❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

20 21 kasim.olanlar basladiniz mi ovu testine? Ben p.tesi baslayim diyorum ama.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende p.tesiyi uygun gördüm ama merak da ediyorum:)) kap olarak cam mı kullandin plastik mi. Yaziyor ya icinde temiz mumkunse cam kapla yapn diyeo_O
Valla canım ben bir tane bardağımı feda ettim yapacak birşey Yok cam bardak kullandım hangi marka kullanıyorsun

Bende dayanamadım bugün birini denedim. Evde kağıt bardaklar vardi o aklima geldi. Kullan at :) ilk kez denedim.gebelik testi gibi ya ayni bunda bile heyecanlandim valla. :KK9:

Bende dayanamadım bugün birini denedim. Evde kağıt bardaklar vardi o aklima geldi. Kullan at :) ilk kez denedim.gebelik testi gibi ya ayni bunda bile heyecanlandim valla. :KK9:
Ay evet ya bide çift çizgi çıkıyor ya hafif silik te :KK49: olsa içim bir garip oldu inşallah ay sonunda gebelik testlerimiz de böyle çift çıkar allahım lütfen

Bu ay baya hazırlıklısın cidden :KK9: inşallah son uğraştığımız ay olur canım :dua: hakkımızda hayırlısı

Ekledim takibe canım hadi inşallah hayırlı haberler olsun :dua:

Amin canım inşallah :dua: ama ben hissediyorum bu ay başka olucak, kasımda aşk başkadır nede olsa :KK200::-)
Ayy ins canim :dua::KK73::KK6:

KıLar dün akıntı geldi bugün sabahta yine yumurta akı kıvamında oldu yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor siZce yumurtlamayı kaçırdım mı bu gece ilişki olsa şansım var mı en son dün değil evvelsi gün ilişki oldu kafam çok karışık

KıLar dün akıntı geldi bugün sabahta yine yumurta akı kıvamında oldu yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor siZce yumurtlamayı kaçırdım mı bu gece ilişki olsa şansım var mı en son dün değil evvelsi gün ilişki oldu kafam çok karışık
Canım ne olur ne olmaz işini şansa bırakma sen bugünde ilişkiye gir spermler 3 gün rahimde yaşayabiliyor belki çatlama dönemine girmişsindir hayırlısı ile yumurtan döllenir inşallah göbüşüne bebek konar ☺️

Bugün olursa iyi olur zaten 1 gün ara vermissin

Kizlarrr beni de ekler ekler misiniz 8 kasim bat im hic beklemiyorum beklemek istemiyorum gelmesin kırmızılar sağlıklı bebisler gelsin :)

Kızlar bisey sorucaktim ben adetten uç gün sonra ilişkiye girdim on gün falan geçti o zMandan beri olmadı eşim su an yanımda yok adetime 12 günden fazla var ama göğüs damarları belirginleşti göğüslerim agriyo kasik bel ağrıları var gögüslerde batma da var arada adet belirtisi için erken değil mi bnm normalde beş gün kala falan olur 12 günden fazla var dediğim gibi sizce hamile miyim

X