- 9 Temmuz 2016
- 886
- 1.438
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Hahahahaa aman bağırsak olsunDün gece yine ağrı girdi budefa sol tarafıma sonra yine ufak bir lekelendim bugün yine birşey yok karjn ağrısı var ara ara ama sanki bağırsaklarımdan çünkü sürekli gacır gıcır ediyor
Canım benim var ama doktor zaten demişti ilaçların etkisi birde ben çok su içiyorum 2,5 3 e yakın oyğzden de oluyor gebelik ile ilgili çok bir belirti olmuyor vücut genel itibari ile ilaçlara tepki veriyor benceArkadaşlar sık idrara çıkma var mi
Canım senin 9. Günün dimi kan ver bence en garantisi ona göre belki doktor birşey uygular varsa gebelikBen az önce yine erken gebelik testi yaptım 7. Günden daha silik hayalet çizgi oldu, acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşüyor mu ? Çok modum düştü moralim çok bozuldu
Ilk transferimde olmamisti negatif tabiki bugün başlayınca meraklandımCanım benim var ama doktor zaten demişti ilaçların etkisi birde ben çok su içiyorum 2,5 3 e yakın oyğzden de oluyor gebelik ile ilgili çok bir belirti olmuyor vücut genel itibari ile ilaçlara tepki veriyor bence
Çok normal benim ilk transferimde olmayıp bunda olan tek şey karın ağrısı diğerinde karnım ağrıdığında adet oldum ve test negatifti bunda ise karnım yine ağrıyor fakat test pozitif çok şükür günümü de geçiyorumIlk transferimde olmamisti negatif tabiki bugün başlayınca meraklandım
Bnmde salı oldu transfer ınş tutarMerhaba bende transfer olup bekleyenlerdenim henüz çok yeni pazartesi oldu transferimi bu 3.denemem Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Insallah gebeyizdir seninki gerçi belli de bakalim bende insallah ikinci çizgiyi görürümÇok normal benim ilk transferimde olmayıp bunda olan tek şey karın ağrısı diğerinde karnım ağrıdığında adet oldum ve test negatifti bunda ise karnım yine ağrıyor fakat test pozitif çok şükür günümü de geçiyorumAma öyle mesela göğsümde falan hassasiyet ol adı hafif büyüdüler. Sık idrara çıkıyorum evet ama çok su içiyorum yani ben aslında belirtilerimin hepsini ilaca bağladım belkide gebelikti inşllah senin ki öyledir gebelik belirtisidir
Bir gebenın gunluğu yazın youtube adet masajını yap olursun bende faydası olduMerhaba, benim de Kasım ayında olacakto ama doktor 2. Adeti bekleyelim dedi. Şu anda adetim 5 gün gecikti fakat gebelik de yok. Rahim dinlendirme sürecinde adet gecikmesi normal mi ? İlki gecikmemişti.
Ben az önce yine erken gebelik testi yaptım 7. Günden daha silik hayalet çizgi oldu, acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşüyor mu ? Çok modum düştü moralim çok bozuldu
Bende çok çıkıyorum ama çok su içiyorum onyğzden heraldeArkadaşlar sık idrara çıkma var mi
Valla ben günlerdir çok su içiyorum ama bugün değişik aşırı sıklaştı idrarBende çok çıkıyorum ama çok su içiyorum onyğzden heralde
canınm bak benmde erken gebelkte 5 saat sonra koyuşastı kaset olan ucuz olanda hiiiç çıkmadı ama bugun kanda 74 cıktı öyle düşünme idrara geç düşüyorYa şu garibanıda bi yorumlayın yaiki test arasında 2 gün var üstte Ki 7. Gün altta ki 9. Gün yani bu akşam yaptım, 9. Gün daha silik, kimyasal gebelik mi yaşıyorum düşük mü yapıyorum (( herkesin koyalışırken benim neden gittikçe silikleşti
Kaçıncı gün yapmıştınızcanınm bak benmde erken gebelkte 5 saat sonra koyuşastı kaset olan ucuz olanda hiiiç çıkmadı ama bugun kanda 74 cıktı öyle düşünme idrara geç düşüyor
5. gün erken test yaprm 4-5 saat sonra anca koyuşrı bugun kan verdikten aonra evee gelirkende normal test almıstm onda hiç çıkmadı çizfi belirmedi bleKaçıncı gün yapmıştınız