Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet bende bazen ilk tedavimde burda yazıştığım gruba bakıyorum hepsi doğum yapmış bebekleri 7-8aylık olmuş yazışıyolar halaa bnde duygulanıyorum nerden nereye diye

gulumsebebek canım Bebekten Haber geldi mi?
Dün görüştüm canım doktoruyla. Damardan beslenmesi için katater takılmıştı idrarda ve beyin sıvısında enfeksiyon yapmış antibiyotikle tedavi ediyorlarmış 927 gram olmuş doğum kilosunu yakalıyor dedi haftasonu midesi sütü biraz terole edememiş ama dün yeniden yükseltmeye başlamışlar verdikleri sütü genel durumu iyi dedi tabi hala entübe hortumdan kurtulamadı

Kilo alması güzel gidiyor ama olsun hortumdan da kurtulacak tüm temennimiz bu yönde kızlar bebeğim kendi kendine beslenmeye başladı kendi kendine nefes almaya başladı cümlelerini yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum

Aminnnn canım yaa inşallah valla aslında herşeyin sıralaması Ve zamanının farkındayım çok okuyorum araştırıyorum psikolojimi o yönlerde hazırlıyorum ama iş bunları uygulamaya gelince zorlanıyorum zaman geçmiyor gibi geliyor herşey hemen olsun hemen çıksın istiyorum aslında önce bi kendi başına nefes almasını bekliyorum şimdiye makineden kurtulması lazımdı farkındayım iğne çok etki etmedi üstünden pek zaman geçmediği için. 33-34 lü haftasında emme refleksi anca oluşacak sonra kendi başına beslenmesi olabilir bununda farkındayım daha bir çok teste girecek işitme görme vs. Ama işte dediğim gibi bazen dayanılmaz oluyor zaman geçmiyor biyere gitsem bi parçam yokmuş gibi hissediyorum karnımdayken benle heryere geliyordu yada doğdu yanımda olsaydı diyorum ama ne yanımda ne karnımda yok oda zorluyor insanı çaresizlik zor elden de bişey gelmiyor pazar günü süt bez istediler havalara uçtum vallahi sütümü içiyor çişini kakasını yapıyor diye Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın çok zor

Amin canım bebeğini kucağına aldığında. Hepsini unutacaksın

Kızlar 1680kg 42 cm olmuş tospacık 31 hafta gibi gözüküyor şuan dedi ama rahim ağzımda kısalma var ama 33 çıktı 25 altını erken doğum deriz ama sen yinede herşeyin hazırlanmış olsun dedi alttan muayene etti. Üstten göremedi baskı Falan hissedersen hemen gel dedi. Birdaha 3 hafta sonra çağırdı. Rahim ağzı önemli kızlar

Bende yarın gidicem.benim vajina kemiğim ağrıyo oturduğum yerden kalkarken biraz hareket edince geçiyo bebeğin kafası ordaki kasları hazırlıyomuş ondandır dedi ama bakıcaz.bol bol dinlenmeye çalış canım bundan sonra doğum yaklaştıkça rahim ağzında kısalma oluyomuş şöyle haziranıda bi bitirsek Allahın izniyle rahatlıycaz daha çokda

Evet bende de var o söyledim onu. magnezyum verdi canım onun için ek olarak o vajinadada ki kemik ağrısı iÇin rahim ağzını sormayı unutma. hadi bakalım senin tospiK kaç kilo gelecek.

Evet bende de var o söyledim onu. magnezyum verdi canım onun için ek olarak o vajinadada ki kemik ağrısı iÇin rahim ağzını sormayı unutma. hadi bakalım senin tospiK kaç kilo gelecek.
Tamam canım sorarım.bakalım kaç kilo olmuş bende merak ediyorum.ben diyet yapıyorumya kendi kilo alımım durdu minik bey alıyodu ama kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…