❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Canım sanırım evet hemen yarın doktora git
bence hamilesin ama adet günün 3-4 gün geçsin öyle doktora git kan değerlerin normal yükselişe geçsin yani sen sevinç ve umutla doktora gidiyorsun sonra bi salak doktor senin bütün ümidini kırıyor ağlaya ağlaya eve geliyorsun

Arkadaslar birsey sormak istiyorum kafam karisti adet günüm bugün veya yarın olması gerek dün gece başlayan karın agrim gündüz de devam etti bugün ama regl olmadım hatta ağrı geçti karnımda ağrı falan yok arada kasiklarimdan bacaklarıma ağrı oluyor öf belkide bunu daha önce 500 kez yaşadım bilmiyorum ama umudum vardı kırıldı şimdi ağrı kesilince tekrar umutlandım bilmem ki acaba hamile olanlar bu durumdan ne çıkarıyor olabilir mi ? galiba saçma bir soru oldu kafamda deli sorular kusura bakmayın

Bence de bekle canım hayal kırıklığı en kötüsü geçen ay çok umutlanmıştım ben de sonu kötü oldu. İnşallah bebeğin seninledir :) eski belirtilerine çok uyuyormuş :) hadi inşallah.
Benim bu ay pek umıdum yok o yüzden. Oluruna bıraktım olursa sevinirim kısmet :110:
Beklicem cnm en azindan pzt kadar bakalim nasipse saglikli bir sekilde gelsin bebegim. Benimde bu aydan umudum yok ana belirtiler var ins yanilmiyorumdur. Sen niye umursuzsun bat nezman

Beklicem cnm en azindan pzt kadar bakalim nasipse saglikli bir sekilde gelsin bebegim. Benimde bu aydan umudum yok ana belirtiler var ins yanilmiyorumdur. Sen niye umursuzsun bat nezman
benim bat 18 kasım. geçen ay büyük hayal kırıklığı olunca bu ay umutlanmaya korkuyorum canım. olursa kısmet inşallah olur :dua:

benim bat ım 16 kasım ama yarın hastaneye gidicem o arada bi hgc ye baktıracağım :KK33:

Sende sabırsızlananlardansın demekki canım :-) olsun varsa hcg de azda olsa çıkar bence batına 4gün kalmış oluyo. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya :KK36:

gunaydın ,
ben boyle saçma psikoloji görmedım :KK70:sütekli bi kendini dinleme aa kasık ah gogüs ne zor şeymiş ya .. bide insan hemen hamile kalıp hemen belirtilerini gorebılecegını sanıyor :KK43: Allah kimseyi bekletmesin inşallah ..

gunaydın ,
ben boyle saçma psikoloji görmedım :KK70:sütekli bi kendini dinleme aa kasık ah gogüs ne zor şeymiş ya .. bide insan hemen hamile kalıp hemen belirtilerini gorebılecegını sanıyor :KK43: Allah kimseyi bekletmesin inşallah ..

Amin canımmm ahh şu kendimizi dinlemeyi bi bırakabilsek keşke ama nerdeeee :-)

günaydın;
Batım 1 gün gecti ,test yapmaya korkuyorum hala negatif cıkar diye , ctesiye kadar bekliyeceğim.Sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var :110:

Günaydın,
Bata 6 gün var pek umutlu değilim zaten bu ay planlı bisey de olmadı ama bat yaklaştıkça merak ve heyecan artıyo. test yapsam çok erken dimi ? :110:

X