- 9 Temmuz 2016
- 886
- 1.438
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versinBence var hayırlı olsun insalalh darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versinBence var hayırlı olsun insalalh darısı başımıza
Canım bunu. En büyük korkusu ben yaşadım ben de senin aksine önce ucuz test yaptım sonra erken gebelik ucuz testte daha koyuyken erken gebelikte daha silikti kesinlikle eğer test yapacaksan hergün aynı saatte sabah ilk ya da 2. İdrarla yap tavsiyem ve hep aynı marka testle yapİlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken lütfen görüp geçmeyin
Normal daha çok yeni gebeliklerimiz olduğu için aşırı silikleri görüp üzülüyoruz. Benim ilk gebeliğimde 7.gün akşamüstü yaptım daha belirgindi 8.gün sabah ilk idrarla yaptım daha silikti çünkü birgün öncesi yaptığım testle karşılaştırdım ve o test beklemiş olduğundan daha da belirgindi sen içini ferah tut ilk dakikalarda gördüysen bebiş seninle. üzme kendini kanını ver Rabbim gönlüne göre versinYani normal mi diyorsunuz şimdi yarın kan vericem ama bı sabah daha silik çıktı o yüzden üzüldüm biraz, 5 liralık testlerdi, testin içinde de yazıyor hafif çizgi varsa pozitif diye, ama dün daha koyu bugün açık olunca üzüldüm
Amin inşallah cümlemize Allah isteyen herkese versin yarını bekliyorumNormal daha çok yeni gebeliklerimiz olduğu için aşırı silikleri görüp üzülüyoruz. Benim ilk gebeliğimde 7.gün akşamüstü yaptım daha belirgindi 8.gün sabah ilk idrarla yaptım daha silikti çünkü birgün öncesi yaptığım testle karşılaştırdım ve o test beklemiş olduğundan daha da belirgindi sen içini ferah tut ilk dakikalarda gördüysen bebiş seninle. üzme kendini kanını ver Rabbim gönlüne göre versin
Sizin 4. Gün testiniz ile benim 9. Günüm testi ile aynı, işte bende buna takılıyorum 9. Güne göre çok silik değil miBaştan başlayarak tarihlerini söylüyorum
5. Gün embriyosu transferden sonra
4. Gün ( akşam)
6.gün ( akşam)
7. Gün(akşam)
8. Gün (sabah)
9.gün (sabah)
Ama sizin 4. Gün embriyosu ve benim 2 embriyo transfer edildi belki de ikizdir ikizlerde beta hormonu çok yüksek oluyor ya oda olabilir ayrıca burda daha silikleri ile bir Sürü pozitif alan hatt hiç idrar testine epozitif göremeyip kanda öğrenenler oldu oyğzden bence hiç takılma ve kendini üz e hep dua et allahım bebeğime sağlık verdiye bu arada taze değil ama dimi sizin taze transferde çatlatma iğnesi vuruluyor çünküSizin 4. Gün testiniz ile benim 9. Günüm testi ile aynı, işte bende buna takılıyorum 9. Güne göre çok silik değil mi
Dondurulmuş, çatlatma iğnesi oldum ama 15. Gün bugünAma sizin 4. Gün embriyosu ve benim 2 embriyo transfer edildi belki de ikizdir ikizlerde beta hormonu çok yüksek oluyor ya oda olabilir ayrıca burda daha silikleri ile bir Sürü pozitif alan hatt hiç idrar testine epozitif göremeyip kanda öğrenenler oldu oyğzden bence hiç takılma ve kendini üz e hep dua et allahım bebeğime sağlık verdiye bu arada taze değil ama dimi sizin taze transferde çatlatma iğnesi vuruluyor çünkü
He evet 15. Güne kalmaz çizgi o zaman bol bol dua edelim yavrularımız sağlıklı olsun diye inşllahDondurulmuş, çatlatma iğnesi oldum ama 15. Gün bugün
İlk transferimde de olmuştum çatlatma iğnesi o zaman 7. Gün yaptığım testte hayalet çizgi bile çıkmamıştı, etkisi kalmamıştır 15 güne
olabilir bana doktor doğal siklus yöntemi ile yaptı, adetimden 14 gün sonra transfer oldum, şuan hamile bile olsam 3 haftalık oluyor belki ondan siliktir, yarın ola hayrolaBaktınız olmuyor gidip kan verin en sağlıklısı kendinizi üzmemiş olursunuz hem
Kesinlikle bak oda olmuş olabilir ayy hadi inşllah rabbim yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlasınolabilir bana doktor doğal siklus yöntemi ile yaptı, adetimden 14 gün sonra transfer oldum, şuan hamile bile olsam 3 haftalık oluyor belki ondan siliktir, yarın ola hayrola
Aminnn cuma saatinin yüzü suyu hürmetine inşallahKesinlikle bak oda olmuş olabilir ayy hadi inşllah rabbim yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlasın
İnşllahhAminnn cuma saatinin yüzü suyu hürmetine inşallah
Ne güzel açıklamışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kaçıncı gün embriyosuyduKader arkadaşlarım,
Transferimin
8.günü kan değerim 18
10.günü 56.61
13.günü yani bugün 215.02 elhamdulillah
Doktorum kan testini tekrarlamamı isterse devam edicez.
İlerde transfer olacak olan arkadaşlar için fikir amaçlı idrar testlerimin günlük fotoğrafını bırakıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kesemizi kalp atışlarımızı duyar kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabbim yardımcımız olsun
Dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyosu canım.Ne güzel açıklamışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kaçıncı gün embriyosuydu
Maşallah darısı başımızaKader arkadaşlarım,
Transferimin
8.günü kan değerim 18
10.günü 56.61
13.günü yani bugün 215.02 elhamdulillah
Doktorum kan testini tekrarlamamı isterse devam edicez.
İlerde transfer olacak olan arkadaşlar için fikir amaçlı idrar testlerimin günlük fotoğrafını bırakıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kesemizi kalp atışlarımızı duyar kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım dualarımdasınızMaşallah darısı başımıza