-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.881
Maşallah hayırlısı olsuun inşallah bebek çok da az kalmış küvezde haftası küçük olmasına rağmen çok sevindimKızlarr 3. Doğum haberini vermiştim sizlere hatırlarsanız. Bir çok aksilik yaşadığım için yazamadım doğum sonrası plesenta parçası kalmıştı rahmimde tekrar operasyon geçirmek zorunda kaldım ama bugün güzel haberlerle geliyorum biz 29 haziran rop muayenesinden sonra taburcuyuzzDarısı gulumsebebek ve Merifettah ın başına inşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla
Canım kaç kilo doğmuştu çok sevindimKızlarr 3. Doğum haberini vermiştim sizlere hatırlarsanız. Bir çok aksilik yaşadığım için yazamadım doğum sonrası plesenta parçası kalmıştı rahmimde tekrar operasyon geçirmek zorunda kaldım ama bugün güzel haberlerle geliyorum biz 29 haziran rop muayenesinden sonra taburcuyuzzDarısı gulumsebebek ve Merifettah ın başına inşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla
34 hafta çok iyi benim kardeşim 34 haftalık doğmuştu hiç küveze almamışlardı. Alsalar bile eminim çok az kalır kolay doğumlarınız olsun inşallahMaşallah hayırlısı olsuun inşallah bebek çok da az kalmış küvezde haftası küçük olmasına rağmen çok sevindimçok geçmiş olsun sizede Bende erken doğum bekliyorum doktor cuma günü alıcam dedi 34hafta inşallah bizde çok az kalırız küvezde
1740 gr doğmuştu 1610a kadar düştük şimdi 2080 grCanım kaç kilo doğmuştu çok sevindimgulumsebebek te rop muayenesi ne oluyorsa ona girecek onun bebeği de inşllah ondan sonra çıkarırlar
Maşallah canım bizimkide burundan oksijen devam ama ara ara nazal cpap uyguluyorlar, dün 1220 gramdı bugün 20 gramı vermişti, sabırla bekliyoruzBurundan oksijene devam ediyor canım çabuk yoruluyomus oksijenden tamamen ayrılınca 1400 gram oldu dun rop muayenesi vardı sonucu bugün ogrencem seninki ne durumda ayrıldımi oksijenden
Ya maşAllah çok sevindim o ne gğzel ilk sen kucağına alacaksın inşllah bir aksilik olmazsa34 hafta çok iyi benim kardeşim 34 haftalık doğmuştu hiç küveze almamışlardı. Alsalar bile eminim çok az kalır kolay doğumlarınız olsun inşallah
1740 gr doğmuştu 1610a kadar düştük şimdi 2080 grRop prematüre bebeklere yapılan göz muayenesi
Gözünüz Aydın inşallahKızlarr 3. Doğum haberini vermiştim sizlere hatırlarsanız. Bir çok aksilik yaşadığım için yazamadım doğum sonrası plesenta parçası kalmıştı rahmimde tekrar operasyon geçirmek zorunda kaldım ama bugün güzel haberlerle geliyorum biz 29 haziran rop muayenesinden sonra taburcuyuzzDarısı gulumsebebek ve Merifettah ın başına inşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla
İnşallah canım ya sabırsızlanıyorum biran önce güzel güzel kilolari alsa da çıksaoh maşallah prensese ya 1400 çok iyi olmuş. Şöyle 2000 2500 bir olsa. Ohh bayram havası
Canım çok sevindim yaa sağlıkla kucağına gelsin inşallah darısı başımızaKızlarr 3. Doğum haberini vermiştim sizlere hatırlarsanız. Bir çok aksilik yaşadığım için yazamadım doğum sonrası plesenta parçası kalmıştı rahmimde tekrar operasyon geçirmek zorunda kaldım ama bugün güzel haberlerle geliyorum biz 29 haziran rop muayenesinden sonra taburcuyuzzDarısı gulumsebebek ve Merifettah ın başına inşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla
Maşallah canım ama kilo alımı iyi şükür. Kilo verdiğini duyunca nasil bi ruh haline büründüğünü çok iyi anlıyorum ama okuduğum makalelerde ve doktorumuz bu bebekler kilo alacakta verecekte kuvez günleri böyle inişli çıkışlı dedi. İnci Candemirin kitaplarını okuyorum bu konuda oldukça sağlıklı bilgiler veriyor. Kaç gram doğmuştu senin bebisMaşallah canım bizimkide burundan oksijen devam ama ara ara nazal cpap uyguluyorlar, dün 1220 gramdı bugün 20 gramı vermişti, sabırla bekliyoruz
canım benim ne kadar heyecanlı ve stresli olduğunu anlayabiliyorum. Her anne adayı en son haftaya kadar beklemek ister ama ne yapalım bazen sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Şöyle düşün.. Bu anı sadece bir kez yaşayacaksın ı yüzden sağlam dur dayanıklı olmaya çalış ve pozitif ol. Sabah güle oynaya kalk ve bebişlere kavuşacağın için mutlu ol. Allah a emanetsin. İyi olursan buraya yaz lütfen. Ben burdaki herkes için dua ediyorum lütfen sizler de bize dua edin. İnşallah çok güzel olacak her şeySevgili kader arkadaşlarııım serüvenimin son gününe gelmiş bulunmaktayım doktorum yarın sabah 7.30 da yatış için çağırdı doğumum gerçekleşicek dualarınızı bekliyoruum tecrübelerimi paylaşırım inşallah
öncelikle çok teşekkür ederiim güzel dileklerin için
Canım benim inşllahh. bebişlerini sağlıkla kucağını alırsın rabbim kolaylıklar versin darısı başımızaSevgili kader arkadaşlarııım serüvenimin son gününe gelmiş bulunmaktayım doktorum yarın sabah 7.30 da yatış için çağırdı doğumum gerçekleşicek dualarınızı bekliyoruum tecrübelerimi paylaşırım inşallah
Bende duydum o kitapları belki bende alırım, 1070 doğmuştu canımMaşallah canım ama kilo alımı iyi şükür. Kilo verdiğini duyunca nasil bi ruh haline büründüğünü çok iyi anlıyorum ama okuduğum makalelerde ve doktorumuz bu bebekler kilo alacakta verecekte kuvez günleri böyle inişli çıkışlı dedi. İnci Candemirin kitaplarını okuyorum bu konuda oldukça sağlıklı bilgiler veriyor. Kaç gram doğmuştu senin bebis
Canım güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiğindeSevgili kader arkadaşlarııım serüvenimin son gününe gelmiş bulunmaktayım doktorum yarın sabah 7.30 da yatış için çağırdı doğumum gerçekleşicek dualarınızı bekliyoruum tecrübelerimi paylaşırım inşallah
Benimde uyandığımdan beri aklımda sürekli sayfaya giriyorum.sağlıkla kıcaklasın bebişlerini inşallahCanım güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiğinde