- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
son adet tarihim 18 ekim, bugünlerde yumurtlama günüm pazartesi gecesi sol kasığımda çok şiddetli ağrı hissettim kesin yumurtlamadır diye düşündüm. ancak pazartesi 12. gün oluyo ve ben 28-29 günde bir adet görüyorum. bugunde ağrım var (daha hafif ) yine sol kasığımda ve garip ama sol kasıgımın tam arkasında kalçamda garip değilmi. şimdi pazartesimi yumurtladım yoksa bugunmu? okuduğum her yerde yumurtlama olduktan sona ağrı biter yazıyo. kafam karıştı resmen
Canım yanlış bilinen şey şu; ağrı veya akıntı görünce herkes hemen yum çatladı sanıyor. Ama olay şu, onlar haberci. Yani bu belirtilerden ortalama 24-36 saat arasında yumurtanın işlevi bitiyor. Sen şimdi pazartesi ağrı hissettiysen yumurtanın döllenme süresi salı veya çarşamba günü bitmiş oluyor. Buda 13 ve 14. Günlerine denk geliyor. Ortalama 14 gün sonrada regl olduğuna göre tam 28 veya 29 gün tamamlanmış oluyor. Okuduklarınıza gördülerinize değil mantığınıza güvenin ve bedeninizin dr u olmayı deneyin. İnan o zaman herşey dahada kolay oluyor