Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım doktorun öyle söylediyse vardır bi bildiği tabi ama transferde de geç tutunma olabiliyor diye biliyorum birde 5kusur çıkması beni şaşırttı genelde negatif alan arkadaşların değeri 2 yi görmüyor sende tutunmayamı çalışmış yada sonradan mı tutunmuş onu çok anlayamadım. Sen ilaçlarına devam et pazartesiye kadar. inşallah mucizen seninledir mucizeyi yaşarsın🤲🏻
Saol canim inşallah, ama bana hiç bir ilaç vermedi folik asit ten başka birşey içmiyorum dogal siklusta ilaçsız yapicaz dedi adetten sonra doğal yumurtlamayi takip etti catladiktan 5 gün sonra transfer etti yani bu duruma kadar hiç ilaç vermedi.bugun yine söyledi hiç ilaç kullanma dedi

Saol canim inşallah, ama bana hiç bir ilaç vermedi folik asit ten başka birşey içmiyorum dogal siklusta ilaçsız yapicaz dedi adetten sonra doğal yumurtlamayi takip etti catladiktan 5 gün sonra transfer etti yani bu duruma kadar hiç ilaç vermedi.bugun yine söyledi hiç ilaç kullanma dedi
Çünkü. Seninki normal gebelikte olabilir transfer edilen bebeğin de olabilir yabi değerin 5 in üstü hamiledir merak etme değeri 3 olup hamile planları gördüm önemli olan 2 gün sonra testinin artmış olması

Anladım canım genelde bi yığın ilaç kullanınca seninde öyle sandım sana daha doğal yapmaya çalışmış Rabbim gönlüne göre versin inşallah değerin katlanır

Kızlar ben yeniden kan tahlili verdim bakalım kaç çıkacak
11. Gün 845
13. Gün 2391
17. Yarım saat sonra çıkacak 15. Gün yaptırmadım. En kötü 8000 falan çıkması gerekiyor değil mi bugün
2 güne bir 2 katı olsa 4 günde 4 katı 9500 civarı %60 kabul görüldüğünü düşünürsek 8000 filan inşallah güzel artmıştır bizede haber ver. Neden tekrar kan verdin sıkıntı devam ediyomu canım

2 güne bir 2 katı olsa 4 günde 4 katı 9500 civarı %60 kabul görüldüğünü düşünürsek 8000 filan inşallah güzel artmıştır bizede haber ver. Neden tekrar kan verdin sıkıntı devam ediyomu canım
Yok çok şükür bugün yok ama işte sadece merak ettim acaba birşey olmuşmu diye bir bakayım dedim

Doktor bundan sonra pek yükselmez artık dedi ama pztesi günü tekrar test yapın dedi durum bu 😔
Siz yine de iyi düşünün olumlu düşünün değeriniz artacak belki de stres yapmayın Allah’ın dediği olur 🤲🏻 Benim bugün 9.günüm dün test verdim negatif çıktı doktoruma sormadım bile 12.günü bekliyorum sağlık ocağındaki doktor bekle dedi dün üzülmüştüm ama bugün bi rahatlık geldi elimizden geleni yaptık biz çünkü hala iğne ilaçlarıma devam ediyorum ben gerisi rabbime kaldı artık

Kızlar bide bişe soracam ben bugün üç kere büyük abdestime çıktım normalde günde bir kere anca olurdu bunun bebek varsa onunla bi ilgisi olamaz değil mi soru biraz özel oldu ama kusurabakmayın 🙈

Bende ishal olmuştum ilk zamanlar ama sonra başlıyor kabızlık😱
İlk iki gün bende ishaldim sonra normale dönmüştüm şimdi ishal değilim ama çok çıktım şaşırdım ayaklarım hep buz gibi ondan mı artık bilmiyorum neyse bekleyip göreceğiz salı gününe az kaldı o zaman da negatif çıkarsa testim benim belirtilerimin hepsi psikolojik olmuş demektir🥲

Benden 9 yumurta toplanmıştı bu ay altısı embriyo oldu dendi bir tanesi transfer edildi sonra arayıp öğrendik ki geriye kalanın hiç biri ilerlememiş hiç donduramadık haliyle şimdi bebeğim tutunmamış ise tekrar başa sarıp yumurta toplamam olacak Buda beni düşündürüyor biraz 🥺

Benden 9 yumurta toplanmıştı bu ay altısı embriyo oldu dendi bir tanesi transfer edildi sonra arayıp öğrendik ki geriye kalanın hiç biri ilerlememiş hiç donduramadık haliyle şimdi bebeğim tutunmamış ise tekrar başa sarıp yumurta toplamam olacak Buda beni düşündürüyor biraz 🥺
Bak sana kendi hikayemi anlatayım vazgeçme pes etme . Ben ilk tüp bebeğe başladığımda Mayıs ayı idi ilaçları güzelce kullandım yumurta toplama için son kontrolüme pazartesi gittim çarşamba opu dediler çok sevinçliyim ama öğün aşırı kasık ağrım var ölüyorum böyle sonra vücudum diken diken oldu ve sonrasında gecesinde ateşim 39,5 hemen acile gittik covid olduğumu öğrendim çok ağladım doktoru aradım bu şekilde opu yapamayız dedi onca kullandığım iğne acı hepsi hiç olmuştu inanılmaz dünyam yıkıldı ama pes etmedim hemen 2 adet dinlendikten sonra tekrar başladık çok şükür opu oldu 5 embriyo 5. Güne geldi 1 tane tez ettanafer dediler Temmuz ayı bende neden 1 dedim ohss olmuşum meğerse yine bir yıkık durum yaşadım neyse eve geldim tabi zaten doktor bile umutsuz konuştu. Haliyle tutmadı o kadar üzgündüm ki bir kaç ay ara verdim psikolojik olarak toparlanmam lazım dedim bu sürede 69 kilodaydım 62 ye kadar diyet şle kilo verdim dedim tamam hazırım. Ve 3. Denemede sonunda 3 yolun sonund silk defa çift çizgi gördüm kendiliğimden hiç hamile kalmadım inanılmaz mutlu oldum belki bu da olmayacak bilemem Allah’ın takdiri ben elimden geleni yapıyorum. Ama şu bşr gerçek ne kadar çok zor olsada sakın vazgeçme Pes etme umudun hep olsun

12.011 çıktı tahminime göre ilk ikiz başladı biri gelişmiyor sanırım bana öyle geldi yani
Maşallah değerin 5 katı artmış. Tek gebelik için çok güzel değer ikiz için 8 kat artış filan olması gerekir sanıyorum tabi o konuda tecrübem yok. Ama hissettiğin gibiyse bu lekelenmelerine gelişmeyen embriyo sebep oluyor olabilir. Tek yada çift İnşallah en sağlıklı nasıl taşıyıp doğrabileceksen en hayırlı nasıl olcaksa öyle olsun artık iş ultrasona kaldı o söylücek ne olduğunu 🥰

Maşallah değerin 5 katı artmış. Tek gebelik için çok güzel değer ikiz için 8 kat artış filan olması gerekir sanıyorum tabi o konuda tecrübem yok. Ama hissettiğin gibiyse bu lekelenmelerine gelişmeyen embriyo sebep oluyor olabilir. Tek yada çift İnşallah en sağlıklı nasıl taşıyıp doğrabileceksen en hayırlı nasıl olcaksa öyle olsun artık iş ultrasona kaldı o söylücek ne olduğunu 🥰
Aynen öyle inşllah rabbim kucağımıza almayı da nasip eder İnan kalbimden zaten hep yek geçiyordu tabi ikiz isterim ama ilk gebeliğim ve riski çok ikisini birden kaybetmek çok ağır gelirdi oyğzden rabbim nasıl hayırlı ise öyle devam ettirsin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻☺️

Kızlar bide bişe soracam ben bugün üç kere büyük abdestime çıktım normalde günde bir kere anca olurdu bunun bebek varsa onunla bi ilgisi olamaz değil mi soru biraz özel oldu ama kusurabakmayın 🙈
Canım ishal dün yediğin bişeyden kaynaklıdır kabızlıkta genelde transfer dönemi az hareket ediyoruz bağırsaklar haliyle çok çalışmıyor üstüne ıkınmama psikolojisi olunca beden direk kabızlığa yöneliyor.
İlk iki gün bende ishaldim sonra normale dönmüştüm şimdi ishal değilim ama çok çıktım şaşırdım ayaklarım hep buz gibi ondan mı artık bilmiyorum neyse bekleyip göreceğiz salı gününe az kaldı o zaman da negatif çıkarsa testim benim belirtilerimin hepsi psikolojik olmuş demektir🥲
belirtilerin bi çoğu ya ilaçlardan yada psikolojik gerçekten yanıltıcı o belirtiler yada belirtisizlikler

X