❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

benim geldi kırmızılarr :KK43: hayırlı sonuçlarını bekliyorum canımm inş vardır bebiş :)
Canım Benim kırmızılar gelmedi Hala ama test negatif doktora gittim kist oluşmuş çok Küçük zararsız adetimle atılmasını bekleyeceğim söktürücü ilaç verdi doktor. 2 veya 3. gün gideceğim Tekrar testlerimi yapacak. duruma göre klomen verip yumurta takibi yapacak. inşallah hepimize Güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim :dua::dua:

Tmm canm şimdi anladım ama bu idrar sonucu bunda yazmaz kan sonucun çıkmışsa onu yükle orda yazar gebelik

Canım Allahın izniyle hamileyim :).eğer testiniz silik çıktıysa ümitlenebilirsiniz.ve adet gecikmesi olmadan silikde olsa çıkıp zamanla koyulaşıyor( benim öyle oldu).Allah bütün isteyenlere h ayırlısıyla nasip etsin.sadece umut olmak istedim adet gününden önce testi slik çıkanlara.:)

Canım Allahın izniyle hamileyim :).eğer testiniz silik çıktıysa ümitlenebilirsiniz.ve adet gecikmesi olmadan silikde olsa çıkıp zamanla koyulaşıyor( benim öyle oldu).Allah bütün isteyenlere h ayırlısıyla nasip etsin.sadece umut olmak istedim adet gününden önce testi slik çıkanlara.:)
Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Ben regl oldum bugün. Artık birdaha ki aya denemeye devam edecem. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah.

Gögüslerimde hassasiyet çok canım ağrıyo ve de sol kasığım ağrıyo bi de benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu bebeğimi kaybettim ama :KK1: acaba buda mı geç döllenme olucak die öle bi umuda kapıldım işde derya6129 derya6129

Çok üzüldüm tatlım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah . Bende de hassasiyet var bi de fena grip oldum bir haftadır ne bilim ya anlamadım bişey
Gögüslerimde hassasiyet çok canım ağrıyo ve de sol kasığım ağrıyo bi de benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu bebeğimi kaybettim ama :KK1: acaba buda mı geç döllenme olucak die öle bi umuda kapıldım işde derya6129 derya6129

IMG_0052.JPG
Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı: C celine20

X