Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Yüzmek çok iyiymiş sıkıntı yaratmıyormuş korkmaya gerek yokmuş son dönem mümkün olduğunca yüz demişti doktorum

Bugün dr sordum "adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bacaklarım yukarı doğru çekiliyor kasıklarıma kadar" dedim. Oda günde 20 defaya kadar normal dedi ben birini çekince elim ayağım titriyor korkudan

gulumsebebek canım haver var mı minik kızımızdan
İnşallah güzel haberler bekliyoruz annesi
Bugün ilk kez telefondan görüntülü görüştürdü doktoru minicik çok hareketli görseniz beynindeki kanama geçmiş şükür bide beyin sıvısında enfeksiyon vardı onun sonucu henüz çıkmamıştı öğrenemedim uzun zamandır solunum cihazında olduğu için şimdide akciğerlerinde hafif basınç olmuş oda hipertansiyonu tetikliyor önümüzdeki hafta cihazdan ayırmaya çalışacaklarmış Rabbim yüzümüze baksın inşallah artık yavrum kendi kendine nefes alabilse

İnşallah inşallah canımm çok mutlu oldum senin adına Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah teyzelerinin duası onunla

İnşallah inşallah canımm çok mutlu oldum senin adına Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah teyzelerinin duası onunla
Aminnn canım inşallah duaya çok ihtiyacımız var hamilelerin duası kabul olurmuş aklınıza geldikçe dua edin bize Allah razı olsun

Allahım. Küçük mucizemiz o bizim. Rabbim güç kuvvet versin akıl sağlık versin kursuz eksiksiz anne kucağına gelmeyi nasip etsin rabbim inşllahh hep dua ediyorum arkadaşım. her zaman aklımdasınız

Allahım. Küçük mucizemiz o bizim. Rabbim güç kuvvet versin akıl sağlık versin kursuz eksiksiz anne kucağına gelmeyi nasip etsin rabbim inşllahh hep dua ediyorum arkadaşım. her zaman aklımdasınız
Amin canım Allah razı olsun sizlerde benim hep dualarımdasınız Rabbim eksiksiz noksansız sağlıkla vakti zamanında kucağınıza almayı nasip etsin herbirinize inşallah

Kızlar bu hafta hareketleri çok değişti özellikle ultrasondan sonra. Karnımın dışından alan çok net görülüyor hareketleri artık ancak babaya da tekme atmalara başladı şaka gibi normalde atardı atardı eşim koyunca elini asla kımıldanıyordu bu aya kadar bu hafta artık onun elinede tepki vermeye başladı

Ayy maşallah minik kuzuya benimkiler babaları elini karnıma koyduğu an duruyorlar adam üzülüyor artık umarım benim yaramazlarda haftaya babaya tekme atarlar garibim 4 gözle bekliyor 10 15 gunde bir 2 3 günlüğüne geliyor ben de sana trip atıyorlar diyorum

Aynı şekildeydi y halen daha bana verdiği tepkiyi vermiyor artık eşim şey diyor bu çok anacı olcak beni sevmeyecek galiba diyor üzülüyor kıyamam bu erkeklere ya ama 1 haftada çok değişti hareketleri geçen hafta çok durağandı mesela bunhafta tepkileri çok güzel

S Siyahhhinci canım birşey sorayım şimdi benim bebe 3 hafta önden gidiyor ben 32. Haftamda çalışabilir raporu alacam ya o zaman benim haftama göre mi verecekler bebenin haftasına göre mi bu konu hakkında bilgin varmı?

Amin canım Allah razı olsun sizlerde benim hep dualarımdasınız Rabbim eksiksiz noksansız sağlıkla vakti zamanında kucağınıza almayı nasip etsin herbirinize inşallah
Her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin ve bebeğin için. Allah kucağına almayı, öpüp koklamaya nasip etsin sana. İnşallah haftaya makineden de ayrılır, kendi kendine nefes almaya başlar. Her şey çok güzel olsun sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…