Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

bende 17 kasımda oldum. bugün erken gebelik testinde çıkar mı? heyecandan kalbim duracak. doktorum kanı 27 kasımda ver dedi. o zamana kadar dayanamıycam galiba :)
Canım benimde 17 kasımda transferim 5. Gün embriyosu benim yaptığım normal ucuz 5 liralık test erken gebelik bile değil. Ama bazen bazı insanlarda idrara erken yansıyor bazılarında yansımıyor eğer umutsuzluğa kapılırım negatif çıkarsa dersen yapma yok negatif çıksada test günümü umutla beklerim dersen yap gitsin İnşllah sende benim yaşadığım mutluluğu yaşarsın

şimdi okudum, senin adına çok sevindim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. darısı da benim başıma olur. şuan işteyim eve geçer geçmez yapıcam. akşam sonucu paylaşırım :)

Tamam canım inşllah pozitifi görürsün dediğim gibi pozitifi görmezsen de çok erken çıkmayabilir bunu kabullenip yap ve kimseyle kendini karşılaştırma ama inşllah pozitiftir

Kızlar benim 8.gün 18.51 çıkmıştı 10.gün farklı merkezde 48 saat olmadan verdiğim kanda 56.61 çıktı değerim hala düşük ama neyseki 3 katı artmış şimdi perşembe veya cuma tekrarlıycam testi inşallah ozamanda güzel sonuç alırım. Bekleyen pozitif alan herkesin hepimizin kucağını doldursun inşallah Rabbim
Önceki gebeliğimde
8.gün 37.71
10.gün 108
12.gün 261
15.gün 1001 olmuştu 8.hafta düşükle sonuçlandı.

Önemli olan zaten artması inşllah en kısa sürede kese de görürsün

11 ya da 12. gunde test istenen arkadaslar, sizden de 2. Kez istendi mi test?? off su ikinci kez test istenmesi dw ayri bi gerginlik.

Bildigim kadariyla saglikli gebeliklerde 2 katina cikarak kanda yukselip ilerlemesi lazim yoksa kimyasal sa bilemeyebiliriz o yuzden 2. 3. Testler isteniyor artis duzenli mi yoksa dusus olmus mu diye.

Kızlar bugün 6. Günün akşamı bugün karın ağrım biraz daha arttı ya sizinde böylemiydi özellikle embriyo yu koydukları kısım sağ tarafta kasık ağrısı yaşıyorum kasık ve bacak ağrısı

Allah gönlünüze göre versin bende bugün oldum transferimi estrofem günde 6 adet kullanıyorum. Hangi merkezde oldunuz tedavinizi

Gebeliktense 9 ay çekmeye razıyımda korkuyorum başka bişey olmasın diye cumartesiyi bekliyorum test için. Bi yandanda dua ediyorum regl olmamak için
Bende pazarı pazar akşam yapacağım kan testini. Şu kasık ağrıları korkutsada idrar testinde görünce insan inşllah yerleşme ağrılarının diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…