- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
Daha 9 gün var bu kadar erken regl belirtisi olmaz ki :) Benim de canım tatlı bir şeyler istiyor bu da benim için belirtiAy Canım İnşallah yaaa ama benim kasıklarım ağrıyo gögüslerimde ağrıyo gelcek sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 9 gün var bu kadar erken regl belirtisi olmaz ki :) Benim de canım tatlı bir şeyler istiyor bu da benim için belirtiAy Canım İnşallah yaaa ama benim kasıklarım ağrıyo gögüslerimde ağrıyo gelcek sanırım
Sabretmek gerekiyor. Ben dün kanda bhcg baktırdım düşün ne kadar sabırsızım 1.20 çıktı. Daha rahme bile tutunmamıştır varsa zaten nasıl çıksın kanda değeri. Bir yanım yok tutmadı diyor diğer yanım bekle güzel haber gelecek diyor. Testten sonra umudum kırıldı. Hayırlısını diliyorum Rabbimden.Nasıl geçircez günleri
sabah ilk idrarınla test yap canım bence çıkar varsa hadi inşallahMeraba bende adet olmadım varmı bende bilemedim ne zaman yapsam testi adetimin 2.günü ama olmadım akıntımda yok hiç ne zaman test yapmalıyım???
Kizlar hamileyimmm
Sonuç bat'a 5gun kala 85.6
Sizce nasil oran bana yuksek gibi geldi..
Amin canim allah razi olsunn..Hayırlı olsun canım :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sabah ilk idrarınla test yap canım bence çıkar varsa hadi inşallah
Amin canim allah razi olsunn..
canımm hayırlı olsun :) tahmini doğum tarihimiz aynı:) senin değerin çok güzel çıkmış maşallah :) benm bat 18 kasım 38,6 çıktıKizlar hamileyimmm
Aynı duyguları yaşıyoz canım yaa inşallah güzel haberleri verebiliriz çok istiyorum bende inşallah allahımSabretmek gerekiyor. Ben dün kanda bhcg baktırdım düşün ne kadar sabırsızım 1.20 çıktı. Daha rahme bile tutunmamıştır varsa zaten nasıl çıksın kanda değeri. Bir yanım yok tutmadı diyor diğer yanım bekle güzel haber gelecek diyor. Testten sonra umudum kırıldı. Hayırlısını diliyorum Rabbimden.
tuvalette yapıver canım ruhu bile duymaz sabahtan ondan az erken kalk iki dakka yapıver :)İnşallah hayırlısı kuzum :) kocişim engel olmazsa yaparım testi
tuvalette yapıver canım ruhu bile duymaz sabahtan ondan az erken kalk iki dakka yapıver :)
Kizlar hamileyimmm
Benim tahmini ayin 1de döllenme oldu evet bende cok sasirdim sonucum cok iyi..canımm hayırlı olsun :) tahmini doğum tarihimiz aynı:) senin değerin çok güzel çıkmış maşallah :) benm bat 18 kasım 38,6 çıktı
Allah razi olsun canim darsi herkezin basina..gözün aydın tatlım darısı başımıza inşallah