Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Doğum olarak ne düşünüyorsunuz hanımlar, normal mi sezeryan mi? Doktorunuz herhangi bişey söyledi mi doğum şekli ile ilgili
Herşey yolunda ilerlerse normal doğum düşünüyorum doktorumunda düşüncesi buyönde tabi süreç nasıl ilerler bilemiyoruz sezeryanada dönebilir doktoruma çok güveniyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza çocuklarımızı

Gittim sağlık ocağına kan idrar tahlili be ikinci alımı oldum şeker Yükleme yapmadıklarını söylediler. Pazartesiye kaldı hastaneye gideceğim artık

Kızlar şeker yükleme yapılırken şekerinize normal şeker aleti ile mi bakıldı ben aç verdim 87 çıktı şurubu içtim 1 saat sonra verdim 118 şimdi 3. . Bakacaklar. Sonra bitmiş oluyormuş ama bana normal bildiğimiz şeker aletiyle baktılar normalde de böyle mi ki

Benim direk kanımı aldılar ama bana o şurubu içirmediler.şurubu içince bu şekilde bakıyolardır belkide

Ben içtim çok şükür düşük çıktı ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bir sancım var şuan. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. Yoksa şurubun zararı var mı bilemedim

Ben içtim çok şükür düşük çıktı ama psikolojik mi bilmiyorum hafif bir sancım var şuan. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. Yoksa şurubun zararı var mı bilemedim
Sanmam canım ondan olduğunu.belki yorulmuşsundjr stres yapmışsındır ondan olmuş olabilir dinlen biraz bakalım dinlenince geçicekmi

Bu kadar mı denk gelir bende bu konu hakkında yazmak için girdim kulübe. Ben sabah aç karnına kan verdim sonra eczaneden bi içecek aldırdılar onu içtim tam 1saat sonra tekrar kan aldılar ama tüple aldılar damardan, parmak ucuyla falan değil ve ne yazıkki gebelik şekeri çıktı 188 çok canım sıkıldı. Dr kesin şeker var demişti hem bebek çok önde gidiyordu hemde ailede şeker genetiği var.

Hadi ya çok geçmiş olsun diyetisyenle halledersin ama sorunu benimki parmaktan baktı doğru çkımışmıdır ki

Ben yarın yaptırcam ama yaptırdığımız yere göre değişiyor sanırım bazıları parmaktan bakıldığını söylüyor bazı hastaneler damar yolu açıp tekrar tekrar delmiyor öyle tüp kan alıp bakıyor su filan içmene izin verdiler mi nasıl geçirdin saati
Geçmiş olsun canım bende de stres var yarın yaptırcam ama hem dayanabilmek açısından hemde şeker filan çıkarmı diye korkuyorum bebek haftasında uyumlu gidiyor iri filan değil ama tansiyon da çıkmıştı bide şeker çıkmasa diyorum

Canım ilk hiç su bile içmiyorsun açlık şekerine bakıyorlar sonra sadece su içiyorsun 2 saat boyunca

İnşallah çıkmaz canım valla biri bile insanı yoruyor inşallah tansiyonda düzelir şekerde çıkmaz

Canım ilk hiç su bile içmiyorsun açlık şekerine bakıyorlar sonra sadece su içiyorsun 2 saat boyunca
Anladım canım akşamdan aç diyolar kaçta kestin yeme içmeyi
valla benimki taaaaa 11 Mayıs bir daha. ama öncesine devlette sıra bulursam giderim
benim geçen cuma kontrol vardı devlette 844 gram dedi ama kendi doktorumla bu cuma kontrolüm devlette detaylı göremiyoruz bebeği malum nekadar oldu merak ediyorum
İnşallah çıkmaz canım valla biri bile insanı yoruyor inşallah tansiyonda düzelir şekerde çıkmaz
inşallah canım ya günde 2 tansiyon ilacı kullanıyorum ona rağmen bazen yine büyük tansiyonu 13 filan gördüğüm oluyor yetersiz mi geliyor acaba birde şeker çıkmasa bari inşallah

8saatlik bi açlık yetiyo bnm doktorum öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…