Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın rabbim bu yolda olan herkezin yardımcısı olsun :) Bende 18 kasım da transfer oldum 3.gün tek embriyo transferi oldu. Bugün 8. Günüm sabah test yaptım görseldeki gibi çıktı üsteki gebelik testi alttaki yumurtalama testi sence var mı ?
Siz idrar testi falan yaptınız mı ?

Eklentiler

• 4125A95D-E4A2-4B6D-B870-AC654C702B87.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 85
Yani ben bariz çift çizgiyi görüyorum hepsinde bence oksin

Canım. Evet hamilesin inşlllah

Çok güzel haberler alırsın inşllah

Kızlar bende 3 tane erken genelik testi aldım normalde 6.7.8 günlerde yapıcaktım ama dayanamıyorum yarın sabah 5.günüm yapıcam heralde ama erken biliyorum çıkmazsa üzülmiycem 5.gün 2embriyo konuldu 22snde transfer olduum 5.günde belli olan var mı

Benim de 5. Gün embriyosu 2 tane 4. Günümde akşam saatinde çok silik bir çizgi ile ilk defa öğrendim

Hatta bu da fotoğrafı

Eklentiler

• 220C5003-9F06-4EF8-AC53-B20F66BC5139.png
    313,4 KB · Görüntüleme: 56
Ama çıkmayıp daha ileriki günlerde çıkanda var sakın çıkmazsa üzülme çünkğ çok erken bizim yaptığımız hiç normal değil
Evet dedim ya erken olduğu için çıkmasada üzülmiycem ben erken gebelik testi aldım daha önce belli olur diye bakalım hayırlısı inşallah ilk tedavimde 6.gün çıkmıştı ama malesef 6haftalık düşük yapmıştım

İnşllah bunda güzel bir gebelik yaşarsın

Çatlatma iğnesi oldun mu olduysan üzerinden 10 gün geçmediyse iğne etkisi olabilir amaa 10 gün geçtiyse gebelik işaretidir bu
9 gün oldu çatlatma iğnesi olalı 2 gün öncede test yapmıştım onda çok silikti bugün biraz koyulaştı. İğne etkisi gün gittikçe azalması gerekmiyor mu yani bugün iğne etkisi çok silik çıkması lazım diye düşünüyorum ama yine bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…