Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlarr 3. Doğum haberini vermiştim sizlere hatırlarsanız. Bir çok aksilik yaşadığım için yazamadım doğum sonrası plesenta parçası kalmıştı rahmimde tekrar operasyon geçirmek zorunda kaldım ama bugün güzel haberlerle geliyorum biz 29 haziran rop muayenesinden sonra taburcuyuzz Darısı gulumsebebek ve Merifettah ın başına inşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla

Maşallah hayırlısı olsuun inşallah bebek çok da az kalmış küvezde haftası küçük olmasına rağmen çok sevindim çok geçmiş olsun sizede Bende erken doğum bekliyorum doktor cuma günü alıcam dedi 34hafta inşallah bizde çok az kalırız küvezde

Canım kaç kilo doğmuştu çok sevindim gulumsebebek te rop muayenesi ne oluyorsa ona girecek onun bebeği de inşllah ondan sonra çıkarırlar

34 hafta çok iyi benim kardeşim 34 haftalık doğmuştu hiç küveze almamışlardı. Alsalar bile eminim çok az kalır kolay doğumlarınız olsun inşallah

Canım kaç kilo doğmuştu çok sevindim gulumsebebek te rop muayenesi ne oluyorsa ona girecek onun bebeği de inşllah ondan sonra çıkarırlar
1740 gr doğmuştu 1610a kadar düştük şimdi 2080 gr Rop prematüre bebeklere yapılan göz muayenesi

Burundan oksijene devam ediyor canım çabuk yoruluyomus oksijenden tamamen ayrılınca 1400 gram oldu dun rop muayenesi vardı sonucu bugün ogrencem seninki ne durumda ayrıldımi oksijenden
Maşallah canım bizimkide burundan oksijen devam ama ara ara nazal cpap uyguluyorlar, dün 1220 gramdı bugün 20 gramı vermişti, sabırla bekliyoruz

Ya maşAllah çok sevindim o ne gğzel ilk sen kucağına alacaksın inşllah bir aksilik olmazsa

Gözünüz Aydın inşallah

oh maşallah prensese ya 1400 çok iyi olmuş. Şöyle 2000 2500 bir olsa. Ohh bayram havası
İnşallah canım ya sabırsızlanıyorum biran önce güzel güzel kilolari alsa da çıksa
Canım çok sevindim yaa sağlıkla kucağına gelsin inşallah darısı başımıza anne bebek uyum odasına alinacakmisin

Maşallah canım bizimkide burundan oksijen devam ama ara ara nazal cpap uyguluyorlar, dün 1220 gramdı bugün 20 gramı vermişti, sabırla bekliyoruz
Maşallah canım ama kilo alımı iyi şükür. Kilo verdiğini duyunca nasil bi ruh haline büründüğünü çok iyi anlıyorum ama okuduğum makalelerde ve doktorumuz bu bebekler kilo alacakta verecekte kuvez günleri böyle inişli çıkışlı dedi. İnci Candemirin kitaplarını okuyorum bu konuda oldukça sağlıklı bilgiler veriyor. Kaç gram doğmuştu senin bebis

canım benim ne kadar heyecanlı ve stresli olduğunu anlayabiliyorum. Her anne adayı en son haftaya kadar beklemek ister ama ne yapalım bazen sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Şöyle düşün.. Bu anı sadece bir kez yaşayacaksın ı yüzden sağlam dur dayanıklı olmaya çalış ve pozitif ol. Sabah güle oynaya kalk ve bebişlere kavuşacağın için mutlu ol. Allah a emanetsin. İyi olursan buraya yaz lütfen. Ben burdaki herkes için dua ediyorum lütfen sizler de bize dua edin. İnşallah çok güzel olacak her şey

Canım benim inşllahh. bebişlerini sağlıkla kucağını alırsın rabbim kolaylıklar versin darısı başımıza

Bende duydum o kitapları belki bende alırım, 1070 doğmuştu canım

Canım güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiğinde

Bayanlar merhaba.En son pazartesi gittiğimde suyunda azalma var demişti, bugün iyi çıktı . Nst ye girdim bebek uyuyor denildi bi de açtım. Dr. bişeyler ye tekrar bakalım dedi. Kahvaltı yaptım tekrardan çekildim yine hareketsiz.En son dr öğleden sonra yemek ye gel dedi sonra karar değiştirip yarın sabah gel dedi. Bir de bebek hareketlerine dikkat et dedi. Böyle olan var mı? Eve gelince bebek hareketlerini hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareket ediyor bazen de böyle hareketsiz. Ama Dr beni tedirgin etti. Kızlar çok sıkıldım ben ya ( bi gidiyorum bebeğin suyu az bi gidiyorum hareketi az... Ben artık stressten kendimi iyi hissetmiyorum ya( uyuyor mu şu an bilmiyorum az hareket ediyor işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…