- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.021
Bizimde cinsiyet belli oldu erkek dedi. E bizde bi bakalım erkek bebelerin kıyafetlerine dedik de 2 dk sürmedi ama kız reyonundan çıkamıyr insan. Favorilerime girdim de hep kız için eklemişimKader arkadaşlarım nasılsınızTabi bebekler büyüyünce bakıyorum konuşmalar kıyafetlere dönmeye başladı rabbim hep güzel şeylerden bahsetmeyi nasip etsin Benim evimde çok sıcak oluyor klima takılacaktı bu sene fakat şimdi bebek olunca erteledik hem maddi açıdan hemde bebeğe dokunur diye yanlış bir düşünceye kapıldık Neyse buarada aldığım tüm kız kıyafetlerini zor bir uğraş ile iade ettim şimdi erkeğe hiç birşey bulamıyorum atlet ve tulum dışında
Ben bikaç gündür akşamları sadece şöyle 2-3saniyelik bişey hissediyorum ama bende tam kestiremiyorum bebekmi diye17+4 üm ben halen hareketlerini hissetmiyorum sırt üstü tartımı elimi koyunca birşey oluyor gibi ama. Bağırsak hareketine de benziyor. bu bebek hareketi ben artık hissediyorum diye. Var mı. Birde. Bu haftalarda kontrole giden var mıNasıl büyümüş mü tosuncuklarımız
Benimde 16 Mart randevu tarihim 20. Hafta bakalım nasıl gelişmiş mi olacaklarBen bikaç gündür akşamları sadece şöyle 2-3saniyelik bişey hissediyorum ama bende tam kestiremiyorum bebekmi diyeben 20 sinde gidicem daha çooookkk varr
Ben tam 16+0 da hissettim her gün mutlaka sağ kasığımın üst tarafında ara ara hareketler hissediyordum ama bugün göbek deliğimin alt tarafında hissettim aynısını muhtemelen tekme atıyor ama çok zayıf hareketler, genelde karnım tokken hissediyorum yemekten 1 saat sonra falan. Varlığını hissetmek ne büyük bir nimet. "Yani umarım bu hissettiklerim yavrumun hareketleridir17+4 üm ben halen hareketlerini hissetmiyorum sırt üstü tartımı elimi koyunca birşey oluyor gibi ama. Bağırsak hareketine de benziyor. bu bebek hareketi ben artık hissediyorum diye. Var mı. Birde. Bu haftalarda kontrole giden var mıNasıl büyümüş mü tosuncuklarımız
İyimişBen tam 16+0 da hissettim her gün mutlaka sağ kasığımın üst tarafında ara ara hareketler hissediyordum ama bugün göbek deliğimin alt tarafında hissettim aynısını muhtemelen tekme atıyor ama çok zayıf hareketler, genelde karnım tokken hissediyorum yemekten 1 saat sonra falan. Varlığını hissetmek ne büyük bir nimet. "Yani umarım bu hissettiklerim yavrumun hareketleridir"
Umarım bağırsak değildir ama şimdiye kadar bağırsak ordaydı çocuğum gelince mi harekete geçmesi tutmuşİyimişBende hissediyordum ama doktor bağırsak hareketleri demişti oyüzden bende merak ediyorum bebek hareketi nasıl birşey diye
Bende aynısını dedim bunca zaman ben hiç. Böyle bağırsak hareketi hissetmedim. Doktor güldü. Birşey demediUmarım bağırsak değildir ama şimdiye kadar bağırsak ordaydı çocuğum gelince mi harekete geçmesi tutmuş
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunBizimde cinsiyet belli oldu erkek dedi. E bizde bi bakalım erkek bebelerin kıyafetlerine dedik de 2 dk sürmedi ama kız reyonundan çıkamıyr insan. Favorilerime girdim de hep kız için eklemişimhepsini çıkardım 3-5 parça birşey kaldı
Canim bu arada ben memoril Burhan beye karar verdik ilk kont gecen ay oldum suan icin memnun kaldık inş oyle devam eder,Bizimde cinsiyet belli oldu erkek dedi. E bizde bi bakalım erkek bebelerin kıyafetlerine dedik de 2 dk sürmedi ama kız reyonundan çıkamıyr insan. Favorilerime girdim de hep kız için eklemişimhepsini çıkardım 3-5 parça birşey kaldı
Yaaa ne güzel peki tarif etsene basım bir hareket ya benim bağırsak mı bebek mi nasıl ayırt edeceğimSlm kızlar cok şükür 3 gündür net bir sekilde bende hissediyordum,eşim kendi de bekliyor ama 3 hafta sonra ona anca sira gelir inş,kısmet olursa bende yarin ayrıntılı ultrasyon icin universite hastanesine gidecegim randevu almak için,bacaklarım cok sızlıyor onu söyleyeceğim eger magnezyum verirse cok iyi olur kendi doktoruma gitmeye daha var çünkü kendim de alırım ama kafamda suphe olsun istemiyorum dok ne diyecek ağrım için
Çok yoğun oluyor mu muayene falan birde Ceylan Karavilden sonra olan hastanede mi?Canim bu arada ben memoril Burhan beye karar verdik ilk kont gecen ay oldum suan icin memnun kaldık inş oyle devam eder,
Ilk muayene idi ama 15 dk bekledim ekstradan Neval hanımda doğum yapmıştım ben oda kayakta ayağını kırmış Burhan beye karar verdik artık,Ceylandan önce olanda Fırat Bulvarı olarak geçiyor,Diyarbakırda cok şükür secenek çok,sende gönlünden neresi geçiyorsa artıkÇok yoğun oluyor mu muayene falan birde Ceylan Karavilden sonra olan hastanede mi?
Canim bu benim 2. Gebelik olunca 17. Haftami doldurdum oyle hissettim,baslarda cok uzun sürmüyor zaten tıp tıp vurur gibi narin ama farklı bi hareket oldugunu hissediyorsun karnında sizde net ayırt ediyorsunuzdur yada edeceksiniz inş çünkü haftalarınız baya olduYaaa ne güzel peki tarif etsene basım bir hareket ya benim bağırsak mı bebek mi nasıl ayırt edeceğimtam kaçıncı günde hissetmeye başladın
Bende 15+3 ten beri pıt pıt seğirme hissediyorum ama sürekli değil gün içinde arada bazen yada yemek filan yiyince. Sinirli veya canım sıkkın olunca yada hasta olduğumda hissetmiyorum morelim düzgünken iyi olduğumda hissediyorum oda bazen yani sürekli değilSlm kızlar cok şükür 3 gündür net bir sekilde bende hissediyordum,eşim kendi de bekliyor ama 3 hafta sonra ona anca sira gelir inş,kısmet olursa bende yarin ayrıntılı ultrasyon icin universite hastanesine gidecegim randevu almak için,bacaklarım cok sızlıyor onu söyleyeceğim eger magnezyum verirse cok iyi olur kendi doktoruma gitmeye daha var çünkü kendim de alırım ama kafamda suphe olsun istemiyorum dok ne diyecek ağrım için
Iyi günlerde kullansın minnos,yaz kış lazım olacak bişey sen al elinde dursun daSelam kızlar ben de 16+4 oldum herhangi bişey hissetmiyorum henüz , o hissettiklerim de gaz falan diye düşünüyorum ama çok istiyorum hissetmeyi:) fetal dna testi sonucum da çok şükür temiz çıktı, oğluşuma bikaç parça zıbın müslin örtü falan aldım , bide xiomi oda termometresi aldım şimdiden oda ısısına bakıcam sanki