- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- Konu Sahibi Siyahhhinci
AmiinBnmde salı oldu transfer ınş tutar hepımızın sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiinBnmde salı oldu transfer ınş tutar hepımızın sağlıkla
Siz baya erken yapmışsınız bugün kaçıncı gününüz, benim 4. Gün embriyosu5. gün erken test yaprm 4-5 saat sonra anca koyuşrı bugun kan verdikten aonra evee gelirkende normal test almıstm onda hiç çıkmadı çizfi belirmedi ble
benm bugun 9. günüm normal keser teste hiç çıkmadı ama bugun kanımda 74 cıktı . 5. gün embryosuSiz baya erken yapmışsınız bugün kaçıncı gününüz, benim 4. Gün embriyosu
Merhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde
Yani ben bariz çift çizgiyi görüyorum hepsinde bence oksinMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın rabbim bu yolda olan herkezin yardımcısı olsun :) Bende 18 kasım da transfer oldum 3.gün tek embriyo transferi oldu. Bugün 8. Günüm sabah test yaptım görseldeki gibi çıktı üsteki gebelik testi alttaki yumurtalama testi sence var mı ?
Siz idrar testi falan yaptınız mı ?
Canım. Evet hamilesin inşlllahMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın rabbim bu yolda olan herkezin yardımcısı olsun :) Bende 18 kasım da transfer oldum 3.gün tek embriyo transferi oldu. Bugün 8. Günüm sabah test yaptım görseldeki gibi çıktı üsteki gebelik testi alttaki yumurtalama testi sence var mı ?
Siz idrar testi falan yaptınız mı ?
Çok güzel haberler alırsın inşllahMerhaba kızlar, Benimde 2 düşükten sonra ilk tüp bebek denemem oldu taze transfer olmadı, sanırım kullanılan ignelerden dolayı progesteron yuksek cikmisti (1.52) doktorum sinirdasin dedi yapmadı 1 adet dönemi gecirdim ilaçsız transfer yapalım yumurta takibiyle dedi. dün 25 Kasımdi 5.gun iyi kalitede dondurulmuş embriyo transfer edildi kan tahlili icin 4 Aralık verdi. inşallah hepimiz olumlu sonuçlarla döneriz evlerimize..çok amin
Evet ama acaba iğnenin etkisi olabilir mi diye düşünüyorumYani ben bariz çift çizgiyi görüyorum hepsinde bence oksin
İnşallah. Kan sonucunu görmeden sevinmek istemiyorum:)Canım. Evet hamilesin inşlllah
Benim de 5. Gün embriyosu 2 tane 4. Günümde akşam saatinde çok silik bir çizgi ile ilk defa öğrendimKızlar bende 3 tane erken genelik testi aldım normalde 6.7.8 günlerde yapıcaktım ama dayanamıyorum yarın sabah 5.günüm yapıcam heralde ama erken biliyorum çıkmazsa üzülmiycem 5.gün 2embriyo konuldu 22snde transfer olduum 5.günde belli olan var mı
Çatlatma iğnesi oldun mu olduysan üzerinden 10 gün geçmediyse iğne etkisi olabilir amaa 10 gün geçtiyse gebelik işaretidir buEvet ama acaba iğnenin etkisi olabilir mi diye düşünüyorum
Hatta bu da fotoğrafıKızlar bende 3 tane erken genelik testi aldım normalde 6.7.8 günlerde yapıcaktım ama dayanamıyorum yarın sabah 5.günüm yapıcam heralde ama erken biliyorum çıkmazsa üzülmiycem 5.gün 2embriyo konuldu 22snde transfer olduum 5.günde belli olan var mı
Yaa beni çok mutlu ettiiin inşallah bende görürüm bu çizgiyiiBenim de 5. Gün embriyosu 2 tane 4. Günümde akşam saatinde çok silik bir çizgi ile ilk defa öğrendim
Ama çıkmayıp daha ileriki günlerde çıkanda var sakın çıkmazsa üzülme çünkğ çok erken bizim yaptığımız hiç normal değilYaa beni çok mutlu ettiiin inşallah bende görürüm bu çizgiyii
Evet dedim ya erken olduğu için çıkmasada üzülmiycem ben erken gebelik testi aldım daha önce belli olur diye bakalım hayırlısı inşallah ilk tedavimde 6.gün çıkmıştı ama malesef 6haftalık düşük yapmıştımAma çıkmayıp daha ileriki günlerde çıkanda var sakın çıkmazsa üzülme çünkğ çok erken bizim yaptığımız hiç normal değil
İnşllah bunda güzel bir gebelik yaşarsınEvet dedim ya erken olduğu için çıkmasada üzülmiycem ben erken gebelik testi aldım daha önce belli olur diye bakalım hayırlısı inşallah ilk tedavimde 6.gün çıkmıştı ama malesef 6haftalık düşük yapmıştım
Siz bunu sabah ilk idrar ile mi yaptınızHatta bu da fotoğrafı
Yok akşam 5 gibi öyle direk yaptımSiz bunu sabah ilk idrar ile mi yaptınız
9 gün oldu çatlatma iğnesi olalı 2 gün öncede test yapmıştım onda çok silikti bugün biraz koyulaştı. İğne etkisi gün gittikçe azalması gerekmiyor mu yani bugün iğne etkisi çok silik çıkması lazım diye düşünüyorum ama yine bilmiyorumÇatlatma iğnesi oldun mu olduysan üzerinden 10 gün geçmediyse iğne etkisi olabilir amaa 10 gün geçtiyse gebelik işaretidir bu