Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ben az önce yine erken gebelik testi yaptım 7. Günden daha silik hayalet çizgi oldu, acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşüyor mu ? Çok modum düştü moralim çok bozuldu

Ilk transferimde olmamisti negatif tabiki bugün başlayınca meraklandım
Çok normal benim ilk transferimde olmayıp bunda olan tek şey karın ağrısı diğerinde karnım ağrıdığında adet oldum ve test negatifti bunda ise karnım yine ağrıyor fakat test pozitif çok şükür günümü de geçiyorum Ama öyle mesela göğsümde falan hassasiyet ol adı hafif büyüdüler. Sık idrara çıkıyorum evet ama çok su içiyorum yani ben aslında belirtilerimin hepsini ilaca bağladım belkide gebelikti inşllah senin ki öyledir gebelik belirtisidir

Insallah gebeyizdir seninki gerçi belli de bakalim bende insallah ikinci çizgiyi görürüm

Merhaba, benim de Kasım ayında olacakto ama doktor 2. Adeti bekleyelim dedi. Şu anda adetim 5 gün gecikti fakat gebelik de yok. Rahim dinlendirme sürecinde adet gecikmesi normal mi ? İlki gecikmemişti.
Bir gebenın gunluğu yazın youtube adet masajını yap olursun bende faydası oldu

kızlaaaarcım ilk tüp bebek denemem daha önxe 3 kere aşılama yaptırdım milyooonkez kan verip idrar tahlili yapmısımdır . çatlatma iğnesinden sonra neklemek zor evet ama iğnenin etkeai 8-9 günden önce asla düşmüyor ben ilk baslarda 3-4-5 gün aürekli yaptırıyordum ve en yüksekten sürekli aşşağı düşmesi insanı çok yoruyor biraz bekleyn ve zamanında yapın . ilk tüp bebegm herzamanki gbi duramadm merakımdan 4. gün test yaptım 3,58 çıktı tabki kahroldm önce 5. gün erken gebelk yaptı çıkmadı aonra bi baktım 5 saat sonra farketmki koyulasmıs dura dura çizgi . 7.gun 27,58 çıkrı bugun 9 günüm ve 74,5 çıktı umudunuzu nolr kaybetmeyn be strese girmeyn umarm hepimizin kucagna almak nasip olur

Ya şu garibanıda bi yorumlayın ya iki test arasında 2 gün var üstte Ki 7. Gün altta ki 9. Gün yani bu akşam yaptım, 9. Gün daha silik, kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşük mü yapıyorum (( herkesin koyalışırken benim neden gittikçe silikleşti

Eklentiler

• 7604717E-8C53-4255-A2BD-FEF1AA8D555C.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba kızlar, Benimde 2 düşükten sonra ilk tüp bebek denemem oldu taze transfer olmadı, sanırım kullanılan ignelerden dolayı progesteron yuksek cikmisti (1.52) doktorum sinirdasin dedi yapmadı 1 adet dönemi gecirdim ilaçsız transfer yapalım yumurta takibiyle dedi. dün 25 Kasımdi 5.gun iyi kalitede dondurulmuş embriyo transfer edildi kan tahlili icin 4 Aralık verdi. inşallah hepimiz olumlu sonuçlarla döneriz evlerimize..çok amin

canınm bak benmde erken gebelkte 5 saat sonra koyuşastı kaset olan ucuz olanda hiiiç çıkmadı ama bugun kanda 74 cıktı öyle düşünme idrara geç düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…