- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Bu genetik tarama kaç tl lik bir opersyon canımMerhaba,
benim transferim iki gün önce gercekleşti.
Yaş 37 ve ilk denemem. 9 Yumurta toplandi ve 9 Embriyo oluştu ve 5. Günde 6 Embryoda genetik tarama yapildi.
Ben 3 kez hamile kalmiştim ama ilk haftalarda kalp atişi olmadigi icin düşük olmuştu. Genetikden 2 sağlikli embriyo geldi cok sükür ve birtane transfer edildi. Myom olduğu icin riske atmak istemediler herhalde.
Simdi bol bol dinleniyorum...
yaaaa çok teşekjkküüüüredwem ne kadar düşünceliiisinCanım merhaba sana güzel bir haber getirdim 5. Gün çok silik idrarda görmüş hemen gitmiş kan vermiş 3.38 tarzında birşey çıkmış negatif siye düşünmüş sonra 8. Gün yeniden yapmış koyu çıkınca tekrar test yapmış 35 çıkmış görseli arıyorum gruba arkadaşın yazdığı yorumu sanada umut olsun bu arada son iki değere 139 demiş ama sonradan düzeltmiş en sonki 389 gibi birşey çıkmış
Benimde 7. Günüm fakat bugün çok açık kahve renkli akıntı geldi çok korktumyaaaa çok teşekjkküüüüredwem ne kadar düşünceliiisinbugun 7. günüm kan verdim beklyorm beni çok mutlu ettin gerçekten ne kdar ince düşüncelsin
lürfen düşürme modunu yerleşme lekesidir belki çok kişide olıyormus . benm aşırı agrm var mesela herkeste belirti çok ayrı oluyor sonuçta bir işlem gördük . iyi düşünelm iyi olsunBenimde 7. Günüm fakat bugün çok açık kahve renkli akıntı geldi çok korktum
İnşllah öyledir sonucunu paylaşır mısın çıkıncalürfen düşürme modunu yerleşme lekesidir belki çok kişide olıyormus . benm aşırı agrm var mesela herkeste belirti çok ayrı oluyor sonuçta bir işlem gördük . iyi düşünelm iyi olsun
tabiki paylasırınİnşllah öyledir sonucunu paylaşır mısın çıkınca
Canım var mı bir gelişmetabiki paylasırın
Evet var ikinci çizgi7. Günü dondurulmuş 4. Gün embriyosu sabah ilk idrar ile yaptım ilk dakika çıkan
Sizce pozitif mi
Bencede pozitif7. Günü dondurulmuş 4. Gün embriyosu sabah ilk idrar ile yaptım ilk dakika çıkan
Sizce pozitif mi
Kan testinde mi idrar testinde mi5. Gün embriyosu transferi olanlar 6. Gün testte çıkıyor ama ben 12 günden önce test yapmayı düşünmüyorum
İdrar testi canım benim idrar testinde. 4. Gün ve 6. Gün pozitifi gördüm biraz yine yapacağım bakalımKan testinde mi idrar testinde mi
Merhaba bende 30 yaşındayım ıkıncı transferım erkek ınfertılıtesı birincisinde kalp atışını duyamadık ağustosta kuretaj oldum.23 kasım yanı dun ıkıncı trasnferım oldu 5.gun embrıyosuMerhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde
Merhabalar bende dun transfer oldum ıkıncı trasnferım bırıncısınde kalp atısını duyamamıstık bunda sağlıklı olur ınşaAllah 5.gun embrıyosu iki adet trasnfer edıldı trasnferden bır hafta once omegaven 100ml ve 250 ml serum taktırdım transfer gunude oncesınde taktırdım ınşaAllah pozıtıf haberlerını bırlıkte alırızMerhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde
Serumu kendiniz mi talep ettiniz doktorunuz mu önerdi, transferinizi nerede yaptırdınız, testiniz hayırla sonuçlansınMerhaba bende 30 yaşındayım ıkıncı transferım erkek ınfertılıtesı birincisinde kalp atışını duyamadık ağustosta kuretaj oldum.23 kasım yanı dun ıkıncı trasnferım oldu 5.gun embrıyosu
Merhabalar bende dun transfer oldum ıkıncı trasnferım bırıncısınde kalp atısını duyamamıstık bunda sağlıklı olur ınşaAllah 5.gun embrıyosu iki adet trasnfer edıldı trasnferden bır hafta once omegaven 100ml ve 250 ml serum taktırdım transfer gunude oncesınde taktırdım ınşaAllah pozıtıf haberlerını bırlıkte alırız
Test gunum 2 aralık ama ınşaAllah dayanıp onceden yapmam
Doktorum söylemedı daha once negatıf olanlara bahcecı bu sekılde yapıyormus bnde ıstıyorum dedım doktorum gerek yok dedı bndekendım eczaneden alıp taktırıyorumSerumu kendiniz mi talep ettiniz doktorunuz mu önerdi, transferinizi nerede yaptırdınız, testiniz hayırla sonuçlansın
GebesınMerhaba kızlar bugün 7. Günüm ilk defa 4. Gün çok silik bir gölge çizgi görmüştüm sonra 6. Gün baya baya koyu çizgi çıkmıştı bugün farklı bir test ile yaptım 7. Gün sanki dünkünden daha silik gibi geldi ilk yüklediğim 7. Gün ikinci yüklediğim 6. Gün
Canım inşllah fakat dün bugüne göre daha koyuydu. Sanki ve bugün kahve rengi lekelenmem oluyorGebesın