- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.101
Maşallah canım.bebek büyüdükçe baskı yapıyodur bişey çıkmaz inşallahkızlar doktordan çıktım bebek gayet sağlıklı 300 gram olmuş benim böbreğim çok ağrıyordu ürolojiye gittim öğleden sonra ultrason çekilecek. Böbreğin durumuna bakılacak bakalım
Tetanoz aşısı biraz kasılma yapabiliyomuş birde şuanda eskisi gibi paslı ürünşer olmadığından gerek yok dedi ikiside.ama tabi yaptıranlardada bişey duymadm doktorun yaptır diyosa yaptırırsın canım yada sorarsın bi böyle.ben sormadan kendi söylemiştiBana bu çarşamba tetanoz randevusu verdiler sağlık ocağından doktor neden onermedi acaba yaptirmayalim mi?
Bende sorayım ona göre yaptırayım madem
Evet doktor da öyle dedi ama her ihtimale karşı ultrosn ile bakılsın istedi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir oda yapar dedi verdim tahlilleri bakalım bekliyoruz. Öğleden sonrada ultrasona gireceğimMaşallah canım.bebek büyüdükçe baskı yapıyodur bişey çıkmaz inşallah
aynen canım doktora soracağım o yaptırma derse yaptırmamTetanoz aşısı biraz kasılma yapabiliyomuş birde şuanda eskisi gibi paslı ürünşer olmadığından gerek yok dedi ikiside.ama tabi yaptıranlardada bişey duymadm doktorun yaptır diyosa yaptırırsın canım yada sorarsın bi böyle.ben sormadan kendi söylemişti
Ultrason a girdiniz mi acaba, benimde ağrı vardı böbreğimde taş düşürüyorsun dedi doktor uzun sürmedi hamdolsunEvet doktor da öyle dedi ama her ihtimale karşı ultrosn ile bakılsın istedi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir oda yapar dedi verdim tahlilleri bakalım bekliyoruz. Öğleden sonrada ultrasona gireceğim
aynen canım doktora soracağım o yaptırma derse yaptırmam
Maşallah canım. Benimde sol böbrek ağrıyor ama çok değil hafif arada. İnşallah kötü bişey çıkmaz sendekızlar doktordan çıktım bebek gayet sağlıklı 300 gram olmuş benim böbreğim çok ağrıyordu ürolojiye gittim öğleden sonra ultrason çekilecek. Böbreğin durumuna bakılacak bakalım
Ultrason a girdiniz mi acaba, benimde ağrı vardı böbreğimde taş düşürüyorsun dedi doktor uzun sürmedi hamdolsun
Birşey çıkmadı böbreklerim gayet iyi sağ taraf yumuşak dokuymuş sol taraf sert dokuymuş ve bebekler hep sağ tarada yatmak istiyormuş Buda böbreğe baskı yaptığı için ağrı oluyormuş normalmiş biraz enfeksiyon çıktı oyüzden kültür istedi tekrar verdim idrar kültürü yarın çıkacak ona göre. İlaç verecek aylık olarak böbrek için kontrole gelmemi istedi bir şey yok ama ağrıların devam ettikçe kontrol altına almamız lazım dedi. Sürekli kontrol edelim dediMaşallah canım. Benimde sol böbrek ağrıyor ama çok değil hafif arada. İnşallah kötü bişey çıkmaz sende
Aman şükür canım kötü bişey olmasında kontrollü gitmek iyidirBirşey çıkmadı böbreklerim gayet iyi sağ taraf yumuşak dokuymuş sol taraf sert dokuymuş ve bebekler hep sağ tarada yatmak istiyormuş Buda böbreğe baskı yaptığı için ağrı oluyormuş normalmiş biraz enfeksiyon çıktı oyüzden kültür istedi tekrar verdim idrar kültürü yarın çıkacak ona göre. İlaç verecek aylık olarak böbrek için kontrole gelmemi istedi bir şey yok ama ağrıların devam ettikçe kontrol altına almamız lazım dedi. Sürekli kontrol edelim dedi
Hiç bilmiyorum ki canım keşke benimki de hareket etse 18 hafta oldum elim karnımda sürekli bi hareket hissetmeyi bekliyorum ama yokKızlar bir sorum olacak benim çocuk biraz fazla hareketLi bi sorun değildir dimi birde o hareket ettikçe. Böyle beyaz şeffaf akıntım oluyor afedersiniz. Özellikle yemek yedikten 5 10 dakika sonra. Hiç durmuyor tekmeliyor dönüyor. Birşeyler yapıyor❤
Benim ki aşırı hareketli, sorun olmazmış. Son 10 gündğr hissediyorum ben de. 19+1deyimKızlar bir sorum olacak benim çocuk biraz fazla hareketLi bi sorun değildir dimi birde o hareket ettikçe. Böyle beyaz şeffaf akıntım oluyor afedersiniz. Özellikle yemek yedikten 5 10 dakika sonra. Hiç durmuyor tekmeliyor dönüyor. Birşeyler yapıyor❤
Bir iki haftaya daha ihtiyaç olabilir ama 20. Hafta bittiğinde muhakkak hissetmeniz gerekirmiş. Acele etmeyin ayırt edeceksiniz; bağırsak hareketlerinden farklı direk anlıyorsunuz 2-3 hareketten sonra.Hiç bilmiyorum ki canım keşke benimki de hareket etse 18 hafta oldum elim karnımda sürekli bi hareket hissetmeyi bekliyorum ama yokilk nasıl hissettiniz bağırsak hareketlerinden bariz olarak farklı mı
Beklemedeyim hadi bakalım inşallahBenim ki aşırı hareketli, sorun olmazmış. Son 10 gündğr hissediyorum ben de. 19+1deyim
Bir iki haftaya daha ihtiyaç olabilir ama 20. Hafta bittiğinde muhakkak hissetmeniz gerekirmiş. Acele etmeyin ayırt edeceksiniz; bağırsak hareketlerinden farklı direk anlıyorsunuz 2-3 hareketten sonra.
Mısır patlaması, bir pıt etmesi gibi bişi oluyor, içi kayıyor insanın
Canım bende bağırsak hareketi çok yaşadım ve ama bu çok farklı bir an tık ediyor sanki yada böyle içinede organların kayıyor gibiHiç bilmiyorum ki canım keşke benimki de hareket etse 18 hafta oldum elim karnımda sürekli bi hareket hissetmeyi bekliyorum ama yokilk nasıl hissettiniz bağırsak hareketlerinden bariz olarak farklı mı
İyi bari ya benimde son 2 3 gündür böyle. Çok hareketli aman sağlığı üstünde olsundaBenim ki aşırı hareketli, sorun olmazmış. Son 10 gündğr hissediyorum ben de. 19+1deyim
Bir iki haftaya daha ihtiyaç olabilir ama 20. Hafta bittiğinde muhakkak hissetmeniz gerekirmiş. Acele etmeyin ayırt edeceksiniz; bağırsak hareketlerinden farklı direk anlıyorsunuz 2-3 hareketten sonra.
Mısır patlaması, bir pıt etmesi gibi bişi oluyor, içi kayıyor insanın
Su gibi akıntı hep var bende şeffaf yapışkan değil ama fitil günde 1 kez devam ediyorum ben ondan sanırım çünkü koymadigim zamanlar olmuyorKızlar su gibi şeffaf akıntım var Benim sizde de var mı
Bende fitil zamanı ondan diyordum ama şuan fitili bıraktım halen devam ediyorSu gibi akıntı hep var bende şeffaf yapışkan değil ama fitil günde 1 kez devam ediyorum ben ondan sanırım çünkü koymadigim zamanlar olmuyor
Doktora bir sor istersen, birde eczanelerde veya kırtasiyede satılan turnusol kağıtları var onları akıntıya degdirip test edebilirsin renk değişmiyorsa problem yok demekmişBende fitil zamanı ondan diyordum ama şuan fitili bıraktım halen devam ediyor
Canım sen ne yapıyorsun nasılsın? Rahimlerli ilgili birşey yapıldı mı ne bilim ölçüm yada başka birşey son durumun nasılGeçen hafta salı günü vermiştim dün çok şükür çıktı sonucu. Bana da 7-12 gün demişlerdi
Az önce bebek arabamı aldımKıslaarrr hele buraya bi bakıınbirşey soracam bebişlerinize yeni doğan, hastane çıkışı, tulum mulum ne aldınız en önemlisi nerden aldnıız? Ben hangi marka alacağımı bilmiyorum marka alayım diyorum çok pahalı her pahalı olan kaliteli mi ondan da şüphem var ne ediyim ben? Hele diyin siz ne ettiniz yada edeceksiniz
Bende de oluyor hep çok önemli değildir diye düşünüyorum şeffaf akıntı.Kızlar su gibi şeffaf akıntım var Benim sizde de var mı
ben lcwden baya bi tulum zıbın aldım uygun fiyatlı ve çabuk küçüleceği için çok eskitmeyeceğini düşünüyorum. Ebebekten bikaç tulum aldım bide trendyoldan bi hastane çıkışı aldım onu çok beğendim fotoğrafını atacağım size baskısı falan da çok güzel , bide oioinin ek gıda serisinin hepsini aldım Bubble Beige rengi :))Kıslaarrr hele buraya bi bakıınbirşey soracam bebişlerinize yeni doğan, hastane çıkışı, tulum mulum ne aldınız en önemlisi nerden aldnıız? Ben hangi marka alacağımı bilmiyorum marka alayım diyorum çok pahalı her pahalı olan kaliteli mi ondan da şüphem var ne ediyim ben? Hele diyin siz ne ettiniz yada edeceksiniz