Tebrik ederim cnm gozun aydin ins kan sonucunda iyi cikar cok sevindim. Simdi yaptim testi beyaz çizgi cikti yine dun aksamda t beyaz cikmisti anlamadim gidip erken testmi alsam ben kendimi onceki hamileligimdeki gibi hissediyorum ya testin fotosunu atsana hangi marka bidene yaptın canım? yaptın mı testini? ben erken testlerden yaptım daha belirgin çıktıöğlen gidip kan vericem çok heyecanlıyım :)
Tebrikler gözünaydın darısı bizlere olsun inşallahbu sabah gittim doktora ultrason dan baktı 4 haftalık dedi kızlar kesinleşti keseyi gördüm şükürler olsun :)
Canım tebrik ederim belirtilerin neydibu sabah gittim doktora ultrason dan baktı 4 haftalık dedi kızlar kesinleşti keseyi gördüm şükürler olsun :)
kasık ağrım vardı hafif ,göğüs ağrım baş ağrsı felan ama hepsi adet belirtim benim ,ihtimal vermiyordum bu ay :)Canım tebrik ederim belirtilerin neydi
Senle 1gun var aramizda benim bat 19kasim..
Eki Görüntüle 1911272 KIZLAREki Görüntüle 1911273
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Ben de gördüm hadi hayırlısı :)Eki Görüntüle 1911272 KIZLAREki Görüntüle 1911273
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
bende gördüm canım hadi inşallah :) :)Eki Görüntüle 1911272 KIZLAREki Görüntüle 1911273
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
Bende gordum bu ay ne cok hamile varr ayy ne güzel topgin ugurlu geldi canim bende birazdan kan vercem acilde yazarim sonucu..Ben de görüyorum
canıımmmm ben de görüyorum :) Allahım ne kadar güzel bir gün :) kan ver hemen hadiEki Görüntüle 1911272 KIZLAREki Görüntüle 1911273
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA
canım markasını hatırlamıyorum evde kaldı kutusu resim de telefonda var birazdan atayım sana. ama ben erken test yaptım birde sabah ilk idrarla yaptım. o yüzden de daha çok çıkmış olabilir canımTebrik ederim cnm gozun aydin ins kan sonucunda iyi cikar cok sevindim. Simdi yaptim testi beyaz çizgi cikti yine dun aksamda t beyaz cikmisti anlamadim gidip erken testmi alsam ben kendimi onceki hamileligimdeki gibi hissediyorum ya testin fotosunu atsana hangi marka bide
İnşallah canım ya inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimde öyledir inşallahcanım geçen ay benim de aynı öyle olmuştu ve burda biri bana belki bebişine hazırlanıyordur rahmin üzülme demişti. :) öyle de oldu :) inşallah bebiş varsa yani daha kanda baktırmadım. ama hiçbir zaman umudunu kaybetme allahım hepimize nasip edecek inşallah bu duyguyu
Bende gordum bu ay ne cok hamile varr ayy ne güzel topgin ugurlu geldi canim bende birazdan kan vercem acilde yazarim sonucu..