Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hayirli olsun inşallah benimde ilk kontrolüm vardı bugün keseyi gördük çok şükür ben alttan baktirmadim.Sizin ne kadarlık şu anda yok kesesi ve bebekte görüldü mu
5+5 canim, evet goruldu cok sukur. alttan bakinca daha detayli oluyormus, bende korkuyodum ama bi sey olmadi sukur. 1bucun dakka falan bakti hemen cikti.

Benimde 7+3 bugün demin Peçeteye çok az bir kırmızılık geldi ama vajina girişim acıyarak kasıklarımda ağrı yok acaba diyorum fitili sokarken yara mı yaptım

Benimde 7+3 bugün demin Peçeteye çok az bir kırmızılık geldi ama vajina girişim acıyarak kasıklarımda ağrı yok acaba diyorum fitili sokarken yara mı yaptım
Ayaklarını uzat dinlen canım umarım tahrişten olmuştur rahimle alakalı bi durum yoktur. Biraz takip et devamı gelecekmi ona göre bildirirsin doktoruna.

Siyahinci adlı kullanıcıya hitaben yazıyorum konuşmalarınızı bı süredir takip ediyorum bu ay transfer olucam inşallah bende ilk transferimde iki embriyonun biri düşmüştü kanama onun alanindaydi kanama çok olduğu için belki net görememiş ya da uzman değilse anlayamamıştır hatta düşmemiş bile olabilir sadece görememiş olabilir kötü düşünme kese boyutuna göre haftası söyleniyor milim oynatmayla hafta yanlış söylenebilir uzmanlık gerektiriyor o yönden de dert etme inşallah herşey yolunda gidicek haftalarca kanamalı geçirmiş ve bı evlat sahibi olmuş bı anneden diğerine sevgilerle
Merhaba, size birsey sormak istiyorum. Benim durumumda biraz sizinkine benziyor. Banada çift transfer yapıldı ve 11.gun ağrı ile lekelenmem olunca gidip test yaptırdım sonucum 105 cikti doktorum iyi dedi sonucuma coraspini kesti istirahat et dedi. Şimdi benim değerim sanırım iki embriyo için biraz düşük yani biri tutmuş olabilir. Bu lekelenmem ağrım acaba diğerinin düşüyor olmasından kaynaklı olabilir mi? Bazı arkadaşlarda aynı şeyi söylediler de sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim. Sizde embriyolardan biri düştü demişsiniz acaba nasıl düştü belirtileri neler oldu?

Her ihtimale karşı doktorunuza sorun bnmde sabahları sadece çok çok az fitille kahverengi lekelenmem geldi 2gün doktor progestanı arttırdı bir tane daha nolur nolmaz

Kızlar merhaba, benim 22kasımda tek embriyo transferim olmuştu.keseyi 10aralıkta görmüştük, bugün kalp atışı için gittiğimizde ikiz gebelik olduğunu öğrendik.etrafınızda var mı böyle sonradan bölünmüş embriyo olan biri
Evet canım oluyo maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelsiin 🥰

Kızlar çok şükür bebişimin kalp atışında bir sıkıntı yol kanama alanı da yok allttan da baktırdım vajina duvarlarında falan da kanama yok nerden geliyor bu kan anlamıyorum doktor kılcal damar kanamaları olabileceğini söyledi. Ama nebileyim bizim bebek herhalde 3 hafta kendini göstermeden duramadı dedi anne beni görün bes belli nazlı bir çocuğumuz olacak

Kızlar çok şükür bebişimin kalp atışında bir sıkıntı yol kanama alanı da yok allttan da baktırdım vajina duvarlarında falan da kanama yok nerden geliyor bu kan anlamıyorum doktor kılcal damar kanamaları olabileceğini söyledi. Ama nebileyim bizim bebek herhalde 3 hafta kendini göstermeden duramadı dedi anne beni görün bes belli nazlı bir çocuğumuz olacak
Maşallah canım şükür rahimde bebekte bi sıkıntı yokmuş. E bu kanama için ne yapılacak dinlenme mi yine fitil filan

X