❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kızlar bana bir fikir verir misiniz nolur? Bugün benim batım. Pkoluyum aynı zamanda. Bugün adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum hiç. Dün akşama doğru göğüslerim acımaya başladı gündüz hiçbirşey yokken. Gece iyice acıdı. Sabah bi kalktım acı falan yok. Hafif hassasiyet kalmış sadece dolgunluk falan.normalde 1 hafta öncesinden dolgunla başlar sonra acımaya başlar sonra adet olurum. Bir de dünden beri sol kaşığımda batma oluyo. Tam kasık değil kasığın biraz daha üstü. 3aydır deniyoruz bu ay çok rahattım hiç aklıma bile gelmedi, düne kadar. Yorumlarınızı merak ediyorum. Test yapmak istemiyorum buna benzer bişeyler yaşayan oldu mu

ne yaptın canım? yaptın mı testini? ben erken testlerden yaptım daha belirgin çıktı öğlen gidip kan vericem çok heyecanlıyım :)
Tebrik ederim cnm gozun aydin ins kan sonucunda iyi cikar cok sevindim. Simdi yaptim testi beyaz çizgi cikti yine dun aksamda t beyaz cikmisti anlamadim gidip erken testmi alsam ben kendimi onceki hamileligimdeki gibi hissediyorum ya testin fotosunu atsana hangi marka bide

Bat 21 Kasım, bakalım bu ay ovülalsyon testiyle yumurtlamayı yakalayarak yaptık çalışmaları,artık nasip kısmet beklemedeyiz :) Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah,kimseye aratmasın

canım markasını hatırlamıyorum evde kaldı kutusu resim de telefonda var birazdan atayım sana. ama ben erken test yaptım birde sabah ilk idrarla yaptım. o yüzden de daha çok çıkmış olabilir canım

İnşallah canım ya inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimde öyledir inşallah

Aslında hiç umudum yok
7 8 aydır deniyoruz
Adet imden 3 gun gecti ama aynı zamanda pkoluyum ve bu ay majezik boğaz spreyi kullandim belki ondan gecikti ve hiç bir belirtim yok
Adet olma belirtisi bile...

Bende gordum bu ay ne cok hamile varr ayy ne güzel topgin ugurlu geldi canim bende birazdan kan vercem acilde yazarim sonucu..

Tmm canım yaz mutlaka hadi bi güzel haberde senden gelsin inşallah

Gerçekten inanamıyorum, topiğimin uğuru banada değdi çok şükür darısı hepinizin başına inşallah o güzel gözlerinize tez vakitte sizin çift çizgilerinizide görmek nasip olsun inşallaaaahhhhh C cbco okeanoss00 dabidap26 Zehna67 baldan_madam

Bende geçen ay bekliyordum ama kısmet olmadı rabbim bu ay nasip eder ins. Bat 3 aralık. Soğan kurunede başladım. Allahım isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…