❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Tmm canım yaz mutlaka hadi bi güzel haberde senden gelsin inşallah :anneadayı:

Gerçekten inanamıyorum, topiğimin uğuru banada değdi çok şükür darısı hepinizin başına inşallah :KK200::dua: o güzel gözlerinize tez vakitte sizin çift çizgilerinizide görmek nasip olsun inşallaaaahhhhh :emir_bebek::dua: @cbco okeanoss00 okeanoss00 dabidap26 dabidap26 @Zehna67 baldan_madam baldan_madam

canım kullandığın ovu testinin markası ne internetten mi aldın internetten mi bu ay olmazsa bende alıcamda

canım kullandığın ovu testinin markası ne internetten mi aldın internetten mi bu ay olmazsa bende alıcamda

Canım gittigidiyordan almıştım 30lu, laboquick markası gayette iyi bi marka kesinlikle dene derim belkide "iyiki" dedirtir sanada inşallah

Canım gittigidiyordan almıştım 30lu, laboquick markası gayette iyi bi marka kesinlikle dene derim belkide "iyiki" dedirtir sanada inşallah

hemen sipariş verdim canım çift çizgiyi gördüğümüz günde birlikte mi olmak lazım
bazen silik fln çıkıyor hiç kullanmadım da yardımcı olursa

Kan testi ne zaman yaptıracaksın canım?

Yarın yaptırırım sanırım canım. İlk gebeliğimde çok üstüne düştüm düşük ve kürtajla sonuçlandı. Bu sefer rahat davranmayı planlıyorum. Rabbim neyi nasip ederse o. Bakalım hayırlısı inşallah

hemen sipariş verdim canım çift çizgiyi gördüğümüz günde birlikte mi olmak lazım
bazen silik fln çıkıyor hiç kullanmadım da yardımcı olursa

Ben çizgi koyulaşmaya başladığı gün başladım değerlendirmeye, koyulaştı ve sonraki günler tekrar silikleşti. Yani toplam 5 gün ara vermeden değerlendirdik. 3.gün koyulaştığı gündü. 4 5 silikleştiği günlerdi

canım markasını hatırlamıyorum evde kaldı kutusu resim de telefonda var birazdan atayım sana. ama ben erken test yaptım birde sabah ilk idrarla yaptım. o yüzden de daha çok çıkmış olabilir canım
Sabah ilk idrarla yaptigim test yarim saat sonra pembelesti erken test yaptim az once oda hafif pembe cikti ilk idrarla olmadigindan sanirim canim ins yaniltmiyolardir beni

Ay böyle güzel haberleri görünce insan hevesleniyo ya inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsin kızlar belirtileriniz varmıydı ya
benim hiç belirtim yoktu canım karnım ağrıyordu lekelenme başladı dedim bu ay da olmadı adet oldum yine ağlarken test yaptım öyle çıktı :) Allahım hepinize nasip eder inşallah sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi :dua:

X