- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İniallah hayırlısı olsun canım gelsin bebişler dolsun göbüşler inşallahBnmde 19 kasim 2 gun var aramzda ay hadi insallah
Canım ben bir kere merak ettim yaptım hafif silik çıktı pazartesi yada salı gibi başlayayım diyorum20 21 kasim.olanlar basladiniz mi ovu testine? Ben p.tesi baslayim diyorum ama.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende p.tesiyi uygun gördüm ama merak da ediyorum:)) kap olarak cam mı kullandin plastik mi. Yaziyor ya icinde temiz mumkunse cam kapla yapn diyeCanım ben bir kere merak ettim yaptım hafif silik çıktı pazartesi yada salı gibi başlayayım diyorum
Valla canım ben bir tane bardağımı feda ettim yapacak birşey Yok cam bardak kullandım hangi marka kullanıyorsunBende p.tesiyi uygun gördüm ama merak da ediyorum:)) kap olarak cam mı kullandin plastik mi. Yaziyor ya icinde temiz mumkunse cam kapla yapn diye
Aynen bende öyle yapayım. Laboquick aldım.Valla canım ben bir tane bardağımı feda ettim yapacak birşey Yok cam bardak kullandım hangi marka kullanıyorsun
Bende aynı maka aldım canım bardağı da yıkayıp kurulayıp banyoda muhafaza ediyorumAynen bende öyle yapayım. Laboquick aldım.
Farketmiyor yani değil mi canım ay kızlar ya ben çok heyecanlanıyorum sanki bir his olacak diyor ama hadi hayırlısı bakalım ama içim kıpır kıpırM meyremasin Paramedik92 kızlar ben geçen ay sert plastikle yaptım gayet rahattı güzelde sonuçlar verdi, bu ayda öyle devam ederim sanırım
Ay evet ya bide çift çizgi çıkıyor ya hafif silik te olsa içim bir garip oldu inşallah ay sonunda gebelik testlerimiz de böyle çift çıkar allahım lütfenBende dayanamadım bugün birini denedim. Evde kağıt bardaklar vardi o aklima geldi. Kullan at :) ilk kez denedim.gebelik testi gibi ya ayni bunda bile heyecanlandim valla.
Ay evet ya bide çift çizgi çıkıyor ya hafif sikikte olsa içim bir garip oldu inşallah ay sonunda gebelik testlerimiz de böyle çift çıkar allahım lütfen
insaallah insaallah.. Hayırlısıyla sağlıkla..Ay evet ya bide çift çizgi çıkıyor ya hafif silik te olsa içim bir garip oldu inşallah ay sonunda gebelik testlerimiz de böyle çift çıkar allahım lütfen
Ayy ins canimBu ay baya hazırlıklısın cidden inşallah son uğraştığımız ay olur canım hakkımızda hayırlısı
Ekledim takibe canım hadi inşallah hayırlı haberler olsun
Amin canım inşallah ama ben hissediyorum bu ay başka olucak, kasımda aşk başkadır nede olsa
Canım ne olur ne olmaz işini şansa bırakma sen bugünde ilişkiye gir spermler 3 gün rahimde yaşayabiliyor belki çatlama dönemine girmişsindir hayırlısı ile yumurtan döllenir inşallah göbüşüne bebek konarKıLar dün akıntı geldi bugün sabahta yine yumurta akı kıvamında oldu yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor siZce yumurtlamayı kaçırdım mı bu gece ilişki olsa şansım var mı en son dün değil evvelsi gün ilişki oldu kafam çok karışık
Bugün olursa iyi olur zaten 1 gün ara vermissinKıLar dün akıntı geldi bugün sabahta yine yumurta akı kıvamında oldu yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor siZce yumurtlamayı kaçırdım mı bu gece ilişki olsa şansım var mı en son dün değil evvelsi gün ilişki oldu kafam çok karışık
Aminnnn inşallahCanım ne olur ne olmaz işini şansa bırakma sen bugünde ilişkiye gir spermler 3 gün rahimde yaşayabiliyor belki çatlama dönemine girmişsindir hayırlısı ile yumurtan döllenir inşallah göbüşüne bebek konar