Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Merhaba kızlar bende cumartesi günü şeker yüklemesi yaptırdım şükür bi sıkıntımız çıkmadı ikizlerde 24+6 haftalıktı 870 gram biri 840 gram biriydi şeker yüklemem de açlık 85 1saat sonra 154 çıktı doktor 2saatliğe gerek yok dedi bana

50 mg mı glikoz içtin öyleyse 2. Saate bakmıyorlarmış

Kızlar dün şeffaf sarımsı sümüksü akıntım geldi doktor çok ayakta kalmışsın dinlen dedi bu sabah çok daha fazla miktarda aynı akıntı geldi ona eşlik eden alt kasık sancım gelip gidiyordu hafifte bele vuruyordu tekrar doktorla görüştüm gel bakalım erken doğum belirtileri olabilir dedi. Rahim ağzı kapalı fakat uzunluğu 3.1 ölçtü sınırdaymış doğum nişanı o gelen akıntı dedi ciğer geliştirici iğne serum hap verdiler nts bağladılar sancı kasılma çıkmadı istirahatteyim

İnşallah erken doğum değildir mümkün olduğu kadar dinlen kalkma yaşam sınırınıngeçtiler ama daha çok erken dinlenerek zamanı uzatabilirsin Rabbim yardımcın olsuun

Okadar içirmişler madem baksalar iyidi sanki ama vardır doktorun bi bildiği belki ikiz niye farklı düşünmüştür
İnşallah erken doğum değildir mümkün olduğu kadar dinlen kalkma yaşam sınırınıngeçtiler ama daha çok erken dinlenerek zamanı uzatabilirsin Rabbim yardımcın olsuun
evet sınırı geçtiler ama yine de çok erken amin canım sağlıkla vaktinde gelsinler

Canım şeker yüklemeden sonra bende de sarı hatta yeşile dönük. Bir akıntı geldi hatta kaşık ağrıları olmuştu ama çok şükür geçti şeker yükleme ile alakalı değilde ona bağlı gelişen stres ile alakalınolduğunu düşünüyorum. İnşllah erken doğum falan olmaz yavrularımız zamanında gelsinler o 3.1 çıkan şey ne oluyor ben bilmediğimden soruyorum bu arada kaç kilo olmuş . Birde ara ara sancılar böyle adet sancısı gibi banada giriyor. Çok sık olmamakla birlikte özellikle bebek hareket ederken. Oluyor ya da o gün çok ayakta kaldıysam oluyor doktora sormadım ben internette. 25. Haftadan sonra bu hafif kaşık ağrılarının normal olduğu yazıyor ama şimdi senin öyle yazdığını görünce tedirgin olmadım değil

Canım çok geçmiş olsun benim doktorum geçen hafta 2.5 bizim için sınır diye demişti.kasılma ve sancının olmaması iyi bol bol dinlen bişey olmaz Allahın izniyle

Benimde adet sancısı gibi oluyo bazen kasıklarım ağrıyo doktor normal demişti sadece bu ağrılar düzenli bişekilde geliyosa ozaman sıkıntı hemen gel dedi.benimde iki gündür sırt ağrım oluyo çok fazla uyuyamıyorum resmen ağrıdan

Bende aslında aynı şeyi düşünüyorum çünkü tansiyon çıktı şekerde çıkmasın diye çok stres yapmıştım birde o içeceği içmek filan beni çok zorlamıştı aynı gün akşamüstü geldi ilk olarak o bahsettiğim akıntı ertesi gün sancıyla beraber geldi bugun yine geldi sancıda vardı tekrar nts bağladılar orda kasılma sancı çıkmadı yani doğumla alakalı değil diyor doktor öyle olsaydı şimdiye doğurman lazımdı diyo. O 3.1 rahim ağzı uzunluğuymuş 2.5 altına düştüğünde iyice erken doğum riski oluyormuş açılma filan oluyomuş ama belki o akıntı sancı filan olmasa doktor bu değeri çokta takmıcaktı

Benim iki gündür yoğun 10-15 dk bazen daha az yada daha uzun sürede gelip gelip gidiyor sancı ama doğumla alakalı değilmiş. Doktor bu haftalarda bebekler hızlı kilo alıp büyüdüğünden rahim genişliyor normal bu ağrılar dedi ama akıntı rahim ağzı kısalması filan olunca tedbire döndü iş bu arada bebiş 910 gram olmuş

peki ciğer geliştirici iğneyi kalçadan mı oluyorsun bayramdan sonra bende gideceğim 28. Haftaya girince kontrole bende söyleyeceğim tüm şikayetlerimi bakalım benim durum nasıl çıkacak

Kızlar bugün belimden giren bir kaşık ağrısı yaşadım anlatamam 7 saniye falan sürdü ama batak kasılma gibiydi sonra ince ince sızı devam edince hemen doktora yazdım doktor hemen çağırdı gittim nts ye girişim çok şükür sancı yok. Rahim ağzı 39 gibi birşey dedi tam anlamadım 3.9 demişte olabilir . Kısalma yok rahim ağzı kapalı suyu iyi dedi 1 hafta önde çıktı gayet iyi dedi yine ürolojiye gönderdi böbrek yapıyor olabilir dedi 20. Haftamda gitmişti. Böbrek sıkıntı çıkarmamıştı yine git dedi bakalım yine gideceğiz buarada teyzeleri 1068 gram olmuş 35 cm de çok boylu olamayacak benimki belli tosun artık yüzü çok net

Kızlar dün 3 cm açıklık yoğun kanama ve sancıyla doğum yaptım bebek ters geldiği için sezeryan oldum. Şuan küvezde hortum algıydılar karnından göbek bağından beslenecekmiş burnunda da tüp var göremedim videosunu çekmişler ailem. Sürekli süt sağıp göndermeye çalışıyorum daha sarı su geliyor inşallah sütüm bebeğime yarar

Canım şuan çok şaşkınım rabbim evladını sana bağışlasın inşllah çok geçmiş olsun bebeğin gelişimini bildir bizlere de benim arkadaşım da 26 da doğum yaptı 1 aydır küvezde bebek çok sağlıkla büyüyor şimdi

Şoktayım şuanda nasıl oldu bianda böyle.dualarım hep seninle ve bebeğinle buda geçicek inşallahh

Darısı başımıza inşallah kolay olmayacak biliyorum sağlıklı olsun sağlıkla büyüsün tek derdim o. Nasıl alışmışım ona yoğunbakımda uyanınca ve gün içinde hep karnımda hareketlerini bekledim ne yanımda ne karnımda ama nefes alıyo şükür
Şoktayım şuanda nasıl oldu bianda böyle.dualarım hep seninle ve bebeğinle buda geçicek inşallahh
bizde anlamadık çok ani oldu çarşamba doktor kontrolüm vardı açıklık filan yoktu nts bağlandım sancı yoktu perşembe 15:30 da nts bağlandım yine sancı yoktu eve gittim akşam 19:00 civarı yoğun sancı ve kanama oldu doktorumun bulunduğu doğum yapmayı plandığım hastaneye gittim doktorum açılma başlamış erken doğum meslek hayatımda çok nadir böyle bişey yaşadım dedi O özeldeki hastanede yenidoğan yoğun bakımı 33-34 hafta ve üstünü alıyormuş burda bakamazlar bebeğe dedi üniversite hastanesine yönlendirdi

Hala daha şoktayım inanki dün uykuya dalana kadar hep dua ettim edicemde çok zor bi süreç ama düzelicek.erken kavuşmak istemiş sana bebişko

Bende halen şoktayım kilosu falan nasıldı doğduğunda bu arada sağdıkça sütün gelir sakın korkma Allah’ın izni ile allahtan doktorun ciğer geliştiricisine başladı hemen. 2 gün 2 gündür yaa ilk anne olan sen oldun rabbim bebeğine hayırlı sağlıklı ömür versin. dualarınız bebeğinle inşllah birşey olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…