- 15 Haziran 2021
- 240
- 265
- 34
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.521
Ben trendyoldan bilinmeyen bi marka vardı yorumları iyi onu sipariş edecem galiba 40 lira birşeydiEmzirme sütyeni hangi markanınkini tercih ettiniz kızlar ben bitane deniyim diye aldım ama yanları kavramadı gibi hoşuma gitmedi o başka alıcamda ne alsam
Yok hayır sadece el havlusu koydum bebeğe gerek yoktur heralde bebeğe ağoz mendili müslim bez koydumBebek için havlu koydunuz mu
Ya ne güzel 7 kilo yaaa ben niye bu kadar çok aldım kiYaaa bende 7kilo aldım ve sınırda çıktığı için diyetteyim yarın bakıcaz bebeğin kilosuna.az kaldı ama doğumdan sonra acısını çıkarırırz
ben öyle bilindik bir marka almadım çarşıda iç çamaşırcıdan aldım 2 tanede e Bebekten tanesi 50 lira aldım onlarda iyi ama çarşıdan aldığım hem daha ucuz. 40 lira ama daha iyiEmzirme sütyeni hangi markanınkini tercih ettiniz kızlar ben bitane deniyim diye aldım ama yanları kavramadı gibi hoşuma gitmedi o başka alıcamda ne alsam
Ya ne güzel 7 kilo yaaa ben niye bu kadar çok aldım kigerçi çok yiyorum ondandır bugğn diyorum doktora yemek yedikten sonra nefes alamıyorum doktor diyor ki okadar çok yersen nefes alamazsın tabi ne kadar haklı
Oh çok maşllah paşaya kilosuda gayet iyi banada normal doğum için şuanlık bir sorun yok dedi bende öncekini normal doğuma verdim ya olursa normal olsun sağlıklı gelişimde çocuğum nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin rüyamda doğmuştu zaten sinyal upuzun saçları vardı kırmızı bir tulum giydirmişim güyakızlar doktordan çıktım şimdi kilosu 1600 olmuş boyuda 39-40 cm haftasıyla uyumlu bikaçgün önde dedi.o vajina ağrısı içinde bunun olması biZim için iyi bişey dedi kasların hazırlanıyo rahim uzunluğu iyiymiş ama sormayı unuttum kaç cm diye.1ay sonra gidicem yine ondan sonra 15günde bir haftada bir diye devam edicek.normal doğum için bi risk gözükmüyomul şuanda.bu şekilde devam ederse normal doğum olucak inşallah
Bu rahim şeklini falan karından bakarak mı söylüyor doktor.Benimde belime ara ara vuran tutulmuş da ağlıyormuş gibi olan sağ tarafımda ağrı oluyor ya acile gittim nst de 1 tane sancı çıktı oda çok küçük bebekle 8lgili değil gibi dedi ebe alttan istersen bakayım dedi ama bakmadık baskı sancı olmayınca vajinada.Bugun de sabah vardı şimdi hafifledi ama gitsem mi bilemedimÇok şükür. İnşallah zamanında alırız benim cumartesi kontrol vardı gittim erken doğum olabilir dedi progestan başladı, şeker çıktı, bebek 3 hafta önden gidiyor, suyu fazla... öyle işte perşembe tekrar kontrol verdi insülin başlayacaz galiba şeker takibi vermişti sabahları çok yüksek çıkıyor. Bizde durumlar biraz karışık anlayacağın haa birde rahim huni şeklini almış dedi. Sen aklıma geldin sende durumlar nasıl acaba diye sorayım bi dedim
Normalde yukarıdan bakıyorlar fakat benim bebek başımile çok bastırmıştı uzunluğu göremedi. Alttan muayene etti o şekilde 32 çıktıBu rahim şeklini falan karından bakarak mı söylüyor doktor.Benimde belime ara ara vuran tutulmuş da ağlıyormuş gibi olan sağ tarafımda ağrı oluyor ya acile gittim nst de 1 tane sancı çıktı oda çok küçük bebekle 8lgili değil gibi dedi ebe alttan istersen bakayım dedi ama bakmadık baskı sancı olmayınca vajinada.Bugun de sabah vardı şimdi hafifledi ama gitsem mi bilemedim
Ayy bu gece bende rüyamda ilk defa doğururken gördüm kendimi suda doğuruyodum okadar kolay geçiyodukiOh çok maşllah paşaya kilosuda gayet iyi banada normal doğum için şuanlık bir sorun yok dedi bende öncekini normal doğuma verdim ya olursa normal olsun sağlıklı gelişimde çocuğum nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin rüyamda doğmuştu zaten sinyal upuzun saçları vardı kırmızı bir tulum giydirmişim güyabizde birdaha 32 de çağırdı şuan 6000 miş sezeryan ve normal doğum haziranda yeniden zam gelirmiş 6,500 7000 civarı olur herhalde
Sancı ağrı buzmanlarda beklediğimiz ve aslında iyi bişey dedi doktorum bugün.sadece iki elini karnına koyduğunda karnın sertse 15saniye falan sürüp geçip belli aralıklarla devam ediyosa sertleşme ozman riskli hemen gel dedi sende bu şekilde kendini kontrol edebilirsin canımBu rahim şeklini falan karından bakarak mı söylüyor doktor.Benimde belime ara ara vuran tutulmuş da ağlıyormuş gibi olan sağ tarafımda ağrı oluyor ya acile gittim nst de 1 tane sancı çıktı oda çok küçük bebekle 8lgili değil gibi dedi ebe alttan istersen bakayım dedi ama bakmadık baskı sancı olmayınca vajinada.Bugun de sabah vardı şimdi hafifledi ama gitsem mi bilemedim
Karnım benim hep sertSancı ağrı buzmanlarda beklediğimiz ve aslında iyi bişey dedi doktorum bugün.sadece iki elini karnına koyduğunda karnın sertse 15saniye falan sürüp geçip belli aralıklarla devam ediyosa sertleşme ozman riskli hemen gel dedi sende bu şekilde kendini kontrol edebilirsin canım
Allahım yaa bu konularda bu kadar açık sözlü olmasalar iyiydi ya neyyysseeYa ne güzel 7 kilo yaaa ben niye bu kadar çok aldım kigerçi çok yiyorum ondandır bugğn diyorum doktora yemek yedikten sonra nefes alamıyorum doktor diyor ki okadar çok yersen nefes alamazsın tabi ne kadar haklı
Evet karnımdan bakarak söyledi hatta gösterdi ben bile çok rahat görebildm. Ağrıların için gitmesen bile dr ara sor bi o gerekeni söyler artık herşeyden korkar olduk günler yaklaştıkçaBu rahim şeklini falan karından bakarak mı söylüyor doktor.Benimde belime ara ara vuran tutulmuş da ağlıyormuş gibi olan sağ tarafımda ağrı oluyor ya acile gittim nst de 1 tane sancı çıktı oda çok küçük bebekle 8lgili değil gibi dedi ebe alttan istersen bakayım dedi ama bakmadık baskı sancı olmayınca vajinada.Bugun de sabah vardı şimdi hafifledi ama gitsem mi bilemedim
Evet yazdım doktora parol içince etki ettiyse (ki hafifletti ) bel ile alakalıdır dedi. Daha öncede yaşadım benzedi Bi durum şimdi hafifledi bakalım umarım Bi daha olmaz kontrole zamanında giderim.Evet karnımdan bakarak söyledi hatta gösterdi ben bile çok rahat görebildm. Ağrıların için gitmesen bile dr ara sor bi o gerekeni söyler artık herşeyden korkar olduk günler yaklaştıkça
Yüzmek miBende internette araştırmıştım bu anlattığınız tarzda ağrılar bu haftalarda iyimiş rahim doğuma hazırlıyormuş kendini kasları güçlendirmeye çalışıyormuş egzersiz gibi düşünün nasıl bi his ağrı bilemiyorum tabi deama desteklemek amaçlı yüzme çok istediğimiz şey demişti doktorum özellikle denizde ama hijyeni güvenilirse havuzda olabilir demişti. İmkanınız varsa bol bol yüzün rahim kasları güçlensin doğum daha rahat oluyomuş
Ben düzenli olmasada sürüyorum hâlâYüzmek miBen yuruken bile evham yapıyorum dogururmuyum diye
Bu arada karnınıza yağ ya da krem sürmeye devam ediyormusunuz hanımlar? Ben badem yağı çok azda Hindistan cevizi yağı sürüyorum hergün rahatlatıyor ama artık doğumu falan tetiklermiki diye aklıma geldi