Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kan sonucuma gore hemsıre ıkız olabılır demıstı ınşaAllah oyledır destegeınız ıcın vok tsk ederım kndı doktorum kanaman cok olursa gel vajınal muayene edelım kanama ne bolgede dıye ben gıtmeyı dusunmuyorum ama vajınal muayeneyı dogru bulmuyorum bude bıraz atesım var o neden acaba parol içtim şimdi

Kesinlikle tek doktorda kalma
Kızlar negatif çıktıktan kaç gün sonra adet olunuyor aceba
5 yada 10 gün arası bende olsamda kurtulsam davul gibi his ediyorum kendimi
Kucağına alana kadar sevinemiyorsun hep diken üstü ama 9 ayda böyle geçmez bol bol dua edin

Deli olucam ben galiba artık bu lekelenmelerden gerçekten salı günü kanamadan sonra kahveye döndü tabi o zaman ki gibi değil Allah’a şükür ama açık kahve geliyor doktora sormuştum gelir mi diye evet 1 hafta gelir dedi kahve olunca korkma dedi

Bugün kan testi gunumdu transferden sonra 9.gun çağırmıştı yani bugün icin.ama değerim 5.20 çıktı gebelik yok demek galiba doktorla görüşemedim daha

Bugün kan testi gunumdu transferden sonra 9.gun çağırmıştı yani bugün icin.ama değerim 5.20 çıktı gebelik yok demek galiba doktorla görüşemedim daha
Önemli olan iki kat artması diye biliyorum 23le gebelik öğrenip doğuran ünsanlar gördüm 12.gün belli olur belki geç tutunmadır kendnizi ve bebeğinizi strese sokmayın

Günaydın kızlar öyle bir korkuyla uyandım ki bu gece böyle üstüme bir karabasan geldi öyle bir ağırdım ki hareket edemedim hiç bisey yapamadım çok korkuyorum bebeğime bisey olmustır diye
Of bende öyleyim kötü rüyalar görüyorum sürekli sürekli sıçrıyorum inşallah bişey olmaz

Aynen canım çok doğru mantıklı olanda bu ben duygularımla hareket ettim erken test yaptım dün üzüldüm ama bugün iyiyim 12.günü bekliyorum rabbim ne derse o olacak sonuçta biz elimizden gelen çabayı gösterdik gerisi tevekkül

0 çıkınca negatif oluyor diye biliyorum ben daha 9.gün en azından bir değer çıkmış yükselir büyük ihtimallle kötü düşünüp kendinizi üzmeyin bence çok zor biliyorum ama içinizi ferah tutun

Vajinal diyince korkuyor insan ewt...ateş olabilir ilaçlardan dolayı panik yapmayın herşey güzel olacak canım

Doktor bundan sonra pek yükselmez artık dedi ama pztesi günü tekrar test yapın dedi durum bu

Önemli olan iki kat artması diye biliyorum 23le gebelik öğrenip doğuran ünsanlar gördüm 12.gün belli olur belki geç tutunmadır kendnizi ve bebeğinizi strese sokmayın
İnşallah öyledir ama 5.gun embriyosu yani, tüp bebek transferinde geç tutunma oluyormu hiç bilgim yok. ilk denememdi doktorda bişi demedi yükselmez artık dedi pztesi tekrar kan testi ver dedi okadar

Doktor bundan sonra pek yükselmez artık dedi ama pztesi günü tekrar test yapın dedi durum bu
Canım doktorun öyle söylediyse vardır bi bildiği tabi ama transferde de geç tutunma olabiliyor diye biliyorum birde 5kusur çıkması beni şaşırttı genelde negatif alan arkadaşların değeri 2 yi görmüyor sende tutunmayamı çalışmış yada sonradan mı tutunmuş onu çok anlayamadım. Sen ilaçlarına devam et pazartesiye kadar. inşallah mucizen seninledir mucizeyi yaşarsın

Kızlar ben yeniden kan tahlili verdim bakalım kaç çıkacak
11. Gün 845
13. Gün 2391
17. Yarım saat sonra çıkacak 15. Gün yaptırmadım. En kötü 8000 falan çıkması gerekiyor değil mi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…