Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet ya uykuda olması neye bağlı bilmiyorum hiç aklımada gelmiyor açıkçası zaten çalışıyorum yorgun oluyorum genelde ama psikolojik oldu sanırım hep

gulumsebebek canım bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Canimm Allaha şükür solunum cihazından ayrılmış burundan hafif oksijen desteği yapıyorlarmış kilo vermiş ciğer desteği için kullanılan ilaç metabolizma hizlandiriyomus oda kilo alımını durdurup hatta verdiriyomus pazartesi bi takım vitaminler istemişlerdi oyuzden istemişler ama genel durumu iyi şükür

Ohh bin şükür Rabbime. Kk açarken ezan okuyordu bildirim görünce dua ettim, hep ediyoruz inşallah sorunsuz hasarsız kalan süreç çabucak atlatılırda bize şikayet edersin sonra " kızlaaar uykulaaar haram oldu"

Allahım çok sevindim ya çok şükür rabbime kurban bayramına kadar çıksa ne güzel olur çifte bayram Ezan vakti tam da inşllah kabul olur

Allahım çok sevindim ya çok şükür rabbime kurban bayramına kadar çıksa ne güzel olur çifte bayram Ezan vakti tam da inşllah kabul olur
Kızlar içtenliğinizi samimiyetinizi okadar derinden hissediyorum ki anlatamam size benle sevinip benle üzülüyorsunuz Allah bin kere razı olsun gerçekten Rabbim yüzünüze baksın sağlıkla vaktinde kucağınıza alın hayırlı evlatlar olsun inşallah bebisleriniz sizlere hep dua edicem

Şükürler olsun bu ne güzel bir haber. Daha önce yazmadım ama uzun süredir profilden takip ediyorum. İyiye gidiyor çok güçlü bir bebek maşallah Allah kucağına almayı güle oynaya evine götürmeyi de nasip etsin

Çok şükür Allah razı olsun amin canım böyle hiç tanımadan konuşmadan bile bebeğime dualar ediyosunuz ya Allah hepinizden razı olsun sizleride iyi insanlarla karşılaştırsın

Kızlar bende idrar kültüründe yine mikropçuklar üredi bu akşam yine antibiyotik başladık inşllah bebeğime zarar vermez. Herhalde enfeksiyondan kaynaklı hem çok az idrar yapıyorum hemde kasıklarımda dolgunull böyle şişkinlik hissi var bu arada antibiyotik piyeloseptyl diye 50 mg lık bir antibiyotik kullanan var mı aranızda

Günahsız ağızlar derler, burda kimse kimseyi tanımıyor kimsenin biribiri arkasından dedikodusu yapılmamış kimsenin günahına girilmemiş öyle duaların daha çok kabul olacağına inanıyorum içten samimi ve çıkarsız

Bende aynı şeyi düşünüyorum tanimayanin ettiği dua daha etkili olurmuş kabul olurmuş diye duymuştum Allah razı olsun içten dualarınız için

Çok sevindiiiim maşallah daha güzel haberler almak nasip oluur inşallah

Bendede vardı idrar kültürümde 3günde bir kullanılan bi fitil verdi doktor kullanmadı çok zorduu hap gibiydi hiç kaymıyodu ve çok büyüktü o bana iyi geldii bide doktor sirkeli suyla temizlememi söyledi

Senin şikayetlerin oluyor diye mi sürekli idrar testi veriyorsun yoksa dr mu istiyor çok sık çıkıyor sende inşallah bu son olur ben sadece fitil kullanmıştım 3 tane 2 gün arayla o kadar başkada hiç test yaptırmadım antibiyotik de kullananı duymadım ne desem yalan olur yani

Her ay düzenli istiyor Kan ve idrar tahlilini ama bu ay bende de şikayet olunca kültürde istedi

Gözün aydın canım. Her şey daha da iyiye gider inşallah. Zor olanı atlattı çok şükür. Artık yavaş yavaş toparlar miniğin

Gözün aydın canım. Her şey daha da iyiye gider inşallah. Zor olanı atlattı çok şükür. Artık yavaş yavaş toparlar miniğin
Amin canım inşallah vallahi, şuan burundan nazal oksijen desteği yapıyorlarmış Allahın izniyle onuda atarsa kuvez içi oksijen desteği sonra da komple bırakır rahat nefes alır inşallah kademe kademe bekliyoruz Rabbım hep hayırlı sağlık haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah. Dualarımız hep seninle ve miniğinle. Her aklıma geldiğinde dua ediyorum sizin için.

Biz maalesef bebeklerimize çok zor hamile kaldık. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah imtihanlar bitmiyor daha verecek sınavım varmış olsun buna şükür bugüne kadar binbir zorlukla ayakta kalıp bu günlere geldik bebislerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda çok daha güçlü olcaz yeniden doğacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…