- 15 Haziran 2021
- 240
- 266
- 53
- 35
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
- #3.581
İnşallah herşey yolundadır, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın. Rabbim sanada yavruna da sağlık sıhhat versin. 2. Erken doğum ben olurum diyordum ama bakalım demek bizim sıramıza var daha. Bizi de haberdar et iyi olursanCiğer geliştiriciye zaman yetmedi, benim tansiyon 15 çıktı gecesi suyum geldi, bebek hakkında hala pek bilgim yok de vizitteymiş, bende anestesiziliyim hala açılmadı ayaklarım,
Teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz bizim için çok önemli Allah kabul etsinŞimdiye kadar hiç yazmadım ama en başından beri sizi takip ediyorum Temmuz anneleri grubunda da.umarım güzel haberler alırsınız
İnşallah canım ya valla çarşamba bizim için çok önemli Allah yüzümüze baksın minik kuzum inşallah kendi soluğunu kendi alabilsin inşallahCanım inşallah herşey düzelecek hiç merak etme Allah'ın izniyle inşallahsenin evladın icin yaptigin duaların bütün kapıları açar inşallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çok sağolun gerçekten Rabbim duysun hepinizin hepimizin duasını kızıma güç kuvvet şifa versin inşallahBurda bir sürü teyzesi var ve hepside hamile kendisine dua ediyoruz Allah sağ salim kazasız belasız ordan çıkmayı nasip etsin inşallah.
Biz de aynı senin gibi canım durumlar; ilk zamanlar kanama düşük riski derken yapmadık; şimdi de bu kadar bekledik bu saatten sonra bişey olsa ona buluruz falan diye eşim de çok korkuyor doğumdan sonraya bıraktık artık o işleriYa kızlar ben birşey soracağım. Biraz açık olcak ama. Biz hiç cinsel ilişkiye girmedik bende eşimde çok korktuk zaten ilk 3 düşük tehlikemden dolayı yasaktı sonra kanamalar bitince doktora sormaya utandık ha sorduk ha sorcam dersken şimdide erken doğum riskim olduğu için cesaret edemiyoruzbenim gibi. En son tranferden önce mi yaşadınız yoksa aranızda buna cesaret edebilen olduğu merak ettim. Şimdi eşim zaten doğuma az kaldığı için hiç yanaşmıyor bu konuya çünkü bunkadar beklemişiz 2 ay içinde birşey olursa vicdan azabından ölürüm diyor
Ya kızlar ben birşey soracağım. Biraz açık olcak ama. Biz hiç cinsel ilişkiye girmedik bende eşimde çok korktuk zaten ilk 3 düşük tehlikemden dolayı yasaktı sonra kanamalar bitince doktora sormaya utandık ha sorduk ha sorcam dersken şimdide erken doğum riskim olduğu için cesaret edemiyoruzbenim gibi. En son tranferden önce mi yaşadınız yoksa aranızda buna cesaret edebilen olduğu merak ettim. Şimdi eşim zaten doğuma az kaldığı için hiç yanaşmıyor bu konuya çünkü bunkadar beklemişiz 2 ay içinde birşey olursa vicdan azabından ölürüm diyor
Bizimki hiç öyle şeyler önermiyorbizim doktor başından beri yasaklamadı ama bende 2kere falan yapabildim cesaret edemiyorum.birdahaki ay düzenli korunmasız ilişki öneriyo doktorum normal doğuma çok etkisi oluyomuş bilmiyorum napıcaz artık
Biz hiç cinsel perhiz yapmadık.Ya kızlar ben birşey soracağım. Biraz açık olcak ama. Biz hiç cinsel ilişkiye girmedik bende eşimde çok korktuk zaten ilk 3 düşük tehlikemden dolayı yasaktı sonra kanamalar bitince doktora sormaya utandık ha sorduk ha sorcam dersken şimdide erken doğum riskim olduğu için cesaret edemiyoruzbenim gibi. En son tranferden önce mi yaşadınız yoksa aranızda buna cesaret edebilen olduğu merak ettim. Şimdi eşim zaten doğuma az kaldığı için hiç yanaşmıyor bu konuya çünkü bunkadar beklemişiz 2 ay içinde birşey olursa vicdan azabından ölürüm diyor
Bizde aynı şekilde hiç yeltenmedik:) Düşük tehlikesi yoktu benim çok şükür ama biz baştan zaten göze almıştık 1 yılı ☺☺Bizimki hiç öyle şeyler önermiyorneyse sıkıntı yok o zaman hepimiz aynı durumdayız
Böyle olabilmek isterdim açıkçası :))Biz hiç cinsel perhiz yapmadık.Gebelikten önceki gibi devam etti.
Yok hayır ağrı yapmadı. Hatta daha fazla keyif verdi.Böyle olabilmek isterdim açıkçası :))
Peki orgazm olmak ağrı falan yaptı mı ben hep ondan korktum kasılma ağrı oluyor diye benim bazen uykuda olunca bile tedirgin oluyorum
Bizim doktorda aynı düşüncede hatta 35.haftadan sonra daha sık olmasını söylüyoYok hayır ağrı yapmadı. Hatta daha fazla keyif verdi.ben öncesinde cinsel ilişki sırasında çoğu zaman yüksek basınç ve ağrı hissediyordum. Meğer tüplerim tıkanıkmış. Onları alınca ağrı falan da kalmadı. Cinselliği yeniden keşfettim resmen.
Erken doğum riski yoksa doktorlar da cinselliği öneriyor. Bizim doktorumuz da hiç ara falan vermeyin dedi. Orgazm sırasında hafif kasılma olsa da eskisi gibi hissettiriyor sadece. Ağrı falan oluşmadı.
Ben size daha komik bişey söyliyim en son ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bileYa kızlar ben birşey soracağım. Biraz açık olcak ama. Biz hiç cinsel ilişkiye girmedik bende eşimde çok korktuk zaten ilk 3 düşük tehlikemden dolayı yasaktı sonra kanamalar bitince doktora sormaya utandık ha sorduk ha sorcam dersken şimdide erken doğum riskim olduğu için cesaret edemiyoruzbenim gibi. En son tranferden önce mi yaşadınız yoksa aranızda buna cesaret edebilen olduğu merak ettim. Şimdi eşim zaten doğuma az kaldığı için hiç yanaşmıyor bu konuya çünkü bunkadar beklemişiz 2 ay içinde birşey olursa vicdan azabından ölürüm diyor
HahahahBen size daha komik bişey söyliyim en son ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bileeşim yurtdışında çalışıyo 3ayda bir gelebiliyo bi sefer geldiğinde yumurta toplatmıştık zaten yasakdı sonra gelişi transferdi 2ay önce geldiğinde zaten hamileydim şimdi bide doğuma gelcek lohusayım derken heralde 1seneye yakın olcak
Valla eşim geldğindede araya yastık koymuştu yatarken nolur nolmaz gece çarparım bişey olur diye oraları düşünmemiştir heraldePeki eşleriniz talep ediyor muYani yapmaya cesaretleri var mı
Böyle böyle iyice istemiyomuşum ben ilerdeHahahahbak bu daha iyimiş bizim hikayelerden
İlk zamanlar uykuda benmde başıma gelmişti hatta kendimi kasmıştım heralde kasıklarımda çok acıma olmuştu ve sabah lekelenmem olmuştuu çok korkmuştum ama uykuda kontrol edemediğim için elimden bişey gelmiyoduu sonra olmadı zatenBöyle olabilmek isterdim açıkçası :))
Peki orgazm olmak ağrı falan yaptı mı ben hep ondan korktum kasılma ağrı oluyor diye benim bazen uykuda olunca bile tedirgin oluyorum
Bizim 7.denemde olduğu için sorma ya cesaret bile etmedik zaten başlarda kanama olmuştu şimdi erken doğum riskim var ama bunların hiçbiri olmayaydi da yine yapma ya cesaret edemezdil eşim benden korkakYa kızlar ben birşey soracağım. Biraz açık olcak ama. Biz hiç cinsel ilişkiye girmedik bende eşimde çok korktuk zaten ilk 3 düşük tehlikemden dolayı yasaktı sonra kanamalar bitince doktora sormaya utandık ha sorduk ha sorcam dersken şimdide erken doğum riskim olduğu için cesaret edemiyoruzbenim gibi. En son tranferden önce mi yaşadınız yoksa aranızda buna cesaret edebilen olduğu merak ettim. Şimdi eşim zaten doğuma az kaldığı için hiç yanaşmıyor bu konuya çünkü bunkadar beklemişiz 2 ay içinde birşey olursa vicdan azabından ölürüm diyor
Valla al benden de o kadar eşim yurtdışında geçen sene temmuz da tüp bebek yapmıştık olmadı geldiğin de regl oldumBen size daha komik bişey söyliyim en son ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bileeşim yurtdışında çalışıyo 3ayda bir gelebiliyo bi sefer geldiğinde yumurta toplatmıştık zaten yasakdı sonra gelişi transferdi 2ay önce geldiğinde zaten hamileydim şimdi bide doğuma gelcek lohusayım derken heralde 1seneye yakın olcak
Yanlız olmayışıma sevindiimBizim 7.denemde olduğu için sorma ya cesaret bile etmedik zaten başlarda kanama olmuştu şimdi erken doğum riskim var ama bunların hiçbiri olmayaydi da yine yapma ya cesaret edemezdil eşim benden korkak
Valla al benden de o kadar eşim yurtdışında geçen sene temmuz da tüp bebek yapmıştık olmadı geldiğin de regl oldumsonra ki ay geldiğin de tedaviye başladık dondurduk sonraki gelişi transfere denk geldi haziran da 1 yıl oluyo girmeyeli doğuma kadar yapmaya yapmaya bizde iş biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?