- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.061
Allah’ın izniyle sağsalim hepimiz kucağımıza alsak rahatlasak inşallahEvet onu biliyorum miyomdan kaynaklı kanaması var.insanin yaşanmışlıkları olunca ister istemez korkuyor normal bir hamilelik geçirsem daha rahat olurdum.doktor alttan dikişe de baktı nerden kaynaklı olduğuna dair bisey söylemedi bazende anlasilamayan kanamalar oluyor herhalde ondan.
Gözün Aydın tatlım benimde salı kontrolüm var devlete hastanesinde 16 martta da özelehanımlar bugun kontrolümüz vardı. 267 gram kilosu 18 cm boyu olmuş maşallahÖn detaylıya baktı doktorum 2 hafta sonra da radyoloji uzmanına gitçez oda sıkıntı yok derse Allah’ın izniyle biraz daha rahatlıcam inşallah
Allah'ım inşallah o günlerde görelim. Gebeliğin hep tedirginlikle geçiyor. Hiç keyfini çıkaramiyorum. Ama yeterli doğsun.Allah’ın izniyle sağsalim hepimiz kucağımıza alsak rahatlasak inşallah
Teşekkür ederim canımGözün Aydın tatlım benimde salı kontrolüm var devlete hastanesinde 16 martta da özelemaşallah güzel kilo almış
Şöyle bi Mayıs Haziranı sağlıkla görsek biraz daha rahatlıcaz artık ta işte hepimizde ister istemez oluyo tedirginlik sendeki haliyle daha fazla bunları sağlıkla doğursak bi sonrakinde biraz daha rahat ta olursun hem Allah’ın izniyleAllah'ım inşallah o günlerde görelim. Gebeliğin hep tedirginlikle geçiyor. Hiç keyfini çıkaramiyorum. Ama yeterli doğsun.
Özel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorumGözün Aydın tatlım benimde salı kontrolüm var devlete hastanesinde 16 martta da özelemaşallah güzel kilo almış
Ben 12 hafta da girmiştim detaylı icin para verdim.Özel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorum
Alıyolar.benim kendi doktorum özel ama o bakmıycak detaylıya önerdiği bi perinatolopa gidicez özele verdiğimşz muayene ücreti gibiÖzel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorum
Benim evimde 4 kedim 1 köpeğim var onlarla yatıp kalkıyorum sarılıyorum öpüyorum. Ben 8. Haftamda test yaptırdığımda toksoplazmaya bağışıklığım çıkmadı. Doktor kumunu benim temizlememi söyledi ve parazitlerinin düzenli yapılması gerektiğini söyledi zaten yapılıyor. Sadece sokak kedilerinden uzak duruyorum. Kumunu da eşim temizliyor. Benim içim rahat açıkçası. Herşey allahtan o masum canın bebeğin yokken bile sana arkadaş olan evlat olan canın zarar vereceğini asla düşünmüyorum. Aksine hamile olunca kedilerimden vazgeçsem o zaman korkarım. O zaman vicdanım rahat olmaz. Mayonezde yiyorum, yeşillik de yıkarken bi tık daha fazla özen gösteriyorum o kadar. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallahtatlım ,cevap için çok teşekkür ediyorum. Testlerimi tekrarladım ve bağışıklığım vardı zaten. önemli olan kedinin kumuna yaklaşmamak.onun haricinde sorun olmuyormuş.Ben biraz evhamlandım yoksa çok şükür iyi gidiyor.
Benim 4 nisan detaylı en geç benimDetaylı ultrason engeç benşm heralde 23mart
Benim doktorum almadı ekstra ücret ama 2 boyutlu ultrason oldu 17 martta 3 ve 4 boyutluya gitcem normal fiyatı 830 TL miş doktorum yönlendirdiği için 550 lira dedilerÖzel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorum
Ben her gittiğimde 4 boyutluya ücretsiz giriyorum 12. Haftamdan beriBenim doktorum almadı ekstra ücret ama 2 boyutlu ultrason oldu 17 martta 3 ve 4 boyutluya gitcem normal fiyatı 830 TL miş doktorum yönlendirdiği için 550 lira dediler
Detaylı ultrason için 1000 lira istiyorlar zaten mesela benim doktorum direk uzmana yolladı dedi devlet hastanesine. Git dedi özel hastanede de var sordum 1000 dediler detaylıda damarlarına varana kadar bakıldığı için özel bir ultrason oluyorÖzel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorum
Benim muayenelerimde 4 boyutlu oluyor resimleri filanda. Ama doktorumun yaptığı detaylı 2 boyutlu gibi oldu onu demek istedimBen her gittiğimde 4 boyutluya ücretsiz giriyorum 12. Haftamdan beri
Bende randevuyu aldım ama fiyatını hiç sormadım bakalım nasıl bi fiyatla karşılaşıcamDetaylı ultrason için 1000 lira istiyorlar zaten mesela benim doktorum direk uzmana yolladı dedi devlet hastanesine. Git dedi özel hastanede de var sordum 1000 dediler detaylıda damarlarına varana kadar bakıldığı için özel bir ultrason oluyor
Senin haftan bizden ilerde niye geç oldu ki 23 martta 22 haftalık mı oluyorsun beni niye 20+3 te çağırdılar erken mi acabaDetaylı ultrason engeç benşm heralde 23mart
Bende 20+6da alıcaktım randevuyu 21. Hafta içindeyken bakıyorız dedi randevu aldığım yer bende dedim madem ozman 21+6 olduğu güne alıyımSenin haftan bizden ilerde niye geç oldu ki 23 martta 22 haftalık mı oluyorsun beni niye 20+3 te çağırdılar erken mi acaba