- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok sevindim canim daha 5 gun vardi dimu baya iyi bir deger hele 2 gunde 2 kat artarsa balli lokma tatlisi olurKızlar hcg değerim 45 çıktı ne oluyo yani tam olarak bu değer yeter li mi
Bende bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü yakalamaya çalışacağım günde iki kez mi yapılıyor
Ya peki kaç çıkması gerekir kan sonucunun
Tebrikler canim :) sonuç gayet güzel maşallah :)Kızlar hcg değerim 45 çıktı ne oluyo yani tam olarak bu değer yeter li mi
Resmen hamilesin cnm gayet belirgin cikmis hayirli olsun hemen kan testi yaptir bence.selam kızlar nasılsınız bu gün inşallah güzel haberlerimiz olacak hepimizin ben bu gün bi test daha yaptım şimdi sizinle paylaşacağım bu gün ikinci çizgi biraz daha belirdi ama ben pek sevinemiyorum önceden bi düşük yapmıştım çünkü bakın bakalım sizcede belirgin mi
ayyyy ağzın bal yesin Y Yagiz kaganim kan testi için iki gün beklemek istiyorum dayana bilirsem tabiResmen hamilesin cnm gayet belirgin cikmis hayirli olsun hemen kan testi yaptir bence.