- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Birde canım diyelim ki döllenmedi mikroenjeksiyon Yöntemi ile kendileri döllğyorlar diye biliyorum yani merak etme inşllah olacakSağol canım ya yüreğime su serptinkime sorsam 15 16 yumurta diyor üzüldüm bende baya haliyle, umarım embriyolarda oluşur da güzel haberi alırım, bende senin hamile olduğunu düşünüyorum paylaştığın testlere göre
Ya değerin çok güzel maşllah önemli olan kaçla başladığın değil ne kadar katladığı3.gün canım ilk 8.gün 18 di 10.gün 56.61 yarın 13.gün inşallah güzel katlanmıştır
İnşallah canım yarın olsa da sonucu görsem sabırsızlanıyorumYa değerin çok güzel maşllah önemli olan kaçla başladığın değil ne kadar katladığıHadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum
İnşllah canımİnşallah canım yarın olsa da sonucu görsem sabırsızlanıyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hadi bakalım hayırlısıBirde canım diyelim ki döllenmedi mikroenjeksiyon Yöntemi ile kendileri döllğyorlar diye biliyorum yani merak etme inşllah olacakBir arkadaş demişti bu topikte herkes hamile gibi görünüyor İnşllah sende kalırsın
Bende geçenlerde gördüm baya da gebe kalan var bir kür veriyor tahlil sonuçlarına göre, inşallah kimsenin ihtiyacı kalmazCanlarım demin bir araştırmaya girdim tabi ki inşllah hamileyizdir gerek kalmaz ama eğer gerek olursa diye mfk Yöntemi diye birşey var doktor mfk diye instegramdan takip edin tüp bebeğe gerek kalmadan çok fazla hamile kalan var. Bir denemek lazım bu burda kalsınTabi ki inşllah hiç ihtiyacımız olmaz
İnşllah evet bende baktım baya iyi alanındaBende geçenlerde gördüm baya da gebe kalan var bir kür veriyor tahlil sonuçlarına göre, inşallah kimsenin ihtiyacı kalmaz
Ne zaman oldu transferinizİnşallah ya bana 2 tane embriyo transfer edildi tutmuşsa ikiz olucaklar inşallahayy çok heycanlı
15 kasımda yapıldı 3. Embriyoları 27sinde test yapıcam işteNe zaman oldu transferiniz
Hayırlısı olsun insallah benimde 4 aralık test gunum15 kasımda yapıldı 3. Embriyoları 27sinde test yapıcam işte
Hadi sizdende hayrlı haberler o zaman inşallahHayırlısı olsun insallah benimde 4 aralık test gunum
Sizin kaçıncı günde böyle çıkmıştıBende görüyorum benimde böyle çıkmıştı 3.gün embriyosu üstteki kapağı çıkarınca daha net görünür
Bence var hayırlı olsun insalalh darısı başımızaİlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken lütfen görüp geçmeyin
Canım ilk yaptığın erken gebelik teşti diğerleri normal ucuz test. Bazı arkadaşlar sitede ucuz testlerle erken gebelik testinin bi farkı olmadığını söylese de öyle değil gene de farkediyor çünkü ucuz testin markasına göre algılamasına göre değişiyor. Ayrıca yaptığın test gün içindeki zamanına göre farklılık gösterebiliyor ve testler bekledikçe belirginleşiyor. Yani sen ilk 5 dakika silikte olsa bakarken zorlansanda gördüysen tamamdır o iş bekledikçe belirginleşir ama belirginleşen kuruma çizgisi değildir sen onu ilk 5 dakikada görmüşsündür zaten benim dün 12.günümdü idrar testim ancak belirgin çift çizgi olduİlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken lütfen görüp geçmeyin
Benim erken testler 4.gün itibariyle kapağı çıkarınca bakarken gözlerim kayıyordu böyle görcem diye belli belirsiz bişeyler görünüyordu 8.gün erken gebelik testi bi tık daha belirgin oldu artık direk bakınca görebiliyordum ama normal ucuz testte okadar görünmüyordu yineSizin kaçıncı günde böyle çıkmıştı
Yani normal mi diyorsunuz şimdi yarın kan vericem ama bı sabah daha silik çıktı o yüzden üzüldüm biraz, 5 liralık testlerdi, testin içinde de yazıyor hafif çizgi varsa pozitif diye, ama dün daha koyu bugün açık olunca üzüldümBenim erken testler 4.gün itibariyle kapağı çıkarınca bakarken gözlerim kayıyordu böyle görcem diye belli belirsiz bişeyler görünüyordu 8.gün erken gebelik testi bi tık daha belirgin oldu artık direk bakınca görebiliyordum ama normal ucuz testte okadar görünmüyordu yine