❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Canim uzulme hayirlisi olsun. Kac aydir deniyorsunuz bak biz mesela 3 aydir deniyoruz 29 30 gunde mutlaka adet olan biriydim. Simdi 27 gunlere dustum ve adetten once 4 gun fln kahverengi akinti geliyor. Vücudun dengesi ancak oturuyor. Umutsuzluga kapilma Allah hayirlisini versin
2 aylık evliyiz cnm 1 aydır istyruz aslında daha çok yeni ve erken ama ışte test yapmaktan dolayı umutsuzluga kapıldım tek çizgiyi görmekten sanırım 1 ayda 4 defa yaptım test ondan galiba moralim bozuldu

canımm hayırlı olsun :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :) bence hiç canını sıkıp bebişini de üzme lütfen :) evet o daha çok küçük ama orda ve senin ağladığını hissedebiliyor. ona güzel duygular verki mutlu olsun büyüsün :KK66: batın 17 kasım olur canım. değerin de yükselecektir merak etme :) güzel düşün güzel olsun :KK66:
Cok sagol cnm ins hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz bebislerimizi. Bu topik ugurlu geldi cogumuza :halay:
baya bi korktum agladim bugun ama toparladim herkes senin gibi soyledi moral bozuklugu bebeğini etkiler dedi guzel seyler dusunucem artık ins beni birakmaz bebegim

2 aylık evliyiz cnm 1 aydır istyruz aslında daha çok yeni ve erken ama ışte test yapmaktan dolayı umutsuzluga kapıldım tek çizgiyi görmekten sanırım 1 ayda 4 defa yaptım test ondan galiba moralim bozuldu
Bizde 3,5 yil olcak evleneli daha yeni niyetlendik 3 aydır deniyoruz . Ovulasyon testi kullanmiyorsan kullanmani tavsiye ederim canim eger ben bu ay hamile kalirsam onun sayesindedir cunku bariz belli hamilelige musait gunlerin

Bizde 3,5 yil olcak evleneli daha yeni niyetlendik 3 aydır deniyoruz . Ovulasyon testi kullanmiyorsan kullanmani tavsiye ederim canim eger ben bu ay hamile kalirsam onun sayesindedir cunku bariz belli hamilelige musait gunlerin
Haklısın canım aslında denemekte fayda var. inşallah minik tatlı bi bebegin olur Allah hayirlisini versin inşallah

Kızlar merhaba Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh :dua:ben adetten snraki 6. Günde ovulasyon testi yapıyorum bugün 24. Gun oldu hala çift çizgi yok silik çizgi var hep aynı galiba yumurtlamiyorum pco var bide illet bi hastalık hamile kalmak isteyenler için diaformin kullanıyorum doktor düzene girer dedi sanki daha da uzadı anlamadım valla aranızda ben gibi geç çift çizgi gören var mı nasıl ne zaman uyguluyosunuz bu testi idrarı mi 3 4 saat tutuyorum güzel koyü olsun diye ama tık yokkk:işsiz:

Haklısın canım aslında denemekte fayda var. inşallah minik tatlı bi bebegin olur Allah hayirlisini versin inşallah
Amin canım cumlemize.
Bende simdi yeni şeyler kesfediyorum
Bu ovulasyon testiyle gebelik te ogrenilebiliyormus
Biraz önce test yaptim çok koyu cikti 2 çizgi de birbiriyle ayni. Adetime 1 gun kaldi bekliyorum bakalim ama yarin gebelik testi alirim muhtemelen yerimde duramam

Evet canım 70 çıktı ama doktor iki günde iki katı görelim yarın tekrar ver dedi. Kanım kalmadı vere vere :) iyi olacak bebişlerimiz iyi düşün iyi olsun :)
Canim biz senle ayni gunuz sanirim ben dun vermistim hatirliyosan sende tekrar bugunmu verdin eyer verdiysen cok iyi 35den cikmasi yani..

Amin canım cumlemize.
Bende simdi yeni şeyler kesfediyorum
Bu ovulasyon testiyle gebelik te ogrenilebiliyormus
Biraz önce test yaptim çok koyu cikti 2 çizgi de birbiriyle ayni. Adetime 1 gun kaldi bekliyorum bakalim ama yarin gebelik testi alirim muhtemelen yerimde duramam
İnşallah bebeginin müjdesini bizlere verirsin canım Allah gönlüne göre versin. Darısı da başımıza olsun :dua:

Kızlar bişey sorucam benim adete 7 günüm var benden hala şeffaf uzayan akıntı geliyo acaba hala yumurtlama devam mı ediyo bilginiz varmı bu konu hakkında

Canim biz senle ayni gunuz sanirim ben dun vermistim hatirliyosan sende tekrar bugunmu verdin eyer verdiysen cok iyi 35den cikmasi yani..
evet canım iki gün üstüste verdim ama doktor yarın tekrar ver dedi bugün tekrar gidicem sen de bugün mü vericeksin tekrar?

İnşallah bebeginin müjdesini bizlere verirsin canım Allah gönlüne göre versin. Darısı da başımıza olsun :dua:
Amin canimm insallah hayirli zamanda hayirli cocuklara sahip oluruz.
Ben gecen sene ilk gebeligimi kimyasal olarak yasamistim 36 gunlukken kanamayla son buldu. O yuzden dort gozle takipte degilim hani ufakta olsa insanin piskolojisi bozuluyor. Acaba yine oyle olur mu fln diye..
O yuzden ta ki 2 aylik fln olana kadar emin olamicam maalesef. Sabredelim hepsinde bi hayir var

Amin canimm insallah hayirli zamanda hayirli cocuklara sahip oluruz.
Ben gecen sene ilk gebeligimi kimyasal olarak yasamistim 36 gunlukken kanamayla son buldu. O yuzden dort gozle takipte degilim hani ufakta olsa insanin piskolojisi bozuluyor. Acaba yine oyle olur mu fln diye..
O yuzden ta ki 2 aylik fln olana kadar emin olamicam maalesef. Sabredelim hepsinde bi hayir var
Çok zor bi durumdur eminim o yuzden en iyisini yapiyosun canım sen. sabır ve dua ile bekle, hep birlikte bekleyelim. hayırlı zamanda hayırlı bi evlat inşallah canım haberini dört gözle bekliyorum :KK68::anneadayı:

Kızlar günaydın hepinize :KK200:
Kan vermeye gittim bu sabah, bakalım nasıl bi değer çıkıcak merak ediyorum, hayrlısı inşallah :dua:

Kızlar bugün sizin gününüz bu arada, gelen giden yoktur inşallah, varmı güzel haberleriniz topiğimiz şenlensin :halay:
eylul22zeynep eylul22zeynep Sevdazede Sevdazede khaleesi41 khaleesi41

Kızlar bişey sorucam benim adete 7 günüm var benden hala şeffaf uzayan akıntı geliyo acaba hala yumurtlama devam mı ediyo bilginiz varmı bu konu hakkında

Canım sadece akıntıyla yum devam eder diyemeyiz. Varsa ovu testin yap derim ben. O sana daha kesin sonuç vericektir.

Kızlar günaydın hepinize :KK200:
Kan vermeye gittim bu sabah, bakalım nasıl bi değer çıkıcak merak ediyorum, hayrlısı inşallah :dua:

Kızlar bugün sizin gününüz bu arada, gelen giden yoktur inşallah, varmı güzel haberleriniz topiğimiz şenlensin :halay:
eylul22zeynep eylul22zeynep Sevdazede Sevdazede khaleesi41 khaleesi41
çıkınca yaz hemen tatlım güzel haberlerle mutlu olalım :KK66:

X