Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Birde canım diyelim ki döllenmedi mikroenjeksiyon Yöntemi ile kendileri döllğyorlar diye biliyorum yani merak etme inşllah olacak Bir arkadaş demişti bu topikte herkes hamile gibi görünüyor İnşllah sende kalırsın

Canlarım demin bir araştırmaya girdim tabi ki inşllah hamileyizdir gerek kalmaz ama eğer gerek olursa diye mfk Yöntemi diye birşey var doktor mfk diye instegramdan takip edin tüp bebeğe gerek kalmadan çok fazla hamile kalan var. Bir denemek lazım bu burda kalsın Tabi ki inşllah hiç ihtiyacımız olmaz

Bende geçenlerde gördüm baya da gebe kalan var bir kür veriyor tahlil sonuçlarına göre, inşallah kimsenin ihtiyacı kalmaz

Merhaba arkadaşlar benim bugün transferim 3. Gunum kasik ve bel agrim var bayaa aslinda 3. Tedavim ama meraklandim ya zaman gecti baya cunki sizce normalmii ..... bide bahcecide 4 aralık test günü olan var mı aranızda tanışalım

İlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken lütfen görüp geçmeyin

Eklentiler

• ABA5A725-5E49-4DE4-BC4C-99F3EEA40E15.jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 124
Canım ilk yaptığın erken gebelik teşti diğerleri normal ucuz test. Bazı arkadaşlar sitede ucuz testlerle erken gebelik testinin bi farkı olmadığını söylese de öyle değil gene de farkediyor çünkü ucuz testin markasına göre algılamasına göre değişiyor. Ayrıca yaptığın test gün içindeki zamanına göre farklılık gösterebiliyor ve testler bekledikçe belirginleşiyor. Yani sen ilk 5 dakika silikte olsa bakarken zorlansanda gördüysen tamamdır o iş bekledikçe belirginleşir ama belirginleşen kuruma çizgisi değildir sen onu ilk 5 dakikada görmüşsündür zaten benim dün 12.günümdü idrar testim ancak belirgin çift çizgi oldu

Sizin kaçıncı günde böyle çıkmıştı
Benim erken testler 4.gün itibariyle kapağı çıkarınca bakarken gözlerim kayıyordu böyle görcem diye belli belirsiz bişeyler görünüyordu 8.gün erken gebelik testi bi tık daha belirgin oldu artık direk bakınca görebiliyordum ama normal ucuz testte okadar görünmüyordu yine

Yani normal mi diyorsunuz şimdi yarın kan vericem ama bı sabah daha silik çıktı o yüzden üzüldüm biraz, 5 liralık testlerdi, testin içinde de yazıyor hafif çizgi varsa pozitif diye, ama dün daha koyu bugün açık olunca üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…