- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.301
Canım nasılsın sancın geçtimiBen içtim çok şükür düşük çıktı ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bir sancım var şuan. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. Yoksa şurubun zararı var mı bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın sancın geçtimiBen içtim çok şükür düşük çıktı ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bir sancım var şuan. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. Yoksa şurubun zararı var mı bilemedim
Evet bu aralıkta oluyolar genelde zaten doktor şey dedi bebek şuanda en hızlı kilo alma döneminde diye şuan büyüme atağındalar25+4 te devlette 844 gram demişti bu cuma 26+ olacak sanırım 800-1000 gram arası değişiyor bu haftalar
Ondada bişey çıkmaz hayırlısıyla canım.evet artık onümüzde doğum kaldı valla bazen okadar heycanlanıyorumki durup durup ağlıyasım geliyo doğduğu an nasıl olucak hep o anları düşünüyorumSağol canım hayırlısıyla yarınıda bi atlatsaydım sonra sanırım geriye zamanını beklemek kalıyor doğumun
Sorma ya bende de aynı his oluyor sabahtan beri birde bu gurup farklı bi yer etmiş bende sanki daha dün belirtilerimizi beta değerlerimizi konuşuyorduk kendimi sizlerle emekleyerek yürümeye başlamış yakında koşacakmış gibi hissediyorum nerelerden nerelere gelmişiz bazılarının tedavisi negatif sonuçlandı Rabbim onlara da en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı vakti zamanı gelince sağlıkla doğurdum haberini vermeyi nasip etsin neler yaşamışız ne dertleşmelerimiz olmuş burdaEvet bu aralıkta oluyolar genelde zaten doktor şey dedi bebek şuanda en hızlı kilo alma döneminde diye şuan büyüme atağındalar
Ondada bişey çıkmaz hayırlısıyla canım.evet artık onümüzde doğum kaldı valla bazen okadar heycanlanıyorumki durup durup ağlıyasım geliyo doğduğu an nasıl olucak hep o anları düşünüyorum
Damar yolu açsalarmış keşke ya 2.sonucun çıktımı canım nasılŞimdiye kadarki beni en zorlayan test sanırım buydu sabahtan beri kendime gelemedim nekadar zormuş bu glikozu içmek bi kaç yudumdan sonra gitmiyor içilmiyor çok zordu vallahi neyseki açlık 78 çıkmış 1.saat 128 çıkmış 2.saatin sonucunu bekliyorum oda iyi çıkarsa şükür şeker çıkmadı dicem bide damar yolu filan açmadılar sürekli yeniden deldiler kolumu
5 saatlik şeker yüklemesi yaptıran yaşlıca bi teyze vardı ona bile damar yolu açmamışlar nasıl işse bu hiç anlamadım Çıktı canımDamar yolu açsalarmış keşke ya 2.sonucun çıktımı canım nasıl
Benimde bir iki gündür öyle akıntım oluyo aynı dediğin gibi göle gibi şeffaf lavaboya gittiğimde farkediyorum doktorada hiç mesaj atmadım ama bişey yoktur heralde ya.bu aralar kafası aşağıda olduğu için biraz baskı oluyo harektleri bazen aşağıda çok hissediyorum ondan olabilir diye düşündüm ben.mesela bugün baya yukarda harketlerini hissediyorum öyle akıntım olmadı çok5 saatlik şeker yüklemesi yaptıran yaşlıca bi teyze vardı ona bile damar yolu açmamışlar nasıl işse bu hiç anlamadım Çıktı canım
Açlık 78
60 dk 128
120 dk 118 çıktı şükür şekerim yokmuş tansiyondan sonra bide şeker olmasın diye çok dua etmiştim
Ama az önce jel/jöle kıvamında akıntım geldi kokusu rahatsız etmeyen hiç böyle bişey başına geldi mi benim ilk defa oluyor tedirgin oldum
Benim bugun ilk defa olunca bi tedirgin oldum doktora yazdım resmini istedi rahatsız olur belki diye atmamıştım fazla hareket ve yorgunluktan olmuş sancı kasılma yoksa biraz istirahat et geçer bol su içmeyi ihmal etme dedi birde bu ay ilk kez idrar kültürümde üreme çıktı enfeksiyon sanırım daha göstermedim cuma randevum ama Buda etkilemiş olabilir diye düşünüyorumBenimde bir iki gündür öyle akıntım oluyo aynı dediğin gibi göle gibi şeffaf lavaboya gittiğimde farkediyorum doktorada hiç mesaj atmadım ama bişey yoktur heralde ya.bu aralar kafası aşağıda olduğu için biraz baskı oluyo harektleri bazen aşağıda çok hissediyorum ondan olabilir diye düşündüm ben.mesela bugün baya yukarda harketlerini hissediyorum öyle akıntım olmadı çok
Geçti canım o anlıktı. Üşütmüşte olabilirim.Canım nasılsın sancın geçtimi
Valla bend hep akıntı devam ediyor enfeksiyon da cabası ilk defa geçen ki idrar kültürüm temiz çıktı şok oldumBenim bugun ilk defa olunca bi tedirgin oldum doktora yazdım resmini istedi rahatsız olur belki diye atmamıştım fazla hareket ve yorgunluktan olmuş sancı kasılma yoksa biraz istirahat et geçer bol su içmeyi ihmal etme dedi birde bu ay ilk kez idrar kültürümde üreme çıktı enfeksiyon sanırım daha göstermedim cuma randevum ama Buda etkilemiş olabilir diye düşünüyorum
Bende de akıntı hep var ama çoğaldı gibi bide bugun jöle kıvamında geldi ilk defa değişikti ilk kez de bu ay idrar kültürümde üreme çıktı sanırım antibiyotik filan verir cuma kontrolüm hayırlısıGeçti canım o anlıktı. Üşütmüşte olabilirim.
Valla bend hep akıntı devam ediyor enfeksiyon da cabası ilk defa geçen ki idrar kültürüm temiz çıktı şok oldum
E önce diyet yapıp sonra yükleme yapmak yanıltmıcak mı sonucu ki yada diyetle şekeri ne derece dengelediğine mi bakacak acaba ona göre Allah korusun insülin filan uğraşıp uğraşmıcağını mı değerlendirecek kiKızlar ben şeker sonucumu doktoruma atmayı erteledim normal görünüyo diye bugün attım orta risk grubundasın biraz diyet yapalım 10gün sonra 75 lik şeker yüklemesi yapalım dedi
Çok yüksek değilmiş orta seviyede dedi eğer diyetle yükselmiyosa öyle devam edicek sanırım.açlık şekerğm 74 tokluk 129 çıkmışE önce diyet yapıp sonra yükleme yapmak yanıltmıcak mı sonucu ki yada diyetle şekeri ne derece dengelediğine mi bakacak acaba ona göre Allah korusun insülin filan uğraşıp uğraşmıcağını mı değerlendirecek ki
Evet aslında çokta yüksek değilmiş garantici doktor sanırım kesin olsun gözüyle bakmış oda iyi aslındaÇok yüksek değilmiş orta seviyede dedi eğer diyetle yükselmiyosa öyle devam edicek sanırım.açlık şekerğm 74 tokluk 129 çıkmış
Neolur olmaz diye diyetisyenden randevu aldım yarın gidicem riske atmıyım hiç dr versin bi liste ona göre beslenirim daha iyi olur benim için hem.10 gün sonra bende içicem o içiceği mecburEvet aslında çokta yüksek değilmiş garantici doktor sanırım kesin olsun gözüyle bakmış oda iyi aslında
Çok daha iyi olur vallahi direk diyetisyenle çalışıp o listeye uymak 10 günde bile etkisini gösterir. Valla gözünü korkutmayım biraz zorladı beni içerken bide ilk bir saat zorluyor beklerken bi ara mide bulantısı yaptı ama yürüdüm afedersin geğirince rahatlattı hareketle bide su bile yasak dediler. Birazda kendime iyi olduğum telkiniyle ilk saati atlattım ikinci 1 saat çok daha rahattım geçti o rahatsızlık hissi. Tabi herkes bir değil belki seni hiç etkilemicek ama öyle yada böyle geçiyorNeolur olmaz diye diyetisyenden randevu aldım yarın gidicem riske atmıyım hiç dr versin bi liste ona göre beslenirim daha iyi olur benim için hem.10 gün sonra bende içicem o içiceği mecbur
Benşmde kesin midem bulanır normal zamandada midesi bulanan bi tipim zaten ama mecbur yaptırcaz artık dayanırım bikaç saat sıkıntı olmasında.benim doktorum özel klinikte bende özel hastane bakıcam orda yaptırırım artık şeker yüklemesiniÇok daha iyi olur vallahi direk diyetisyenle çalışıp o listeye uymak 10 günde bile etkisini gösterir. Valla gözünü korkutmayım biraz zorladı beni içerken bide ilk bir saat zorluyor beklerken bi ara mide bulantısı yaptı ama yürüdüm afedersin geğirince rahatlattı hareketle bide su bile yasak dediler. Birazda kendime iyi olduğum telkiniyle ilk saati atlattım ikinci 1 saat çok daha rahattım geçti o rahatsızlık hissi. Tabi herkes bir değil belki seni hiç etkilemicek ama öyle yada böyle geçiyor
İnşallah dengelenmiş olur diyetle sıkıntı çıkarmazBenşmde kesin midem bulanır normal zamandada midesi bulanan bi tipim zaten ama mecbur yaptırcaz artık dayanırım bikaç saat sıkıntı olmasında.benim doktorum özel klinikte bende özel hastane bakıcam orda yaptırırım artık şeker yüklemesini
ona da iğne vurulcan galiba dimi geçen arkadaşım da vuruldu kaçıncı haftada oluyodu o sanırım 28-29 da mı ne vurulduBizde birde kan uyuşmazlığı var bu testten sonrada onla uğraşırım bi bitmedi hastane işlerim