Tmm canım yaz mutlaka hadi bi güzel haberde senden gelsin inşallah
Gerçekten inanamıyorum, topiğimin uğuru banada değdi çok şükür darısı hepinizin başına inşallaho güzel gözlerinize tez vakitte sizin çift çizgilerinizide görmek nasip olsun inşallaaaahhhhh @cbco okeanoss00 dabidap26 @Zehna67 baldan_madam
ayyy hamilesin :)Eki Görüntüle 1911272 KIZLAREki Görüntüle 1911273
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
canım kullandığın ovu testinin markası ne internetten mi aldın internetten mi bu ay olmazsa bende alıcamda
Kan testi ne zaman yaptıracaksın canım?Tmm canım yaz mutlaka hadi bi güzel haberde senden gelsin inşallah
Gerçekten inanamıyorum, topiğimin uğuru banada değdi çok şükür darısı hepinizin başına inşallaho güzel gözlerinize tez vakitte sizin çift çizgilerinizide görmek nasip olsun inşallaaaahhhhh @cbco okeanoss00 dabidap26 @Zehna67 baldan_madam
Canım gittigidiyordan almıştım 30lu, laboquick markası gayette iyi bi marka kesinlikle dene derim belkide "iyiki" dedirtir sanada inşallah
Kan testi ne zaman yaptıracaksın canım?
hemen sipariş verdim canım çift çizgiyi gördüğümüz günde birlikte mi olmak lazım
bazen silik fln çıkıyor hiç kullanmadım da yardımcı olursa
Ay canim topik ugurlu geldi valla cizgi var hayirli olsun gozunaydin.Eki Görüntüle 1911272 KIZLAREki Görüntüle 1911273
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Sabah ilk idrarla yaptigim test yarim saat sonra pembelesti erken test yaptim az once oda hafif pembe cikti ilk idrarla olmadigindan sanirim canim ins yaniltmiyolardir benicanım markasını hatırlamıyorum evde kaldı kutusu resim de telefonda var birazdan atayım sana. ama ben erken test yaptım birde sabah ilk idrarla yaptım. o yüzden de daha çok çıkmış olabilir canım
sen en iyisikan ver canım yarın :)Sabah ilk idrarla yaptigim test yarim saat sonra pembelesti erken test yaptim az once oda hafif pembe cikti ilk idrarla olmadigindan sanirim canim ins yaniltmiyolardir beni
Gozunaydin cnm cok sevindim darisi basimakızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6 gerçekmişşş darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
Yarin vericem kan cnm sanki ilk gibi icim icime sığmıyor yanlizim evdede patladimsen en iyisikan ver canım yarın :)
benim hiç belirtim yoktu canım karnım ağrıyordu lekelenme başladı dedim bu ay da olmadı adet oldum yine ağlarken test yaptım öyle çıktı :) Allahım hepinize nasip eder inşallah sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleriniziAy böyle güzel haberleri görünce insan hevesleniyo ya inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsin kızlar belirtileriniz varmıydı ya
Bizim seninle bat günümüz aynı inşallah biz de güzel haberler veririz :)Ay böyle güzel haberleri görünce insan hevesleniyo ya inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsin kızlar belirtileriniz varmıydı ya
Ay Canım İnşallah yaaa ama benim kasıklarım ağrıyo gögüslerimde ağrıyo gelcek sanırımBizim seninle bat günümüz aynı inşallah biz de güzel haberler veririz :)