❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kızlarr benim dünden beri acayip sol kasık ağrım var gecede uyutmadı bugün biraz hafif ama yine var. test yaptım sabah negatif bat 21 kasım ne olduğunu anlamıyorum ya adet ağrısı gibi de değil :KK43::KK43:

Benimde sol kasığım batıyodu ve ağrıyodu şimdide komple kasıklarım ağrımaya başladı sanırjm benimki gelicek bu ay

Benimde sol kasığım batıyodu ve ağrıyodu şimdide komple kasıklarım ağrımaya başladı sanırjm benimki gelicek bu ay
ya daha önce hiç böyle erkenden ağrım olmazdı hasta olacağım gün ağrımla gelirdi o kadar ama bu sefer çok acı çekiyorum hem de 3 gün var daha :KK43:

Kızlar günaydın benim 5 gün kaldı günleri geçiremiyorum ben ya bu ay neden bu kadar heves ettim anlamadım yaa
5 gun. Ben 15 günü geçiremiyorum .sivilce doldu elim yüzüm. Hıc bilmezdim sivilce . ölü gibi uyuyorum. Sizde de var mı bu uyku hali. İştahım da pek yok. Bu ay ben de çok umutluyum niyeyse. İnşallah pozitifi görürüz beklemek çok sıkıcı.

5 gun. Ben 15 günü geçiremiyorum .sivilce doldu elim yüzüm. Hıc bilmezdim sivilce . ölü gibi uyuyorum. Sizde de var mı bu uyku hali. İştahım da pek yok. Bu ay ben de çok umutluyum niyeyse. İnşallah pozitifi görürüz beklemek çok sıkıcı.
Canım bendede var tek tük sivilce çıkıyo hemde sert sert

Kızlarr benim dünden beri acayip sol kasık ağrım var gecede uyutmadı bugün biraz hafif ama yine var. test yaptım sabah negatif bat 21 kasım ne olduğunu anlamıyorum ya adet ağrısı gibi de değil :KK43::KK43:

al bendende o kadar benimde hiç böyle ağırmazdi bıcak saplıyolar sanki kasıklarıma ayağa kalkayım belimin ta ortası nasıl ağrıyo sendede varmı

kızlarr 8 gün geciktim evde test yaptım negatifti hiç bi belirti agrı filan yok sadece beyz akıntım vardı o kadar arada göggslerim karıncalandı bu kadar aksam doktora gidicem kan testi için sizce umut var mııı bide bi kaaç gün önce ovulasyonum cok koyuydu

kızlarr 8 gün geciktim evde test yaptım negatifti hiç bi belirti agrı filan yok sadece beyz akıntım vardı o kadar arada göggslerim karıncalandı bu kadar aksam doktora gidicem kan testi için sizce umut var mııı bide bi kaaç gün önce ovulasyonum cok koyuydu
kan testinde çıkabilir varsa cnım allah hayırlısını nasip etsin inş gönlündeki olur :)

Kızlar benim gögüslerim ağrıyo çok ya bi de o parlak uzayan akıntım hala geliyo sanırım ben kafaya fazla takdım

Kizlar size bir tavsiye ben cok arastirdim
Adet gunune 2 gun kala kesin sonuc aldigim icin guvenilirdir (kisiden kisiye degisebilir yumurtlama dollenme surecinden dolayi )
Bata 2 gun eger hamileysem ovulasyon testi nasil sonuc verir diye merak edip yaptim.
Soldaki kirmizinin aynisi oldu ikiside cok.koyuydu
Sonraki gun yine tekrarladim yine koyuydu.
Zaten bat geldi.diye gebelik testi yaptım oda pozitif cikti

Yani ovulasyon testi ile gebelik ogrenilebiliyor hemde erkenden:KK66:

al bendende o kadar benimde hiç böyle ağırmazdi bıcak saplıyolar sanki kasıklarıma ayağa kalkayım belimin ta ortası nasıl ağrıyo sendede varmı
Evet canım ben dün önüme eğilemedim ya uyurken de hep yan uyudum hala da hafif ağrım var geçmezse pazartesiye kadar bekleyip doktora gideceğim hasta olmazsam tabi

hehehe insan herşeye yoruyor valla ama bebiş diye umut ediyorum bi heycanla test yapıyorum hep negatif hep negatif varsa ne nazlı şeymiş bi belli etmedi kendini :KK70:
Aynen canım nazlı çıktı bizimkiler aman olsunlar da nazlarini çekeriz Biz miniklerimizin :KK70:

X