda yeni embriyolar yeni inanç diye düşünüyodum o yüzden seni anlıyorum aynı düşüncedeysen ve 1 tane için uğraşmayım diyorsan baştan başla gücün varsa belki biri yeni embriyodan biri de eski kalandan olmak üzere yine çift transfer ederler
Haklısın belkide protokol değişmeli inşallah güzel sonuçlara vesile olacak doğru doktorunu bulursun canımAllah affetsin ama bende aynu sekilde dusunuyorum sonucta digerleri de ayni kalite idi olmadi embriyo taşıyıp dedigin gibi iki transfer teklif ederim. Her iki transferimde ayni protokol ile devam etti eğer üçüncü için farkli protokol önermez ise baska hekim olsun istiyorum
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. %60 artışın yeterli olduğunu söylemişti doktorum bana da daha önce. Sizinde tam %61 oranında filan artmış değer yüksekliğinizde güzel görünüyor maşallah. Fakat en başta 9.gün ile 12.gün arası 3 kat filan beklenirdi orda bi oynama olmuş belki doktorunuz ona bakarak böyle söylemiştir ama İçinizi sıkmayın herşey olacağına varır inşallah pazartesi güzel bi artışla netleştirmiş olursunuz gebeliğinizi. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bana 18 kasımda 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi 9. Gün değerim 120 çıktı
12. Gün 232
14. Gün 489
16. Gün 789
Evet son değer 2 kart artmadı ama %60 larda artmış ama dr um neden bilmiyorum olumsuz konuştu ptesi tekrar test istedi sizce artış sıkıntılı mı?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için böyle şeyler dr un olumsuz konuşması karşısında umut veriyor.. yarın tekrar vericem kan inş dr direkt bana tutmamış olabilir dedi anlamadım yani bir artış var kendimi yıpratmakta istemiyorum neyse artık Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler O na teslim oldum bakalım yarın hakkımda neler olacak..Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. %60 artışın yeterli olduğunu söylemişti doktorum bana da daha önce. Sizinde tam %61 oranında filan artmış değer yüksekliğinizde güzel görünüyor maşallah. Fakat en başta 9.gün ile 12.gün arası 3 kat filan beklenirdi orda bi oynama olmuş belki doktorunuz ona bakarak böyle söylemiştir ama İçinizi sıkmayın herşey olacağına varır inşallah pazartesi güzel bi artışla netleştirmiş olursunuz gebeliğinizi. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Bencede değiştirin pozitifi goruyorsun ama gebelık devam etmıyorsa demekki eksik bişeyler var kromozomal anomalı olabılır embrıyolarını genetiğe yollayabılırsın meselaBenim amh en son subat ayinda 0.7 idi canim eşimde problem görülmedi. Açıkçası ilk transferim pozitifti ama 16ydi sonra yükseldi ama kanama olunca düştü yaklaşık 2 ay beta düştü yükseldi öyle sıfırlandı. Bursa acıbadem hastanesine gidiyorum aslinda cok guvenerek gitmistim ama rahatliklari bana batıyor ben sormasam ne embriyolog birşey söylüyor ne hemsire doktorum iyi ama ne bileyim 2 negatifte. Sonra başka doktor mu denemeliyim acaba dedim. Sonuçta iki transferim de yaklaşık ayni ilaclarla vs ayni protokol ile devam etti haftaya görüşmem var tedavi protokolunu degistirmez ise acikcasi baska doktor düşünüyorum
Canım bugün değerim 374 çıktıMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. %60 artışın yeterli olduğunu söylemişti doktorum bana da daha önce. Sizinde tam %61 oranında filan artmış değer yüksekliğinizde güzel görünüyor maşallah. Fakat en başta 9.gün ile 12.gün arası 3 kat filan beklenirdi orda bi oynama olmuş belki doktorunuz ona bakarak böyle söylemiştir ama İçinizi sıkmayın herşey olacağına varır inşallah pazartesi güzel bi artışla netleştirmiş olursunuz gebeliğinizi. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Transferin kaçıncı günü canım çok güzel değerin tebrik ederimCanım bugün değerim 374 çıktı
18. Günü canım benim ki baya geriden geliyor, son adetime göre 4 hafta 4 günlükmüşTransferin kaçıncı günü canım çok güzel değerin tebrik ederim
Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur, Dualarım seninleKızlar yeniden kanamam başladı budefa baya baya şimdi acile gidiyorum dua edin ne olur
Hiç bişey olmycak allahın izniyle dualarım seninle canım. Biz aynı dönemlerdeyiz seninle ve inşallah aynı zamanlarda da kucağımıza alıcazKızlar yeniden kanamam başladı budefa baya baya şimdi acile gidiyorum dua edin ne olur
Canım nasıl oldun.iyisin İnşallah.Kızlar yeniden kanamam başladı budefa baya baya şimdi acile gidiyorum dua edin ne olur
Merhaba. Bana 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. 7.gün testte ikinci çizgiyi gördüm. Ama doktorumun verdiği tarihi bekledim kan testi için. 12. Gün kan verdim 387 çıktı 14. Gün de 1104, kan testi için doktorun verdiği tarihi beklemeni öneririm. Değerin düşük çıkarsa belkide gereksiz yere stres yapıcaksın. İnşallah bebeklerin sımsıkı tutunmuşturMerhabalar öncelikle umarım sağlık bir şekilde bebeklerinizi kuCaklariniza alırsınız transfer olanlar kaçıncı gününüz bugün belirti yada idrar testi yapanlar yada sonuç alanlar varmı benim bugün 8. Günüm dün 7. Günümdü ve evde idrar testi yaptım pozitif gördüm ikitane 5 . Günü embriyosu koyulmuştu ama hala şüphelerim var kimyasal olmasından korkuyorum bir önceki transferinde kimyasal olmuştu 9. Gunub5.75 ti teysim drm. Ertesi günü yine iştedi 6.43 olmuştu ve ilaçlarımı kesmemi söyledi kestim ve adet oldum yine aynı şeyi olmasından korkuyorum