- 20 Ekim 2021
- 45
- 51
- 40
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
AnladımDoktorum söylemedı daha once negatıf olanlara bahcecı bu sekılde yapıyormus bnde ıstıyorum dedım doktorum gerek yok dedı bndekendım eczaneden alıp taktırıyorum
Lekelenme normalCanım inşllah fakat dün bugüne göre daha koyuydu. Sanki ve bugün kahve rengi lekelenmem oluyor
Bu arada ne yapıyorsunuz bu surecte ben korkudan kalkamıyorum yerımden kararsızım yemek yapsammı yapmadammı dıye ılkınde yemegımı temızlıgımı bıle kendım yapmadım ama bı turlu gelısmedı olmadı sımdı takmayayım dedım cok ama beceremıyorumBende 6.gun yapmayı dusunuyorum aslında
Lekelenme normal
Ben ilkinde eçalılmaya başlamıştım olamadı şimdi hep yattımBu arada ne yapıyorsunuz bu surecte ben korkudan kalkamıyorum yerımden kararsızım yemek yapsammı yapmadammı dıye ılkınde yemegımı temızlıgımı bıle kendım yapmadım ama bı turlu gelısmedı olmadı sımdı takmayayım dedım cok ama beceremıyorum
Barizzzz çok bariz çıkmışşş süper maşallahMerhaba kızlar bugün 7. Günüm ilk defa 4. Gün çok silik bir gölge çizgi görmüştüm sonra 6. Gün baya baya koyu çizgi çıkmıştı bugün farklı bir test ile yaptım 7. Gün sanki dünkünden daha silik gibi geldi ilk yüklediğim 7. Gün ikinci yüklediğim 6. Gün
İnşllah böyle devam eder canımBarizzzz çok bariz çıkmışşş süper maşallahDarısı başıma
İnşallah inşallah daha bişey olmaz Allahın izniyle merak etmeİnşllah böyle devam eder canım
Darısı başınıza canım inşllah sabah bir kahve rengi alıntı gelince korktum ama. Şuanlık bir daha gelmedi çok şiddetli başım ağrıyor sadeceİnşallah inşallah daha bişey olmaz Allahın izniyle merak etme
Darısı başınıza canım inşllah sabah bir kahve rengi alıntı gelince korktum ama. Şuanlık bir daha gelmedi çok şiddetli başım ağrıyor sadece
Darısı başınıza canım inşllah sabah bir kahve rengi alıntı gelince korktum ama. Şuanlık bir daha gelmedi çok şiddetli başım ağrıyor sadece
Genetik test için her bir embriyodan bitopsi alıyorlar, bu işleme 1400 tl para verdik biz ota jinemed hastanesinde.Bu genetik tarama kaç tl lik bir opersyon canım
Bence kandan takip etmelisin, çizgilerin silikliği senn su tüketiminle ve saatle bile alakalı.Canım inşllah fakat dün bugüne göre daha koyuydu. Sanki ve bugün kahve rengi lekelenmem oluyor
Canım. Eşim doktorun 11. Gün dediği için daha erken yaptırmıyor bekliyorum bakalım değerin çok güzel artışta çok güzel bence tebrik ediyorumGenetik test için her bir embriyodan bitopsi alıyorlar, bu işleme 1400 tl para verdik biz ota jinemed hastanesinde.
Her bir embriyonun test bedeli de 300 dolar.
Bence kandan takip etmelisin, çizgilerin silikliği senn su tüketiminle ve saatle bile alakalı.
Ben 7.gün silik çizgiyi görünce kan verdim, 35 çıktı. Bugün 9.gün doktor kan istedi 80 çıktı.
11. Gün yeniden kan istedi, bakalım cuma tekrsr kan vereceğim.
Değer biraz düşük geldi ama belki ilerler bilmiyorum. Sen de kan verince zaten 2-3 kere daha verip takip edeceksin, süreci kendin için zorlaştırma idrar testi ile.
Bende yaziyi okudum biraz durumumjx bnzio gibide. Bende cuma tekrardan test vereceğim. Insallb guzel artis olmuştur.yaaaa çok teşekjkküüüüredwem ne kadar düşünceliiisinbugun 7. günüm kan verdim beklyorm beni çok mutlu ettin gerçekten ne kdar ince düşüncelsin
Amin insallah guzel haberlerini alirizMerhaba bende transfer olup bekleyenlerdenim henüz çok yeni pazartesi oldu transferimi bu 3.denemem Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Buda 7. Ve 8. Gün testlerim üstteki 7 alttaki 8
Maşallah süperBugün 8. Günüm ve evet koyulaşmaya gördüm artık birdaha 3 sonra kanda göreceğiz