Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım iğne etkisine olabilir bilemiyorum ne desem yanlış yönlendirmiş olurum iğnenin üstünden 12 gün falan geçsin öyle test yap bir saha garanti olsun bence

Banada 2 aralık dendi rabbım yardımcımız olsun

Bence 7. Günü bekleyin ve sabah ilk idrarla yapın.
Çıkmazsa üzülürüm demeyin, insan aşırı panik olup kafasına takıyor.
İnşallah güzel haberler verirsiniz.

Herkesin vücudu bir değil canım hormon idrara sende sonradan geçiyor olabilir stres yapma. Birde kimyasal bukadar kısa zamanda anlaşılmaz önce biraz yükselir sonra düşer diye biliyorum

Kızlar dün aşırı beni full yatıran baş ağrısı oldu öyle böyle değil ama ayağa kalkınca kafamda bişey sallanıyor gibi ağlamaktan gözlerim şişti acıdan ağrıdan. Baktım olabiliyormuş ilk gebeliğimde böyle olmamıştı ozaman bol su içiyordum şimdi günde 1 litre filan anca içiyorum bugun tekrar çoğaltmaya karar verdim bol su için suyu ihmal etmeyin dün çok zorlandım ben ağrıdan

Merhaba benim bu ayin birinde transferim oldu 6haftalik hamileyim bu sabah pembe kanamam oldu doktorumu aradim bugun istirahat verdi birde ilaclarimin ikisini bugunluk kesti cok tedirginim

Kimyasal olup olmadığını bu testlerle anlayamazsın lütfen moralimi yüksek tut stres daha kötü etkiler kan testi versen daha güzel anlaşılırdı en kesini sonuç

Merhaba benim bu ayin birinde transferim oldu 6haftalik hamileyim bu sabah pembe kanamam oldu doktorumu aradim bugun istirahat verdi birde ilaclarimin ikisini bugunluk kesti cok tedirginim
Muhtemelen kan sulandırıcını kesmiştir iğne olarak filan kullanıyorsan. Stres yapma ama yat kalkmamakta çalış gerçekten yatmanın etkisi çok

Birde doktorlar daha iyi bilir tabi de vajinal ultrason yaptırmamaya çalış bu süreçte ve panik yapıp başka doktora gidip baktırma

Evet birtane kan sulandirici hap ve igneyi kestirdi belimde ve kasigimda agri var cok korkuyorum
Korkma canım kahverengi akıntıyla hafif kasık ağrısıyla düşmez o. Panik yapma sakin ol sen nekadar streste yapsan her akıntıda kanamada doktor doktor gezsende herşey olacağına varacak zaten önemli olan senin bu süreci nasıl yönettiğin mümkün olduğunca sakin kal proluton veya progestan kalçadan hangi iğneyi kullanıyorsan onu kullanmaya devam et, vajinal baktırma ve kanama oldu kahverengi akıntı oldu yada kasığım ağrıdı diye doktor doktor gezip kese bebek yerinde mi diye bakma ayağa kalkma yat dinlen inancını kaybetme bebişin seninle kalacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…