❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Bende bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü yakalamaya çalışacağım günde iki kez mi yapılıyor

Canım ben günde bir kez yapıyorum, batıma 17-18 gün kala yapmaya başlıyorum, silik günlerde bir kez koyulaşmaya başladığı günlerde biri öğlen diğeri 7den sonra iki kez yapıyorum, silikleşmeye başladığı günlerde bi kaç gün daha yapıp bırakıyorum

Ya peki kaç çıkması gerekir kan sonucunun

Canım sorularını anlayamıyorum? Ne zaman kaç çıkması gerekir? Yumurtan döllenmişse gebelik varsa 5 üzeri çıkar demiştim daha önce (benim ilk gebeliğimi bat günü öğrenmiştim hcg değerim 122,78 çıkmıştı) gebelik yoksa yani senin aylık döngünün ortasında yaptırdığın tahlil sonucu gibi 5in altında çıkar (mesela senin 1,20 çıkmış) sorularını ayrıntılı sorarsan seni daha iyi anlarım

Vajinal jeller progesteron içetdiğinden bhgc değerini artırırmı ? Kullanıpta sonucu yüksek çıktığı halde hamile olmayan varmı?

Günaydın hepinize kızlaarrr :KK200:
Varmı bugünde güzel haberler vericek olanlarr :halay: A AytenZ canım bugün bat günün inşallah yoktur gelen giden ? :KK51:

Arkadaşlar, merhaba. Bu hafta yumurtlama dönemindeyim ancak normalden çok daha fazla sancım var, tuvalete sık gidiyorum üşüttüğümü düşünmüyorum ve bat a daha 16 gün olmasına rağmen göğüs Ağrımda başladı erkenden. Bu ay doktorum klomen verdi ancak çatlatma iğnesi olmadım. Klomenin bu tarz etkileri var mı?

selam kızlar nasılsınız bu gün inşallah güzel haberlerimiz olacak hepimizin ben bu gün bi test daha yaptım şimdi sizinle paylaşacağım bu gün ikinci çizgi biraz daha belirdi ama ben pek sevinemiyorum önceden bi düşük yapmıştım çünkü bakın bakalım sizcede belirgin mi

Eklentiler

• IMG_5509.JPG
    IMG_5509.JPG
    48,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_5499.JPG
    IMG_5499.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 72
Selam kizlar benide eklermisiniz bat 17 kasım. 3 yasinda bir oglum var nasipse 2. Düşünüyoruz eylul
ayinda hamile kalmistim ama bebegim gelismedi ve kaybettim biray korunduk bu ay ye iden basladik umarim en kisa zamanda tekrar gelir bebis cunku kaybedince insan cok yipraniyor

selam kızlar nasılsınız bu gün inşallah güzel haberlerimiz olacak hepimizin ben bu gün bi test daha yaptım şimdi sizinle paylaşacağım bu gün ikinci çizgi biraz daha belirdi ama ben pek sevinemiyorum önceden bi düşük yapmıştım çünkü bakın bakalım sizcede belirgin mi
Resmen hamilesin cnm gayet belirgin cikmis hayirli olsun hemen kan testi yaptir bence.

Kizlar merhaba bat 11 kasim bende araniza katilmak isterim iki ay oldu esimle korunmayi birakali adeti bekliyorum..pek fazla kendimi dinlemek de istemiyorum aslinda ama yasanan belirtiler farkli olunca insan ister istemez bir heyecana kapiliyo kuskulaniyo bakalim hepimiz icin hayirlisi olur insallah☝ hamile arkadaslari da tebrik ederim saglikla kucaklarina alsinlar

X