Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım bizimkiler 3.gün embriyosu normal testte zor çıkar çünkü gerçekten normal testlerin markalarından hassaslıkları değişiyor yok duramıcam dersen git bi kan ver çok düşükte olsa bi değer çıkar sanırım yok dururum az kaldı diyorsan ki bencede az kaldı sabret test gününde ver
Canım gittim kan verdim geldim biraz önce duramadım yaa bakalım öğleden sonra çıkacak sonuç

Csnım seninki erken gebelik testi değil sanırım o yüzden sıkma canını hem 3. Gün hem daha test gününe de var ilaçlarını iç rahatla pazartesi ya da salı kan ver ki net sonucu görebilesin
Evet canım rahatladım biraz normal idrar testiydi benimki çıkmayabilirmiş pozitif olsa bile pazartesiyi bekleyemedim gittim verdim biraz önce kan bakalım öğleden sonra çıkacak sonucum

Hanımlar merhaba, bugün tranferimin 6. günü size iki şey sormak istiyorum biraz garip sorular o yüzden şimdiden özür dilerim.
1. soru transferden sonra kabız olmadım ama hep klozet kullandığım için ve ıkinmadigim için (kendimi kilitliyorum sanırım) Bi kaç kez çıkıp yavaş yavaş yapıyorum. Siz bu süreçte hep klozet mi kullandınız yavda birden fazla hatta bazen 3 kere tuvalete (büyük abdest) çıktığınız oldu mu?
2.soru bu neden okuyor bilmiyorum normalde hiç öyle problemim olmaz ama transferden sonra rüyamda orgazm olma problemim oluyor ya hemen uyanıp durduruyorum ama bazen uyanınca oldu mu acaba diye terdütte kalıyorum sizin başınıza böyle bisey geldi mi?
Merhaba benimde transferimin 8.günü bugün kabızlığım hiç olmadı benim çok şükür diğer konuyu da hiç yaşamadım ama sizinki psikolojik olabilir bence bi kere olduysa bilinç altına yerleşiyor insanın tekrar rüyasına giriyor

Benim 12. Gün 387 çıktı 14. Gün yani bugünde 1104
Ay seninki de benimki gibi ilerlemiş ne tam 4 katı ne tam 2 katı 😂 4 kat artsaydı ikiz dicektim 2 kat artsaydı tek derdim diyorum ama ikisinin ortası olunca çok muallakta 😂 ama böyle değe olup tek gebelik olan çok olduğu için kendimi böyle kandırıyorum😂 benim 5. Gün embriyosu 11. Gün 845 13. Gün 2391

Canım bugün de değerim 158,56 çıktı
Ayyy çok sevindim yaa İnan seninle bir değer bekliyorum bugun çarşamba bugun cuma kan verecekti diye 🤭 sanırım aynı duyguları yaşayanlar böyle birbirinin halinden anlayıp güzel gelişmelere seviniyoruz🥰maşallah yine 2 kat 3 haneli değerleri de gördük doktorun hala testi tekrarlamanı istermi acaba gelişmeleri bize de bildir 🤲🏻🤲🏻🐣🥰

Bu arada kızlar dün 15. Günümdü. İlk defa işe gittim tuvalette fitili atmak zorunda kaldım oda çok itemedğim için hepsi geri geldi. Dün akşam ya çok ayakta kaldım ondan ya da fitilden dolayı çok çok tırnağımın ucu kadar tek seferlik kahve rengi açık akıntı geldi çok korktum doktora yazdım ama dönmediler daha. Birdaha gelmedi ama 😒

Ben verdim kan geldim canım benimde soguk ayaklarım alnımı isilik bastı tansiyonun 12.6 ama başım dönüyor sarhoş gibiyim progestan hapı fitil olarak kullanıyorum son beş gündür de gegirme ve gaz var ve aşırı dercede su içiyorum içim yanıyor gibi
Kızlar benim yarın test günüm. Evde hic test yapmadım daha ama çenemde.minik minik sivilceler çıktı normalde regl olacağım zaman alnimda çıkardı regl mi olacağım ama korkuyorum :KK43: birde kaç gündür sanki buza basıyorum ayaklarim soğuktan buz gibi çetik üstüne çetik giyiyorum ancak kendine geliyor ateşimde yok ölçüyorum. Sonuç alanlar sizinde oldu mu böyle.

Ben verdim kan geldim canım benimde soguk ayaklarım alnımı isilik bastı tansiyonun 12.6 ama başım dönüyor sarhoş gibiyim progestan hapı fitil olarak kullanıyorum son beş gündür de gegirme ve gaz var ve aşırı dercede su içiyorum içim yanıyor gibi
Ay bu bende de oldu acayip ağzım kuruyordu halen daha kuruyor içim yanıyor resmen

Bu arada kızlar dün 15. Günümdü. İlk defa işe gittim tuvalette fitili atmak zorunda kaldım oda çok itemedğim için hepsi geri geldi. Dün akşam ya çok ayakta kaldım ondan ya da fitilden dolayı çok çok tırnağımın ucu kadar tek seferlik kahve rengi açık akıntı geldi çok korktum doktora yazdım ama dönmediler daha. Birdaha gelmedi ama 😒
Kahverengi lekeden korkma canım eski kan o. Aman bu doktorlarda Allah korusun daha kötü durum olsa iş işten geçtikten sonra dönecekler😡 yine de doktorun istirahat verebilir dinlenmeni söyleyebilir kalçadan iğnen varmı

Progestan fitil kanama önleyici ya canım galiba sende 8 saate bir kullanıyorsun kırmızı kan gelmediyse korkma etkisi gittiği için kılcal damarın biri kanama yapmıştır o anda keşke başka bir tane yapsaydın

İnsallah canım benim ilk denemem insallah pozitiftir ama tutmazsa napalım ikinciyi deneyeceğiz ben kan verdim geldim biraz önce bekleyemedim ya 🥲
Ay seninki de benimki gibi ilerlemiş ne tam 4 katı ne tam 2 katı 😂 4 kat artsaydı ikiz dicektim 2 kat artsaydı tek derdim diyorum ama ikisinin ortası olunca çok muallakta 😂 ama böyle değe olup tek gebelik olan çok olduğu için kendimi böyle kandırıyorum😂 benim 5. Gün embriyosu 11. Gün 845 13. Gün 2391
En önemlisi sağlıklı olması ama ikiz olsun çok isterim 😊 senin ne zamandı kontrolün benim 9 aralık

Kahverengi lekeden korkma canım eski kan o. Aman bu doktorlarda Allah korusun daha kötü durum olsa iş işten geçtikten sonra dönecekler😡 yine de doktorun istirahat verebilir dinlenmeni söyleyebilir kalçadan iğnen varmı
Kesinlikle öyle bu saat oldu halen dönmediler neyse allahtan devamı gelmedi yok sadece fitil kullanıyorum Canım
Progestan fitil kanama önleyici ya canım galiba sende 8 saate bir kullanıyorsun kırmızı kan gelmediyse korkma etkisi gittiği için kılcal damarın biri kanama yapmıştır o anda keşke başka bir tane yapsaydın
Ya ben saati çok saçma yapmışım 12 öğlende birtane ve gece 9 da birtane kullanıyorum. Saçma sapan bir saat aralığı yapmışım 🙈😂 büyük ihtimalle çünkü ikinci fitile 1 saat kale geldi leke
Progestan fitil yapıyor dicem de susama geçen şubatta ki transfer de olmadı sadece gece çok terledim bu seferde terledim S Siyahhhinci
Canım bence alakası yok çünkü ben transferden öncede kullandım fitili hiç susama yapmadı
En önemlisi sağlıklı olması ama ikiz olsun çok isterim 😊 senin ne zamandı kontrolün benim 9 aralık
Öyle tabi yeter ki sağlıklı olsunlar 8 Aralık benimde. Benim ki biraz geç tarihe verdi takvime göre 6+0 oluyorum o tarihte transfer tarihine göre ise 5+4 oluyorum

Kesinlikle öyle bu saat oldu halen dönmediler neyse allahtan devamı gelmedi yok sadece fitil kullanıyorum Canım

Ya ben saati çok saçma yapmışım 12 öğlende birtane ve gece 9 da birtane kullanıyorum. Saçma sapan bir saat aralığı yapmışım 🙈😂 büyük ihtimalle çünkü ikinci fitile 1 saat kale geldi leke

Canım bence alakası yok çünkü ben transferden öncede kullandım fitili hiç susama yapmadı

Öyle tabi yeter ki sağlıklı olsunlar 8 Aralık benimde. Benim ki biraz geç tarihe verdi takvime göre 6+0 oluyorum o tarihte transfer tarihine göre ise 5+4 oluyorum
Şimdi sen söyleyince hatırladım evet transfer öncesi susama yapmamıştı haklısın ama fitilini saati saatine kullan yeniden kanama olur benim ki günde 3 kere 8 saate bir

Progestan fitil yapıyor dicem de susama geçen şubatta ki transfer de olmadı sadece gece çok terledim bu seferde terledim S Siyahhhinci
Canimm hadi hayırlısı insallah senden de guzel haber alacagiz. Ben progestani fitil olarak kullanıyorum günde üç kere hap olarak içenlerde cok fazla yan etki oluyormuş diye okumuştum bir yerde. Benimde ara ara baş dönmem oluyor ayağımın altindan yer kayıyor gibi. İlk transferimde daha az progesteron kullanmama ragmen atesim cikiyordu surekli bu sefer hic cikmadi oysaki doktor ilactan demişti herhalde bağışıklık yapiyor bir yerden sonra 🤭

Bende transfer tarihine göre 5+2 olcam 9 Aralık’ta, zaman geçmiyo yaa 🤦🏻‍♀️

X