Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Test sonucum 13,24 çıktı 10. Gün
Hayırlı olsun canım sonuçta hamilesin önemli olan kaçla başladığın değil 2 günde bir nasıl katlandığı. Biliyorum grupta çok yüksek rakamlar söyleyenler de var senden daha erken günde yaptırıp daha yüksek değerleri olanlarda var ikilemde kalıp sevinemedin bile onu da anlayabiliyorum bende düşük başladım yükseldi şükür inşallah güzel güzel katlanıp yükselir değerin

Ne hissettiysem yazdın, evet dedim neden değerim düşük diye üzüldüm, ben hastanede çalışıyorum burda hemen kadın doğuma gittim sordum, doktor evet düşük bi değer geç döllenmiş olabilir ama bizim için yüksek bi değer iki gün sonra bakalım dedi, senin kaç çıkmıştı

Evet canım aynı şeyleri yaşadığımızdan burda herkes birbirinin halini hissiyatını anlar. Benim 18 çıkmıştı. İki gün sonra 56 üç gün sonra 215 bazı değerim 2buçuk bazı değerim 4 katına yakın artmış o yüzden diyorum katlanma önemli Allah gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Canım benim bu sayfamda 3,50 Li sayılarla başlayan var daha sonra çok güzel arttı değeri şükür yani değerin kaç olduğu değil nasıl ilerlediği önemli hatta o arkadaşa ben başka bir sayfada yazılan yorumu okutmuştum içini karartmasın diye ve de güzle sonuçlar aldı çok şükür. Senin de öyle olacak inşllah

Amin inşallah, ya ben niye böyle karamsarım doktor iş arkadaşlarım hepsi umutlu ama o benim 7. Günü yaptığım testin koyu olması ve gün geçtikçe silik çıkması acaba düşük mü yapıyorum dedirtiyor, o yüzden sevinemiyorum

Aminnn inşallah Allah razı olsun

Kimyasal olup olmadığını bu testlerle anlayamazsın lütfen moralimi yüksek tut stres daha kötü etkiler kan testi versen daha güzel anlaşılırdı en kesini sonuç
Bu sekılde takıntı halıne getırırsen bebegıne zarar verırsın ılk gebelıgımde bnde senıngıbı dusundum sureklı ağladım bı faydasını gormedım ayrıca gebeliğin çok başındasın buna bırak doktor karar versin keyfını cıkar rahatına bak testler yuzdeyu doğru degıl bozuk cıkanlarda oluyor cnm

Muhtemelen kan sulandırıcını kesmiştir iğne olarak filan kullanıyorsan. Stres yapma ama yat kalkmamakta çalış gerçekten yatmanın etkisi çok
Allah nasip ederse her sekılde olur kanama illa bebekle ılgılı olmuyor cok gordum kanaması olup saglıkla kucagına alanları kan sulandırıcıyı kesmış olabılır doktorun

Muhtemelen kan sulandırıcını kesmiştir iğne olarak filan kullanıyorsan. Stres yapma ama yat kalkmamakta çalış gerçekten yatmanın etkisi çok
Allah nasip ederse her sekılde olur kanama illa bebekle ılgılı olmuyor cok gordum kanaması olup saglıkla kucagına alanları kan sulandırıcıyı kesmış olabılır doktorun

Kızlar bu transferımde gecelerı ruya goruyorum ruyanın yarısında uyanıp devam edıyorum şöyle anlatayım dun gece ılacımı almayı unutmusum ruyamda ama uyandıgım gıbı salona fırladım ilacı unuttum dıye bağırıyorum eşime uyan dıyorum yoksa tup bebek tutmaz bız nasıl unuturuz dıyorum. Bır kaç saat sonra tekrar kalktım bukez odadan cıkmadan uyandım napıyorum ya ben dedım kendı kendıme üç defadır aynı şeyi yapıyorum uykuda neden acaba

Psikolojik canım bu süreçte tek düşündüğümüz ilaçlar transfer testler vs. Olduğundan bilinçaltı rüyalarda aynı şeyi gösteriyor. Bende geçen değerim düşmüş gördüm o gün baya da kötü uyandım hatta neyseki artmıştı. Kafada ne dönüyorsa rüyalar öyle oluyo Allah yardımcımız olsun tüp bebeğin psikolojisi zor

Cok tesekkur edirim insallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…