- 20 Kasım 2021
- 58
- 59
- 39
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Ben daha hiç test yapmadım amaaaa test günüm yarınAmin canım dualarımdasınız
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Ya maşallah çok güzel değerin allahım o sonucu bizede nasip etsinKader arkadaşlarım,
Transferimin
8.günü kan değerim 18
10.günü 56.61
13.günü yani bugün 215.02 elhamdulillah
Doktorum kan testini tekrarlamamı isterse devam edicez.
İlerde transfer olacak olan arkadaşlar için fikir amaçlı idrar testlerimin günlük fotoğrafını bırakıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kesemizi kalp atışlarımızı duyar kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabbim yardımcımız olsun
Yarın sabah beeeennnnnn dua edin nolurEvet bakalım yarın kimler test yapıyor kimleri bekliyoruz benim pazar günü sabah test yaptıracağım
Valla ben dayanamazdım dayanamadım da sen sabırlısın maşallah yapma artık zaten yarın kan vereceksen inşallah pozitif alınca hatıra kalsın diye yaparsın bitaneBen daha hiç test yapmadım amaaaa test günüm yarınSabah kahvaltıdan sonra gidicem kan vermeye çatlamak üzereyim. Hiç test yapmayarak kendi kendime işgencemi yaptım bilmiyorum
Hadi inşllah güzel sonuçlar ile dön ksık ağrıların nasıl oldu geçti miYarın sabah beeeennnnnn dua edin nolur
Amin canım inşallah doktorum tekrar test istemedi haftaya cuma muayeneye çağırdı inşallah kesemizi bebeğimizi görürüzYa maşallah çok güzel değerin allahım o sonucu bizede nasip etsin
Hadi inşllah yaa çok güzel maşallah bakalım bende pazar vereceğim doktor ne diyecekAmin canım inşallah doktorum tekrar test istemedi haftaya cuma muayeneye çağırdı inşallah kesemizi bebeğimizi görürüz
Aynen aynen bitane test aldım kutusuyla duruyoValla ben dayanamazdım dayanamadım da sen sabırlısın maşallah yapma artık zaten yarın kan vereceksen inşallah pozitif alınca hatıra kalsın diye yaparsın bitane
Aslında bugün itibari ile azaldı diyebilirim… dün çok fazlaydı heran tegl olucam zannediyodum ama bugünde olmadımHadi inşllah güzel sonuçlar ile dön ksık ağrıların nasıl oldu geçti mi
Aaa herkes pozitifmi burda ben farkında diilimMerhaba bu topikte herkes hamile benimde teste 4 günüm var insallah bende hamileyimdir herkes saglikla be eğimi kucağına alsin insallah
Hadi inşlllah benimde bugün gecikmenin 2. GünüAslında bugün itibari ile azaldı diyebilirim… dün çok fazlaydı heran tegl olucam zannediyodum ama bugünde olmadım3 gün gecikmiş oldu yarın belli olucak zaten
Hiç test yaptın mı idrardaMerhaba bu topikte herkes hamile benimde teste 4 günüm var insallah bende hamileyimdir herkes saglikla be eğimi kucağına alsin insallah
Sende varmı hala regl olma hisi yoksa geçtimi mersk ettimHadi inşlllah benimde bugün gecikmenin 2. Günü
Hiç test yaptın mı idrarda
Dün gece yine ağrı girdi budefa sol tarafıma sonra yine ufak bir lekelendim bugün yine birşey yok karjn ağrısı var ara ara ama sanki bağırsaklarımdan çünkü sürekli gacır gıcır ediyorSende varmı hala regl olma hisi yoksa geçtimi mersk ettim
Hadi bakalım inşllah güzel haberler ile gelirsin benim normalde pazartesi test günüm ama o gün veremeyeceğim için işten dolayı pazar vereceğim bakalım ne olacak sonuçYapmadım cesaretim yok modülü düşürmek istemiyorum 4. gun embriyosu
Hayır değerin çok güzel ilerliyor önemli olan sayı değil ilerlemesiArkadaşlar bugün kan testini tekrarladım.
7.gün 35
9.gün 80
11. Gün 195 çıktı
Aynı saatlerde, aynı yerde yaptırdım. Ama hala düşük mü emin değilim, doktorumdan haber bekliyorum