❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

ferishhh canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah diger arkadaslari da tebrik ederim benim sana ve burdaki konuyla ilgilenen kizlara bi sorum olucak normalde dongum 26 gun ama bu ay 6 gun erken adet oldum yani 20 gun sonra.simdi Olmasi gereken regl yumrtlamadan sonraki 14 gunse ben bu durumda adetin besinci gunu yumurtlamis mi oluyorum yada bu ay hic yumurtlamadim neyse bu yuzden ovulasyon testi aldim gebelikten cok yumurtlamayla ilgili kendimi kontrol amacli adetim 4-5 gun kadar suruyo adet bitimi hemen ovulasyon testine basladim kirmiziya yakin pozitifi gordum bu boyle 4 gun devam etti ayni zamanlarda yapmama ragmen koyulasmadi hatta sonraki gunlerde acilmaya basladi bugun ki foto kucuk kenara ekledigim digeride ilk yaptigim. Normal periyotta yumurtlamaya yakin gorunuyorum 17 kasim yumurtlama gunu ona gore de bu test cok acik lh degerimin yukselmesi gerekirdi anlayamadim bana bu durumu aciklayabilirmisiniz

Eklentiler

• 20161114_163636.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 41

Canm anladığım kadarıyla eklediğin büyük resim reglden hemen sonra ilk yaptığın test. Ufak resimse bugün yaptığın test. Şimdi bunun iki yolu var, eğer döngündeki gibi yum tarihin 17 si ise beklemen gerek. Yani bunu önceden anlayamazsın. Sadece 16sında silikten biraz daha koyu olabilir, o da belki kesin değil. İkinci yolsa yum larında düzensizlik olabilir. Düşündüğn gibi regl günlerinde yada bittiği gibi sağlıksız yum olabilir. Bunuda anlamanın yolu dr. Gidip durumu anlatman gerek. Böyle bişiy varsa sana düzenleyiciler vericektir. Benim anladığım bu kadar. Bi kaç gün daha test yapıp beklemeni umduğun gibi olmazsa vakit kaybetmeden dr a gitmeni tavsiye ederim. Hakknda hayrlısı olsun inşallah

Anladim canim cok sagolasin bu ayin 17sinde randevum var bakalim hormon testi felan yaptirmayi dusunuyorum..birde bu erken gec yumurtlama muhabbeti var ya hani o durumda da regl tarihi degisiyormu peki canim cok soru sordum ama kusura bakma

Canim bi duzenleme yapmn lazim malum hamişler çogaldi :)
Benide unutmayasin :)

Kizlar kan testi yaptirdim bugun 28 cikti degerim adetime 2 gun var normalmi sizce hic sevinemedim aglamak tuttu 2ay once degerim yukselmemisti korkuyorum gene aynisi olucak diye doktor adet gunu bile 100 anca çıkıyor normal dedi ama bana zaman gecmicek gibi

Birde benim aklima takilan bisey var ben gecen ay 20sinde adet olmustum 2 3 gun erken geliyor ben ona gore bat 17 kasim diyorum simdi benim batim 17 kasim mi 20 kasimmi sizce neye gore bu degeri degerlendirmeliyim

Bnce boşyere üzülüp evham yapıyosun canım, dr sana zaten gerekli açıklamayı yapmış. Aynı şeyi söylemeyeyim bnde şimdi. Ama şunu diyebilirimki herşey Allah'tan. Hyrlısı diye bol bol dua et ve içini ferah tutmaya çalış. Allah yardmcın olsun inşallah

Haklisin canim ama 2 kere yasayinca korkuyorum cok erken ogrendim gelistimi kese olustumu diye hep korkucam haftaya gel keseyi goruruz dedi doktor bakalim hayırlısı Rabbim nasip ettiyse ilerler gider ins

Haklisin canim ama 2 kere yasayinca korkuyorum cok erken ogrendim gelistimi kese olustumu diye hep korkucam haftaya gel keseyi goruruz dedi doktor bakalim hayırlısı Rabbim nasip ettiyse ilerler gider ins

Seni çok iyi anlıyorum canm. Bnde mayısta düşğk yaptım daha dün tekrar gebe olduğumu öğrendim ama inan kan bile vermedim daha. Dedimki ozaman telaş yaptımda noldu? Rabbim nasip etmiycekmiş dedim. Şimdide rahata bağladım kendimi. Oluruna bıraktım. Şimdilik süt içiorum folikasit içiorum ceviz vs yiyorum. Panik yapmaya gerek yokmuş öğrendim. Sende rahat olmaya çalış. Duanı eksik etme.

Haklisin canim korktugum icin sonucumu ogrendigimde agladim sevinemedim bile ama moral bozukluğuda cok etkiliyomus oyuzden elimden geleni yapip dua edip beklicem baska yapcak bisi yok basladinmi saglikli beslenmeye ben sut icemiyorum ya
Bide batla ilgili bi soru sormustum yukarda onu sen biliyosundur canim

Birde benim aklima takilan bisey var ben gecen ay 20sinde adet olmustum 2 3 gun erken geliyor ben ona gore bat 17 kasim diyorum simdi benim batim 17 kasim mi 20 kasimmi sizce neye gore bu degeri degerlendirmeliyim
canımm hayırlı olsun :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :) bence hiç canını sıkıp bebişini de üzme lütfen :) evet o daha çok küçük ama orda ve senin ağladığını hissedebiliyor. ona güzel duygular verki mutlu olsun büyüsün batın 17 kasım olur canım. değerin de yükselecektir merak etme :) güzel düşün güzel olsun

Benim bat 12 aralik beni de ekler misinizz Allah hepimize saglikla nasip etsin benim ilk ayım insallah nokta atisi olur Bebek bekleyen arkadaslar hepinize hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah darisi bizlere olsun

Ne mutlu çift çizgiyi görenlere
Benim umutlar tukendi. 2 Gün yerleşme kanaması derken adetim geldi çok üzgünüm
Canim uzulme hayirlisi olsun. Kac aydir deniyorsunuz bak biz mesela 3 aydir deniyoruz 29 30 gunde mutlaka adet olan biriydim. Simdi 27 gunlere dustum ve adetten once 4 gun fln kahverengi akinti geliyor. Vücudun dengesi ancak oturuyor. Umutsuzluga kapilma Allah hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…