- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.061
Suyu kaynatıp üzerine biraz sumak ekleyip demliyorsun ılıyıncada ağzını gargara yap canım sabah akşam iyi gelirDilim de yara çıkmış çok agrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu kaynatıp üzerine biraz sumak ekleyip demliyorsun ılıyıncada ağzını gargara yap canım sabah akşam iyi gelirDilim de yara çıkmış çok agrıyor
Bende şimdi baktım benimkindede 60 hz yazıyo canımAhahaha bu babada oluyor bir gün kafamı kaldıramıyorum diğer gün gayet enerjik kızlar ben birler soracağım ultrason kağıdın. Evresine kalp atış hızı yazar Wmf diye bir yer yazıyor orada 60 hz yazıyor 60 kalp atışı için a değil mi ya da orası kalp atıl hızı değil mi
Canım kalp atışının olduğu fotoğrafta sol üstte yazıyor benimkinde Ama videosuna baktım benimkinin videosunda 120 gösteriyor. Yani o 60 değilmişNeresinde yazıyo bnm haftası bile yazmıyo
Bende şimdi baktım benimkindede 60 hz yazıyo canım
Doktor 6 haftalık demişti bna amaİkiz gebelik mi canım benim de yazmamıştı ilk ultrason da ama 11.2 yazıyor ya o 5 haftalık la uyumlu demek
canım 2 hafta önce aynısı başıma geldi doktoruma an ve an bildirdim adet olur gibi yoğun kanama yoksa progestanı kullan yat dedi ve randevu tarihini öne çekti. Bi kaç saat peçeteye silince geldi sonra oda kesildi. Şükür şuan bi sıkıntı yok. Bol bol istirahat et ve mümkünse randevunu erkene çekip bi git baktır korkma Allah’ın izniyle bişey olmazGünaydın kızlar, bugün 6+4üm geçen hafta kese görünmüştü. Bu cuma kalp atışı İçin gidecektik fakat bu sabah bi miktar kanamam oldu çok korktum ve canım çok sıkıldı gerileye dikkat ederken neden oluyor diye ; bugün bi randevu ayarlayıp doktoruma gitmeye çalışacağım ama böyle yaşayan var mı düşüğe döner mi
Naptın canım gördün mü bebişiGunaydin kizlar. Ilk kontrolum bugun dua edin lutfen
Gordum canim, cok sukur Allahim isteyen herkese nasib etsin, kimsenin kucagi bos kalmasin insallah. Allah tamamina erdirsinNaptın canım gördün mü bebişi
Yaa inşallah öyledir o kadar ümitlenmiştim ki her şey yolunda gidiyor diye bu durum çok canımı şıktı o yüzden inşallah sizin gibi olur içimi rahatlatıyor pozitif şeyler duymak teşekkür ederimcanım 2 hafta önce aynısı başıma geldi doktoruma an ve an bildirdim adet olur gibi yoğun kanama yoksa progestanı kullan yat dedi ve randevu tarihini öne çekti. Bi kaç saat peçeteye silince geldi sonra oda kesildi. Şükür şuan bi sıkıntı yok. Bol bol istirahat et ve mümkünse randevunu erkene çekip bi git baktır korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz
Maşallah canım amin inşallah nekadarlıkmış şimdi bebişGordum canim, cok sukur Allahim isteyen herkese nasib etsin, kimsenin kucagi bos kalmasin insallah. Allah tamamina erdirsin
Allah’ın izniyle iyidir bebişYaa inşallah öyledir o kadar ümitlenmiştim ki her şey yolunda gidiyor diye bu durum çok canımı şıktı o yüzden inşallah sizin gibi olur içimi rahatlatıyor pozitif şeyler duymak teşekkür ederim
Gordum canim, cok sukur Allahim isteyen herkese nasib etsin, kimsenin kucagi bos kalmasin insallah. Allah tamamina erdirsin
Sizin kaçıncı gün embiryosu benim27 siydi transfer 5. Gün embiryosu kese 5+5 görünüyor normal mi o zamanKaçıncı gün canım senin 29 uydu transfer sanki bnm 24 ü yarın ilk kontrolüm
Kalp atışı duyabildin mi
Bnm yarın 6+2 olacak
Kaç günlük ve kalp atışını duydun mu canımGordum canim, cok sukur Allahim isteyen herkese nasib etsin, kimsenin kucagi bos kalmasin insallah. Allah tamamina erdirsin