- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Canım iğne etkisine olabilir bilemiyorum ne desem yanlış yönlendirmiş olurum iğnenin üstünden 12 gün falan geçsin öyle test yap bir saha garanti olsun bence9 gün oldu çatlatma iğnesi olalı 2 gün öncede test yapmıştım onda çok silikti bugün biraz koyulaştı. İğne etkisi gün gittikçe azalması gerekmiyor mu yani bugün iğne etkisi çok silik çıkması lazım diye düşünüyorum ama yine bilmiyorum
Bnm ılk transferde 76 cıkmıstı doktorum degerın normal demiştibenm bugun 9. günüm normal keser teste hiç çıkmadı ama bugun kanımda 74 cıktı . 5. gün embryosu
Banada 2 aralık dendi rabbım yardımcımız olsunMerhaba kızlar, Benimde 2 düşükten sonra ilk tüp bebek denemem oldu taze transfer olmadı, sanırım kullanılan ignelerden dolayı progesteron yuksek cikmisti (1.52) doktorum sinirdasin dedi yapmadı 1 adet dönemi gecirdim ilaçsız transfer yapalım yumurta takibiyle dedi. dün 25 Kasımdi 5.gun iyi kalitede dondurulmuş embriyo transfer edildi kan tahlili icin 4 Aralık verdi. inşallah hepimiz olumlu sonuçlarla döneriz evlerimize..çok amin
Bence 7. Günü bekleyin ve sabah ilk idrarla yapın.Kızlar bende 3 tane erken genelik testi aldım normalde 6.7.8 günlerde yapıcaktım ama dayanamıyorum yarın sabah 5.günüm yapıcam heralde ama erken biliyorum çıkmazsa üzülmiycem5.gün 2embriyo konuldu 22snde transfer olduum 5.günde belli olan var mı
Sonucun çıkınca haber ver bize deAynen aynen bitane test aldım kutusuyla duruyoeğer yarın çıkarsa yapıcam hatıra olsun diye
Sağlıkla olsun yeni transfer olup bekleyen arkadaşlar inşallah pozitifleri görürsünüzBnmde salı oldu transfer ınş tutarhepımızın sağlıkla
Seninki benimkinden de netÇok şükür silik bir çizgi gördüm inşallah test günümde güzel haberler alırıız hep birlikte bu sabah yaptım hemen belirdi çizgi
Herkesin vücudu bir değil canım hormon idrara sende sonradan geçiyor olabilir stres yapma. Birde kimyasal bukadar kısa zamanda anlaşılmaz önce biraz yükselir sonra düşer diye biliyorumYa şu garibanıda bi yorumlayın yaiki test arasında 2 gün var üstte Ki 7. Gün altta ki 9. Gün yani bu akşam yaptım, 9. Gün daha silik, kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşük mü yapıyorum (( herkesin koyalışırken benim neden gittikçe silikleşti
Merhaba,
benim transferim iki gün önce gercekleşti.
Yaş 37 ve ilk denemem. 9 Yumurta toplandi ve 9 Embriyo oluştu ve 5. Günde 6 Embryoda genetik tarama yapildi.
Ben 3 kez hamile kalmiştim ama ilk haftalarda kalp atişi olmadigi icin düşük olmuştu. Genetikden 2 sağlikli embriyo geldi cok sükür ve birtane transfer edildi. Myom olduğu icin riske atmak istemediler herhalde.
Simdi bol bol dinleniyorum...
Hayır dondurulmuş embriyolardıSeninki benimkinden de netÇatlatma iğnesi olmadın ama dimi
Kimyasal olup olmadığını bu testlerle anlayamazsın lütfen moralimi yüksek tut stres daha kötü etkiler kan testi versen daha güzel anlaşılırdı en kesini sonuçYa şu garibanıda bi yorumlayın yaiki test arasında 2 gün var üstte Ki 7. Gün altta ki 9. Gün yani bu akşam yaptım, 9. Gün daha silik, kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşük mü yapıyorum (( herkesin koyalışırken benim neden gittikçe silikleşti
Muhtemelen kan sulandırıcını kesmiştir iğne olarak filan kullanıyorsan. Stres yapma ama yat kalkmamakta çalış gerçekten yatmanın etkisi çokMerhaba benim bu ayin birinde transferim oldu 6haftalik hamileyim bu sabah pembe kanamam oldu doktorumu aradim bugun istirahat verdi birde ilaclarimin ikisini bugunluk kesti cok tedirginim
Birde doktorlar daha iyi bilir tabi de vajinal ultrason yaptırmamaya çalış bu süreçte ve panik yapıp başka doktora gidip baktırmaMerhaba benim bu ayin birinde transferim oldu 6haftalik hamileyim bu sabah pembe kanamam oldu doktorumu aradim bugun istirahat verdi birde ilaclarimin ikisini bugunluk kesti cok tedirginim
Suan kahve rengi akinti geliyo doktorum kirmiziya donerse gun icinde gelirsin dediMuhtemelen kan sulandırıcını kesmiştir iğne olarak filan kullanıyorsan. Stres yapma ama yat kalkmamakta çalış gerçekten yatmanın etkisi çok
Suan kahve rengi akinti geliyo doktorum kirmiziya donerse gun icinde gelirsin dedi
Evet birtane kan sulandirici hap ve igneyi kestirdi belimde ve kasigimda agri var cok korkuyorumSuan kahve rengi akinti geliyo doktorum kirmiziya donerse gun icinde gelirsin dedi
Korkma canım kahverengi akıntıyla hafif kasık ağrısıyla düşmez o. Panik yapma sakin ol sen nekadar streste yapsan her akıntıda kanamada doktor doktor gezsende herşey olacağına varacak zaten önemli olan senin bu süreci nasıl yönettiğin mümkün olduğunca sakin kal proluton veya progestan kalçadan hangi iğneyi kullanıyorsan onu kullanmaya devam et, vajinal baktırma ve kanama oldu kahverengi akıntı oldu yada kasığım ağrıdı diye doktor doktor gezip kese bebek yerinde mi diye bakma ayağa kalkma yat dinlen inancını kaybetme bebişin seninle kalacak inşallahEvet birtane kan sulandirici hap ve igneyi kestirdi belimde ve kasigimda agri var cok korkuyorum