Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bende 6.gun yapmayı dusunuyorum aslında

Lekelenme normal
Bu arada ne yapıyorsunuz bu surecte ben korkudan kalkamıyorum yerımden kararsızım yemek yapsammı yapmadammı dıye ılkınde yemegımı temızlıgımı bıle kendım yapmadım ama bı turlu gelısmedı olmadı sımdı takmayayım dedım cok ama beceremıyorum

Ben ilkinde eçalılmaya başlamıştım olamadı şimdi hep yattım

Barizzzz çok bariz çıkmışşş süper maşallah Darısı başıma

Valla süper ya benimde normalde bugün regl günüm ama olmadım. Olucam diye ödüm kopuyo. Gittim bi test aldım ama cesaret edip yapamıyorum

Bu genetik tarama kaç tl lik bir opersyon canım
Genetik test için her bir embriyodan bitopsi alıyorlar, bu işleme 1400 tl para verdik biz ota jinemed hastanesinde.
Her bir embriyonun test bedeli de 300 dolar.

Canım inşllah fakat dün bugüne göre daha koyuydu. Sanki ve bugün kahve rengi lekelenmem oluyor
Bence kandan takip etmelisin, çizgilerin silikliği senn su tüketiminle ve saatle bile alakalı.
Ben 7.gün silik çizgiyi görünce kan verdim, 35 çıktı. Bugün 9.gün doktor kan istedi 80 çıktı.
11. Gün yeniden kan istedi, bakalım cuma tekrsr kan vereceğim.
Değer biraz düşük geldi ama belki ilerler bilmiyorum. Sen de kan verince zaten 2-3 kere daha verip takip edeceksin, süreci kendin için zorlaştırma idrar testi ile.

Canım. Eşim doktorun 11. Gün dediği için daha erken yaptırmıyor bekliyorum bakalım değerin çok güzel artışta çok güzel bence tebrik ediyorum

Son düzenleme:
yaaaa çok teşekjkküüüüredwem ne kadar düşünceliiisin bugun 7. günüm kan verdim beklyorm beni çok mutlu ettin gerçekten ne kdar ince düşüncelsin
Bende yaziyi okudum biraz durumumjx bnzio gibide. Bende cuma tekrardan test vereceğim. Insallb guzel artis olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…