- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.501
CanımKızlar hastane çantasına neyden nekadar koydunuz bende şu işi halledeyim yavaştan artık
Çok sağol canım bende bu listeye göre ilerlerimCanım
3 tane hastane çıkışı. 1 tanesi 10 lu 2 tanesi 5 Li
10 tane bebek bezi.
emzik biberon süt sağma makinesi ateş ölçer ( bunu miye koydum zaten hastane bilmiyorum ama koydum)
1 takım tulum
3 tane ayrıyetten çıtçıt zıbın
2 takım pijama
2 tane müslin. Bahtaniye
1 tane pazen bahtaniye
1 tane kalın nohut bahtaniye.
5 6 tane ağız mendili
ıslak mendil
pişik kremi
alt açma bezi
aklıma gelenler bunlar bebek için
kendim için
iki tane alt üst pijama 1 gecelik 1 sabahlık
hasta bezi
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
terlik
şimdilik bunları koydum fakar valizin ağzı açık aklıma geldikçe koyuyorum biz kendi özel arabamızla gideceğimiz için aklıma gelem şeyleri fazla fazla koydum
Aklınıza gelenleri banada yazın benim eksiklerimiÇok sağol canım bende bu listeye göre ilerlerim
Ekstra göğüs ucu kremi hastaneden çıkarken giymeye rahat bi takım kıyafet kirliler için poşet kendi diş macunum fırçam dedorantım bitane rulo peçete koydum bndeCanım
10 tane bebek bezi.
emzik biberon süt sağma makinesi ateş ölçer ( bunu miye koydum zaten hastane bilmiyorum ama koydum)
1 takım tulum
2 takım pijama
2 tane müslin. Bahtaniye
1 tane pazen bahtaniye
5 6 tane ağız mendili
ıslak mendil
pişik kremi
alt açma bezi
kendim için
hasta bezi
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
terlik
şimdilik bunları koydum fakar valizin ağzı açık aklıma geldikçe koyuyorum biz kendi özel arabamızla gideceğimiz için aklıma gelem şeyleri fazla fazla koydum
He bide havlu çamaşır çorapAklınıza gelenleri banada yazın benim eksiklerimi
Bebek için havlu koydunuz muHe bide havlu çamaşır çorap
Çok şükür. İnşallah zamanında alırız benim cumartesi kontrol vardı gittim erken doğum olabilir dedi progestan başladı, şeker çıktı, bebek 3 hafta önden gidiyor, suyu fazla... öyle işte perşembe tekrar kontrol verdi insülin başlayacaz galiba şeker takibi vermişti sabahları çok yüksek çıkıyor. Bizde durumlar biraz karışık anlayacağın haa birde rahim huni şeklini almış dedi. Sen aklıma geldin sende durumlar nasıl acaba diye sorayım bi dedimçok şükür canım şimdilik yolunda 26+2 deyim. İnşallah zamanında alırız kucağımıza sen nasılsın ?
Baskı nasıl bi baskı ben 2 gündür biraz ayakta kalınca çıkacakmış gibi hissediyorum birde günde 1 defa mutlaka adet sancısı gibi karnım ağrıyor dizlerime vuruyor bu doğum sancısı nasıl bir şeydir yada doktorun söyledikelrinden sonra psikolojik mi bu hissettiklerim bilmiyorumKızlar 1680kg 42 cm olmuş tospacık 31 hafta gibi gözüküyor şuan dedi ama rahim ağzımda kısalma var ama 33 çıktı 25 altını erken doğum deriz ama sen yinede herşeyin hazırlanmış olsun dedi alttan muayene etti. Üstten göremedi baskı Falan hissedersen hemen gel dedi. Birdaha 3 hafta sonra çağırdı. Rahim ağzı önemli kızlar
Göğüs pedini kullanmayın diyor arkadaşlarımın çoğu hepsi çok pişman onun yerine göğüs kalkanı kullanın ama plastik olan gümüş olan değil hava almalıymış kuzenimin biri ebe biri hemşire ikiside bunu önerdi. Birde emzirme sütyeni yada atleti alacak mısın yanına listende yoktu bende bugün sipariş verecem çoğu şeyim eksikmiş dr erken olabilir deyinçe hepsine birden yüklendimCanım
10 tane bebek bezi.
1 takım tulum
2 takım pijama
2 tane müslin. Bahtaniye
1 tane pazen bahtaniye
5 6 tane ağız mendili
ıslak mendil
pişik kremi
alt açma bezi
kendim için
hasta bezi
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
terlik
Gümüş kapak aldırdım ben sızlatıyor göğüslerimi pek kullanamadımGöğüs pedini kullanmayın diyor arkadaşlarımın çoğu hepsi çok pişman onun yerine göğüs kalkanı kullanın ama plastik olan gümüş olan değil hava almalıymış kuzenimin biri ebe biri hemşire ikiside bunu önerdi. Birde emzirme sütyeni yada atleti alacak mısın yanına listende yoktu bende bugün sipariş verecem çoğu şeyim eksikmiş dr erken olabilir deyinçe hepsine birden yüklendimAllahım inşallah sağsalim zamanında gelirler
Bende şu fenomenlerden dolayı alacaktım kuzenim ve senin gibi kullanan arkadaşlar alma dediler plastik ekstra yumuşak olanı sipariş verdim. Sütyeni de kaç beden alalım şimdikini mi daha büyük bedeni mi yoksa eski bedeni miGümüş kapak aldırdım ben sızlatıyor göğüslerimi pek kullanamadımemzirme sütyeni almanızı tavsiye ederim süngerli ve süngersiz çok işe yarıyor normal sütyen o dönemde pekte kullanışlı değil
Yok yok valla bende yorumlarda şöyle iyi böyle güzel yazmışlar aldım ama sızlıyor baya takınca. Normal bedenim 80-85 filandı 95 beden aldım ben şuan onu kullanıyorum kiloya bağlı yanlarda genişliyor ya göğüs otursa yanlardan dolayı sıkıyorBende şu fenomenlerden dolayı alacaktım kuzenim ve senin gibi kullanan arkadaşlar alma dediler plastik ekstra yumuşak olanı sipariş verdim. Sütyeni de kaç beden alalım şimdikini mi daha büyük bedeni mi yoksa eski bedeni mi
Canım bende bilmiyorum bend baskı hissediyorum ama o baskı bu baskı değil herhalde doktor dedş o baskı olduğunda doğum yapacak gibi olup anlıyorsun zaten dedi anlayacağımı Ümit ediyorumBaskı nasıl bi baskı ben 2 gündür biraz ayakta kalınca çıkacakmış gibi hissediyorum birde günde 1 defa mutlaka adet sancısı gibi karnım ağrıyor dizlerime vuruyor bu doğum sancısı nasıl bir şeydir yada doktorun söyledikelrinden sonra psikolojik mi bu hissettiklerim bilmiyorum
Canım yazmayı unutmuşum 3 tane emzirme. Atleti 3 tane emzirme südyeni 4 tane hamile kilodu koydum göğüs kalkanı almadım daha bak o eksik işte onu alayımGöğüs pedini kullanmayın diyor arkadaşlarımın çoğu hepsi çok pişman onun yerine göğüs kalkanı kullanın ama plastik olan gümüş olan değil hava almalıymış kuzenimin biri ebe biri hemşire ikiside bunu önerdi. Birde emzirme sütyeni yada atleti alacak mısın yanına listende yoktu bende bugün sipariş verecem çoğu şeyim eksikmiş dr erken olabilir deyinçe hepsine birden yüklendimAllahım inşallah sağsalim zamanında gelirler
Canım ben normalde 80 takıyorum emzirme südyenlerini 95 aldım anca oldular. Birde doğum sonrası var bunun biraz büyük aldım açıkçası rahat OlduBende şu fenomenlerden dolayı alacaktım kuzenim ve senin gibi kullanan arkadaşlar alma dediler plastik ekstra yumuşak olanı sipariş verdim. Sütyeni de kaç beden alalım şimdikini mi daha büyük bedeni mi yoksa eski bedeni mi
Bende 85 alayım dedim o zamn 90 daha iyi olacakYok yok valla bende yorumlarda şöyle iyi böyle güzel yazmışlar aldım ama sızlıyor baya takınca. Normal bedenim 80-85 filandı 95 beden aldım ben şuan onu kullanıyorum kiloya bağlı yanlarda genişliyor ya göğüs otursa yanlardan dolayı sıkıyor
Ben sadece 7 kilo aldım ama şu son ayda vermiş bile olabilirim çünkü bebem çok almış görünüyor ben hiç almamışım, ah ulan şeker ahh. transfar öncesi kilo ver demişti dr 4 kilo verebildim sadece kendimi paralamama rağmen tutamıyordum boğazımı, şimdi yavruma birşey olmasın diye yemiyorum kilo vermişim muhtemelenBu Arada ben çok kilo aldım 63 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum vücudum ilk defa böyle kilo gördü ve şuan afalladı ayaklarım beni tartamıyor.ve daha doğuma 2 ay var şaka gibi
Yaaa bende 7kilo aldım ve sınırda çıktığı için diyetteyim yarın bakıcaz bebeğin kilosuna.az kaldı ama doğumdan sonra acısını çıkarırırzBen sadece 7 kilo aldım ama şu son ayda vermiş bile olabilirim çünkü bebem çok almış görünüyor ben hiç almamışım, ah ulan şeker ahh. transfar öncesi kilo ver demişti dr 4 kilo verebildim sadece kendimi paralamama rağmen tutamıyordum boğazımı, şimdi yavruma birşey olmasın diye yemiyorum kilo vermişim muhtemelenah analık işte
Alınca bi dene olmaZsa değiştirirsinBende 85 alayım dedim o zamn 90 daha iyi olacak
İnşallah çıkarırız inşallahhhYaaa bende 7kilo aldım ve sınırda çıktığı için diyetteyim yarın bakıcaz bebeğin kilosuna.az kaldı ama doğumdan sonra acısını çıkarırırz