Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken lütfen görüp geçmeyin
Canım bunu. En büyük korkusu ben yaşadım ben de senin aksine önce ucuz test yaptım sonra erken gebelik ucuz testte daha koyuyken erken gebelikte daha silikti kesinlikle eğer test yapacaksan hergün aynı saatte sabah ilk ya da 2. İdrarla yap tavsiyem ve hep aynı marka testle yap

Yani normal mi diyorsunuz şimdi yarın kan vericem ama bı sabah daha silik çıktı o yüzden üzüldüm biraz, 5 liralık testlerdi, testin içinde de yazıyor hafif çizgi varsa pozitif diye, ama dün daha koyu bugün açık olunca üzüldüm
Normal daha çok yeni gebeliklerimiz olduğu için aşırı silikleri görüp üzülüyoruz. Benim ilk gebeliğimde 7.gün akşamüstü yaptım daha belirgindi 8.gün sabah ilk idrarla yaptım daha silikti çünkü birgün öncesi yaptığım testle karşılaştırdım ve o test beklemiş olduğundan daha da belirgindi sen içini ferah tut ilk dakikalarda gördüysen bebiş seninle. üzme kendini kanını ver Rabbim gönlüne göre versin 🥰🤲🏻

Normal daha çok yeni gebeliklerimiz olduğu için aşırı silikleri görüp üzülüyoruz. Benim ilk gebeliğimde 7.gün akşamüstü yaptım daha belirgindi 8.gün sabah ilk idrarla yaptım daha silikti çünkü birgün öncesi yaptığım testle karşılaştırdım ve o test beklemiş olduğundan daha da belirgindi sen içini ferah tut ilk dakikalarda gördüysen bebiş seninle. üzme kendini kanını ver Rabbim gönlüne göre versin 🥰🤲🏻
Amin inşallah 🙏🏼 cümlemize Allah isteyen herkese versin yarını bekliyorum

Baştan başlayarak tarihlerini söylüyorum
5. Gün embriyosu transferden sonra
4. Gün ( akşam)
6.gün ( akşam)
7. Gün(akşam)
8. Gün (sabah)
9.gün (sabah)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 109
Sizin 4. Gün testiniz ile benim 9. Günüm testi ile aynı, işte bende buna takılıyorum 9. Güne göre çok silik değil mi
Ama sizin 4. Gün embriyosu ve benim 2 embriyo transfer edildi belki de ikizdir ikizlerde beta hormonu çok yüksek oluyor ya oda olabilir ayrıca burda daha silikleri ile bir Sürü pozitif alan hatt hiç idrar testine epozitif göremeyip kanda öğrenenler oldu oyğzden bence hiç takılma ve kendini üz e hep dua et allahım bebeğime sağlık verdiye bu arada taze değil ama dimi sizin taze transferde çatlatma iğnesi vuruluyor çünkü

Ama sizin 4. Gün embriyosu ve benim 2 embriyo transfer edildi belki de ikizdir ikizlerde beta hormonu çok yüksek oluyor ya oda olabilir ayrıca burda daha silikleri ile bir Sürü pozitif alan hatt hiç idrar testine epozitif göremeyip kanda öğrenenler oldu oyğzden bence hiç takılma ve kendini üz e hep dua et allahım bebeğime sağlık verdiye bu arada taze değil ama dimi sizin taze transferde çatlatma iğnesi vuruluyor çünkü
Dondurulmuş, çatlatma iğnesi oldum ama 15. Gün bugün
İlk transferimde de olmuştum çatlatma iğnesi o zaman 7. Gün yaptığım testte hayalet çizgi bile çıkmamıştı, etkisi kalmamıştır 15 güne

Dondurulmuş, çatlatma iğnesi oldum ama 15. Gün bugün
İlk transferimde de olmuştum çatlatma iğnesi o zaman 7. Gün yaptığım testte hayalet çizgi bile çıkmamıştı, etkisi kalmamıştır 15 güne
He evet 15. Güne kalmaz çizgi o zaman bol bol dua edelim yavrularımız sağlıklı olsun diye inşllah 🤲🏻

15. Güne kalmaz ama acaba ilk testlerinizde çatlatma iğnesi etkisi ile daha koyu çıkmış sonrada sadece kendi gebeliğiniz olduğu için birazdaysa silik çıkmış olabilir belki bşr yorum yani pozitif düşünün hep

Kader arkadaşlarım,
Transferimin
8.günü kan değerim 18
10.günü 56.61
13.günü yani bugün 215.02 elhamdulillah 🤲🏻
Doktorum kan testini tekrarlamamı isterse devam edicez.
İlerde transfer olacak olan arkadaşlar için fikir amaçlı idrar testlerimin günlük fotoğrafını bırakıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kesemizi kalp atışlarımızı duyar kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabbim yardımcımız olsun 🐣🐣🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• FDA04D6B-AEC8-4E0A-98F2-669C9D0177EB.jpeg
    FDA04D6B-AEC8-4E0A-98F2-669C9D0177EB.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 100
Kader arkadaşlarım,
Transferimin
8.günü kan değerim 18
10.günü 56.61
İlerde transfer olacak olan arkadaşlar için fikir amaçlı idrar testlerimin günlük fotoğrafını bırakıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kesemizi kalp atışlarımızı duyar kucağımıza alırız bebişlerimizi Rabbim yardımcımız olsun 🐣🐣🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ne güzel açıklamışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kaçıncı gün embriyosuydu

Kader arkadaşlarım,
Transferimin
8.günü kan değerim 18
10.günü 56.61
Maşallah darısı başımıza ❤️

X