Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Slm kızlar benimde dun kont vardi suan icin hersey yolunda çok şükür,bende de suphe oluşmuştu cinsiyet konusunda😁dun tekrar kesinlesince biseyler aldım minnoşa,ama benim karar veremedigim konu biz Diyarbakirdayiz ve burasi aşırı sicak oluyor klima var ama ben çocuğu nasil giydirecegim konusunda çok fazla kararsızım nasil biseyler alsam,çevremde ki arkadaşlarin çocuklari hicbiri burda dogum yapmadı yada kışın dogurdu benim gibi,kime soracagim bilemedim de gruplardan bilgi alıp ona göre kıyafet bakacağım

Hayırlı olsun canım👼🏻🙏🏻🙏🏻 ben de usg de erkek göründü diye dayanamadım aldım bişeyler tulum falan ama hala genetik sonucu bana bi şaşırtma yapar mı diye kendimi frenleyip bekliyorum buradaki değişen cinsiyetlerden sonra😅
Canım birtek benim değişti benim çok erken kız demişti zaten benziyor dedi ama bakma ben kesin kız gözüyle baktım oyüzden birazcık şey oldu bütün aldıklarımı geri verdim🙈😂
Super vallahi benim de aklim karışmıştı senden sonra bizim de netleşti erkek do orayi ozellikle cekip verdi suphen olmasın diye☺
Bana kızdı doktpr sen bana niye inanmıyorsun. Erkek dedikte işte dedi ee iki kere kızın arşından erkek dersen şüphe ederim tabiki dimi🙈😂
Selam kızlar cinsiyetimizi öğrendik 🥰 kızımız geliyor 🥰🥰🧿🙏
Çok sevindim canım kız çocuğunun alışverişi çok güzel şahsen ben. Deneyimledim yanlış bir deneyim olsa da 🙈😂😂😂

Canım birtek benim değişti benim çok erken kız demişti zaten benziyor dedi ama bakma ben kesin kız gözüyle baktım oyüzden birazcık şey oldu bütün aldıklarımı geri verdim🙈😂

Bana kızdı doktpr sen bana niye inanmıyorsun. Erkek dedikte işte dedi ee iki kere kızın arşından erkek dersen şüphe ederim tabiki dimi🙈😂

Çok sevindim canım kız çocuğunun alışverişi çok güzel şahsen ben. Deneyimledim yanlış bir deneyim olsa da 🙈😂😂😂
Valla ben erkek hissediyodum doktor kız deyince çok şaşırdım. Çok da heyecanlandım elbiselere bakmaya başladım bile 😂😂

Slm kızlar benimde dun kont vardi suan icin hersey yolunda çok şükür,bende de suphe oluşmuştu cinsiyet konusunda😁dun tekrar kesinlesince biseyler aldım minnoşa,ama benim karar veremedigim konu biz Diyarbakirdayiz ve burasi aşırı sicak oluyor klima var ama ben çocuğu nasil giydirecegim konusunda çok fazla kararsızım nasil biseyler alsam,çevremde ki arkadaşlarin çocuklari hicbiri burda dogum yapmadı yada kışın dogurdu benim gibi,kime soracagim bilemedim de gruplardan bilgi alıp ona göre kıyafet bakacağım
Kıyafet konusunda bende çok aradayım ya tam sıcaklarda doğuyo uzun kollu ince tulum giyse isilik olur belki diye düşünüyorum kısa kollu zıbın düşünüyorum bukez annler üşür falan diyo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ya bende de bi kaç zamandır yüzüm gözüm şiş ödem var sanırım birazda gün içinde uyumaktan da oluyor sanırım bunu nasıl geçirebilirim göz kapaklarım şişiyor bazen gözlerim küçücük kalıyor hoş görüntü değil tabi🤦🏻‍♀️
Canım görüntüyü boşver ödem gebelikte istenen bişey değil. Tansiyon ölçümü yapıyor musun? Bir de böbrek fonksiyonlarına idrar tahlillerine baktırmanı tavsiye ederim.

Bende aynı düşüncedeyim klima çalışsa hem bana hem çocuğa zarar çalışmasa yavrum hep pişik olur ne yapacam diye düşünüyorum kara kara. Allah bir kolaylık versin inşallah 😊

Canım görüntüyü boşver ödem gebelikte istenen bişey değil. Tansiyon ölçümü yapıyor musun? Bir de böbrek fonksiyonlarına idrar tahlillerine baktırmanı tavsiye ederim.
Tansiyon ölçümü sürekli yapıyorum bikaç kez yüksek çıkmıştı tansiyon ilacı kullanıyorum epeydir. Detaylı idrar tahlili ve kültürü yapıldı temiz çıkmıştı ama bilemiyorum yinede ödem var çok uyuyorum onunda etkisi oluyor sanırım ya 🤦🏻‍♀️

Valla bizim buralarda sıcak oluyor baya bende o konuda napcam bilemiyorum müslin kumaşı terletmiyor filan demişlerdi onlardan mı almak lazım yada bez zıbın ikilisiylemi yatırmak lazım kararsızım daha da hiç bişey almadım ben 🤭

Kızlar fetal DNA testi verenler sonuçları kaç gün içinde aldınız acaba benim 12 gün oldu ama hala çıkmadı genoksta vermiştim. Arayınca da 10 iş günü diyorlar hafsonlarını saymadan 10 iş günü de bu cuma olacak ama daha erken çıkanlar da duymuştum sanki
Geçen hafta salı günü vermiştim dün çok şükür çıktı sonucu. Bana da 7-12 gün demişlerdi

Klima bebekler için zararlı değil dedi doktor. Geçen yıl kız kardeşim doğum yaptı; hastanede sadece zıbınla tutup battaniye örtüyorlardı Şubat ayında bile.. sakın çok giydirmeyin bebekler elden ayaktan üşümez klimadan kaçırmanıza gerek yok tamamen soyup öyle emzirin falan diye tembihlediler, annelere kalsa yandık.
Biz de hep klima 24 derece olacak şekilde çalıştırdık ev ısısı normal oldu ama önüne aparat taktık yere verdik kesinlikle esinti olmadı.

Yazın ince müslinlerden bir iki tulum aldım bir de normal tulum seti akşamları serin olursa diye; onun dışında hep çıtçıtlı kısa kol zıbınlar ve şortlu romper tulumlar var onlardan aldık giydirdik. Kesinlikle çok giydirmek uygun değil. İnstagramda pikola baby kids diye bir sayfa var bakın isterseniz; çocuklarımızı yakmayalım😃

Klima bebekler için zararlı değil dedi doktor. Geçen yıl kız kardeşim doğum yaptı; hastanede sadece zıbınla tutup battaniye örtüyorlardı Şubat ayında bile.. sakın çok giydirmeyin bebekler elden ayaktan üşümez klimadan kaçırmanıza gerek yok tamamen soyup öyle emzirin falan diye tembihlediler, annelere kalsa yandık.
Biz de hep klima 24 derece olacak şekilde çalıştırdık ev ısısı normal oldu ama önüne aparat taktık yere verdik kesinlikle esinti olmadı.

Yazın ince müslinlerden bir iki tulum aldım bir de normal tulum seti akşamları serin olursa diye; onun dışında hep çıtçıtlı kısa kol zıbınlar ve şortlu romper tulumlar var onlardan aldık giydirdik. Kesinlikle çok giydirmek uygun değil. İnstagramda pikola baby kids diye bir sayfa var bakın isterseniz; çocuklarımızı yakmayalım😃
Sagol canim bilgiler icin,iste minnacık buruşuk etleri üşürse diye korku telas 😁ama duruma göre anlayıp bi yol izliycez iste,esime de dedim cok almayalim zıbın alalım desenli 2 tanede takim alsam eger ihtiyac olursa ben çıkamasamda biseyler alip gelir,penye ve muslin battaniye üstüne hemen ortmek icin 👍😘

Valla bizim buralarda sıcak oluyor baya bende o konuda napcam bilemiyorum müslin kumaşı terletmiyor filan demişlerdi onlardan mı almak lazım yada bez zıbın ikilisiylemi yatırmak lazım kararsızım daha da hiç bişey almadım ben 🤭
Evet canim muslin ve zıbını da yarim kollu düşünüyorum dedigin gibi,tabi hala düşünüyorum ben cok kararsız biriyim ne olacak benim bu halim 🤦‍♀️

Umarım Allah’ın izniyle doğumdan sonra bizim doktorda böyle aydınlatıcı olurda evde türlü kavgalar çıkmaz bu sebepten 😂 bende çok giydirmemekten yanayım sıcağa da çok alışmasın sonra en ufak esintide hasta oluyorlar yeğenlerden filan biliyorum baştan nasıl alışıyorsa çocuk öyle gidiyor eşim aşırı sıcak seven biri sıcaktan uyuyamaz nerdeyse ama yine de kat kat örtünür bende tam tersiyim ince bi yorgan düşük doğalgaz ısısı yeterli oluyor zaten bildiğim kadarıyla kaliteli uyku hafif serin ortamda yatınca daha iyi oluyor ama tabi söz konusu bebek olunca okadar cesur olamayabilirim ama dediklerini bende aklımda tutcam 🥰
Evet canim muslin ve zıbını da yarim kollu düşünüyorum dedigin gibi,tabi hala düşünüyorum ben cok kararsız biriyim ne olacak benim bu halim 🤦‍♀️
valla bende bişey almadım ne almam konusunda da hala biraz kararsızım 0-3 ay az giyim alıp daha çok askılı ve kısa kollu zıbın şekli düşünüyorum tabi arada serinlik açısından ince uzun kollu takımlarda olur onun haricinde daha çok 3-6 aylık arasına yüklenmeyi düşünüyorum onların geneli de uzun kollu ve boyutlar yükseldikçe kalın olur kışa denk geleceği için o dönemleri bi planım öyle tabi almaya başlayınca kafa iyice karışırmı bilmem 🤷🏻‍♀️

Gözünüz Aydın 🥰🙏🏻Ben daha önce vermişim aslında :KK43: labaratuarı aradım bugün 10-12 iş günü diyorlar bugün 9. İş gününüz henüz çıkmamış dedi
benim 12-15 günü demişlerdi tabi firma aynı değil ama tam 3 hafta sonunda çıktı sonuç. Daha erken çıkacaktı ikinci tüp kana geçildi benim başta ikinci kese göründü sonra kayboldu o bilgiyide vermem gerekliymiş sonradan aklıma geldi ikizi kaybolan gebelik olarak tekrar değerlendirildi filan derken 3 haftayı buldu sonuç çıkması

Kader arkadaşlarım nasılsınız ☺️ Tabi bebekler büyüyünce bakıyorum konuşmalar kıyafetlere dönmeye başladı 🙈 rabbim hep güzel şeylerden bahsetmeyi nasip etsin Benim evimde çok sıcak oluyor klima takılacaktı bu sene fakat şimdi bebek olunca erteledik hem maddi açıdan hemde bebeğe dokunur diye yanlış bir düşünceye kapıldık☺️ Neyse buarada aldığım tüm kız kıyafetlerini zor bir uğraş ile iade ettim şimdi erkeğe hiç birşey bulamıyorum atlet ve tulum dışında 🙈😂😂😂

X