Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence hamilesin ama adet günün 3-4 gün geçsin öyle doktora git kan değerlerin normal yükselişe geçsin yani sen sevinç ve umutla doktora gidiyorsun sonra bi salak doktor senin bütün ümidini kırıyor ağlaya ağlaya eve geliyorsunCanım sanırım evet hemen yarın doktora git
Hayırlı olsun canım tebrik ediyorumKIZLAR YARIN ADET GUNUMDU DAYANAMADIM KAN TESTI YAPTIRDIM 44 ÇIKTI HAMİLEMİYİM ŞİMDİ BEN ????
Beklicem cnm en azindan pzt kadar bakalim nasipse saglikli bir sekilde gelsin bebegim. Benimde bu aydan umudum yok ana belirtiler var ins yanilmiyorumdur. Sen niye umursuzsun bat nezmanBence de bekle canım hayal kırıklığı en kötüsü geçen ay çok umutlanmıştım ben de sonu kötü oldu. İnşallah bebeğin seninledir :) eski belirtilerine çok uyuyormuş :) hadi inşallah.
Benim bu ay pek umıdum yok o yüzden. Oluruna bıraktım olursa sevinirim kısmet
benim bat 18 kasım. geçen ay büyük hayal kırıklığı olunca bu ay umutlanmaya korkuyorum canım. olursa kısmet inşallah olurBeklicem cnm en azindan pzt kadar bakalim nasipse saglikli bir sekilde gelsin bebegim. Benimde bu aydan umudum yok ana belirtiler var ins yanilmiyorumdur. Sen niye umursuzsun bat nezman
Hayırlı olsun canım tebrik ediyorum
benim bat ım 16 kasım ama yarın hastaneye gidicem o arada bi hgc ye baktıracağım
gunaydın ,
ben boyle saçma psikoloji görmedım sütekli bi kendini dinleme aa kasık ah gogüs ne zor şeymiş ya .. bide insan hemen hamile kalıp hemen belirtilerini gorebılecegını sanıyor Allah kimseyi bekletmesin inşallah ..
günaydın;
Batım 1 gün gecti ,test yapmaya korkuyorum hala negatif cıkar diye , ctesiye kadar bekliyeceğim.Sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var
bi defa oldu nisan ayında onun dışında gecikmedi hiç ,genelde beklenenden erken bile olurdu , umutlanmakta istemiyorum offf stres yapıyorum galiba ondan oldu bu sefer gecikmeDaha öncede gecikirmiydi canım ?
Dün bende de oldu keşke Bebek olsaBide beyaz kremsi bir akıntı geliyo peçeteye bu ne anlamadım bilen varmi
Keşke ama herseyin hayırlısı hem akintim var hemde sol tarafım komple ağrıyor kol, kasık, bacak anlamış değilim. beklemekten başka çaremiz yokDün bende de oldu keşke Bebek olsa