Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım demiştim ya sana beklicem diye gece yaptım işte Allahım sana da nasip eder inşallah bu ikinci ayım ve ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3 sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim ki gittim balla karışacak bitkiler verdi ve bu ay hemen kaldım Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarım sizinlederya6129 Canımm çok sevindimm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin İlk test yapışın dimi bu
Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1917582 Kızlarrrrrr hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda C celine20
Nasıl bir bitki ismi ne canım merak ettimEvet canım demiştim ya sana beklicem diye gece yaptım işte Allahım sana da nasip eder inşallah bu ikinci ayım ve ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3 sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim ki gittim balla karışacak bitkiler verdi ve bu ay hemen kaldım Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Başka ile gönderirler mi acaba ya canım valla Yoruldum bu yoldaEki Görüntüle 1917682 Bitkiden geriye kalan bu tatlım
Başka ile gönderirler mi acaba ya canım valla Yoruldum bu yolda
Tebrik ederim canim hayirlisyla kucagina alirsin ins.Adetim kac gum geciktikten sonra test yaptin cnm ?Eki Görüntüle 1917582 Kızlarrrrrr hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda C celine20
Kac gundur gecikmen var canimAdet olmadim daha ve midem bulaniyor 10 gundur hade hayirlisi
Teşekkür ederim tatlım 5. Gün yaptım yarın kan vericem iniallahTebrik ederim canim hayirlisyla kucagina alirsin ins.Adetim kac gum geciktikten sonra test yaptin cnm ?
Adı nedir canım bunun arasak ne istiyoruz dicez ismini söylermisin biraz arastırsakEki Görüntüle 1917682 Bitkiden geriye kalan bu tatlım
Anladim cnm tsk tsk edrimTeşekkür ederim tatlım 5. Gün yaptım yarın kan vericem iniallah
Kac gundur gecikmen var canim