Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bu genetik tarama kaç tl lik bir opersyon canım

yaaaa çok teşekjkküüüüredwem ne kadar düşünceliiisin bugun 7. günüm kan verdim beklyorm beni çok mutlu ettin gerçekten ne kdar ince düşüncelsin

Selam arkadaşlar bende dün oldum transferimi heyecan dorukta bendede.. ama tecrübeliyim bu 3. Tedavim 2. Sinden bir oglusum var hamdolsun insallah kardeşler için beklemedeyiz.

7. Günü dondurulmuş 4. Gün embriyosu sabah ilk idrar ile yaptım ilk dakika çıkan
Sizce pozitif mi

Eklentiler

• 3854D98F-3354-4A78-8515-C5339936F5A3.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba bende 30 yaşındayım ıkıncı transferım erkek ınfertılıtesı birincisinde kalp atışını duyamadık ağustosta kuretaj oldum.23 kasım yanı dun ıkıncı trasnferım oldu 5.gun embrıyosu
Merhabalar bende dun transfer oldum ıkıncı trasnferım bırıncısınde kalp atısını duyamamıstık bunda sağlıklı olur ınşaAllah 5.gun embrıyosu iki adet trasnfer edıldı trasnferden bır hafta once omegaven 100ml ve 250 ml serum taktırdım transfer gunude oncesınde taktırdım ınşaAllah pozıtıf haberlerını bırlıkte alırız
Test gunum 2 aralık ama ınşaAllah dayanıp onceden yapmam

Serumu kendiniz mi talep ettiniz doktorunuz mu önerdi, transferinizi nerede yaptırdınız, testiniz hayırla sonuçlansın

Merhaba kızlar bugün 7. Günüm ilk defa 4. Gün çok silik bir gölge çizgi görmüştüm sonra 6. Gün baya baya koyu çizgi çıkmıştı bugün farklı bir test ile yaptım 7. Gün sanki dünkünden daha silik gibi geldi ilk yüklediğim 7. Gün ikinci yüklediğim 6. Gün

Eklentiler

• image.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 92B435A8-B32A-47E5-A483-5E4279C8654D.jpeg
    185,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…