❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

son adet tarihim 18 ekim, bugünlerde yumurtlama günüm pazartesi gecesi sol kasığımda çok şiddetli ağrı hissettim kesin yumurtlamadır diye düşündüm. ancak pazartesi 12. gün oluyo ve ben 28-29 günde bir adet görüyorum. bugunde ağrım var (daha hafif ) yine sol kasığımda ve garip ama sol kasıgımın tam arkasında kalçamda :110: garip değilmi. şimdi pazartesimi yumurtladım yoksa bugunmu? okuduğum her yerde yumurtlama olduktan sona ağrı biter yazıyo. kafam karıştı resmen :KK42:

Canım yanlış bilinen şey şu; ağrı veya akıntı görünce herkes hemen yum çatladı sanıyor. Ama olay şu, onlar haberci. Yani bu belirtilerden ortalama 24-36 saat arasında yumurtanın işlevi bitiyor. Sen şimdi pazartesi ağrı hissettiysen yumurtanın döllenme süresi salı veya çarşamba günü bitmiş oluyor. Buda 13 ve 14. Günlerine denk geliyor. Ortalama 14 gün sonrada regl olduğuna göre tam 28 veya 29 gün tamamlanmış oluyor. Okuduklarınıza gördülerinize değil mantığınıza güvenin ve bedeninizin dr u olmayı deneyin. İnan o zaman herşey dahada kolay oluyor :KK15:

4 kasım bat tarihi şayet olmazsam ki inşallah kan tahlili ne zaman verirsem sağlıklı sonuç olur sizce??

Batını beklemen en sağlıklısı canım ama yinede sabredemiyorum diyorsan yarın son 2 kala varsa şayet azda olsa hcg değerindeki yükseliş çıkar. Yoksada zaten sabırsızlığını dindirmiş olur bi sonraki aya kendinide psikolojinide hazırlarsın :KK15:

bat geçtikten kaç gün sonra gerçek değer cıkar emin olabilmek adına acaba dememk için?10 günmü hep söylenen gibi

bat geçtikten kaç gün sonra gerçek değer cıkar emin olabilmek adına acaba dememk için?10 günmü hep söylenen gibi

Canım yum döllenmişse ve üzerinden 14 gün geçmişse kanda zaten çıkarki. Bat tarihi geçmiş geçmemiş bişiy değiştirmez. Heee ben yüksek rakamlar görmek istiyorum diyosan ozamn bekle 1 hafta 10 gün. Örnk vermk gerekrse Ben ilk gebeliğimdi bat günü gittim hcg 122 çıkmıştı. Belki 2-3 gün önce yaptrsam 50 lerde gibi bişiy çıkardı.

4 kasım bat tarihi şayet olmazsam ki inşallah kan tahlili ne zaman verirsem sağlıklı sonuç olur sizce??
sık sık tahlil yaptırma imkanın yoksa bence biraz beklemelisin. önceki ay ben de acele ettim bişey çıkmadı ama sonra hep tedirgin oldum erken yaptırdım diye mi çıkmadı var mı yok mu. kafamda deli sorular. nitekim yokmuş :KK43: bikaç gün bekle en azından çıksa da çıkmasa da kesin sonuç alırsın

sık sık tahlil yaptırma imkanın yoksa bence biraz beklemelisin. önceki ay ben de acele ettim bişey çıkmadı ama sonra hep tedirgin oldum erken yaptırdım diye mi çıkmadı var mı yok mu. kafamda deli sorular. nitekim yokmuş :KK43: bikaç gün bekle en azından çıksa da çıkmasa da kesin sonuç alırsın
Aynı senin gibi bende yaşadım geçen ay hatta adet günümde 2 gün kanamam oldu dedim tamam üstüne görme olayı oldu tam 13 gün geçti tahlil sonucu kocaman negatif ne moralim bozulmuştu meğerse adet olmuşum 2 gün sürdü diye merak etmiştim ama 2 gün de normal adetten sayiliyomus bakalım umutlak kasım ayına insallahhh

Aynı senin gibi bende yaşadım geçen ay hatta adet günümde 2 gün kanamam oldu dedim tamam üstüne görme olayı oldu tam 13 gün geçti tahlil sonucu kocaman negatif ne moralim bozulmuştu meğerse adet olmuşum 2 gün sürdü diye merak etmiştim ama 2 gün de normal adetten sayiliyomus bakalım umutlak kasım ayına insallahhh
ben de yaşadım aynısını battan tam beş gün önce iki gün boyunca lekelenme oldu sonra dayanılmaz bir ağrı kanama ama adetten farklıydı ve normalde 4 gün sürerken iki gün bile sürmedi tam olarak. ama boşa umutlanmışım moralim çok bozuldu. o yüzden bu ay bat geçmeden hiç bir şey yapmıycam. Allah nasip eder inşallah vakti gelince öğreniriz.

ben de yaşadım aynısını battan tam beş gün önce iki gün boyunca lekelenme oldu sonra dayanılmaz bir ağrı kanama ama adetten farklıydı ve normalde 4 gün sürerken iki gün bile sürmedi tam olarak. ama boşa umutlanmışım moralim çok bozuldu. o yüzden bu ay bat geçmeden hiç bir şey yapmıycam. Allah nasip eder inşallah vakti gelince öğreniriz.
Bende bu ay daha az takıntı yaptım inşallah herşey dilediğimiz gibi olur

Merhabalar herkese,

Benim de bat 4 Kasım...Umudum var ile yok arası...Ovulasyon testi denedim bu ay ve degerlendirdim. Bugün gebelik testi yaptım idrarda sonuç negatif tabıı :duduk: Ovulasyon ile hamilelik öğrenmeyi deniyorum bir yandan da, bakalım, düne göre ikinci çizgi daha kırmızıya yakın...Heyecanla bekliyorum ve sizin güzel haberlerinizi de:nazar::KK200:

Merhabalar herkese,

Benim de bat 4 Kasım...Umudum var ile yok arası...Ovulasyon testi denedim bu ay ve degerlendirdim. Bugün gebelik testi yaptım idrarda sonuç negatif tabıı :duduk: Ovulasyon ile hamilelik öğrenmeyi deniyorum bir yandan da, bakalım, düne göre ikinci çizgi daha kırmızıya yakın...Heyecanla bekliyorum ve sizin güzel haberlerinizi de:nazar::KK200:

Canım 10 dk sonra resimlemişmiydin testleri merak ettim dünle bugün arasındaki farkı ?

Yum gününü takip etmişmiydin canım belkide geç döllenme olmuştur, şimdiden üzülme
Etmiştim. Sol kasığım ağrıyor. Hafif bir şişlik var kasığımda. Arada belime ince bir sancı giriyor. Yorgun hissediyorum bunların hepsi Benim için belirtiydi. Şimdi kistlere baktım onlarda da bu belirti oluyormuş. Neye niyet neye kısmet. Ne yapalım

2016-11-01 18.18.55.png 2016-11-01 18.20.07.jpg 2016-11-01 18.20.37.jpg

X