- 13 Ekim 2021
- 797
- 1.801
- 29
Amin canım inşallah Mevlam kucaklarımizi doldursunKısmetse inşallah benimde kasım ayında transferim gerçekleşecek Allah hepimize pozitif sonuçları görüp evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah Mevlam kucaklarımizi doldursunKısmetse inşallah benimde kasım ayında transferim gerçekleşecek Allah hepimize pozitif sonuçları görüp evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Sanırım öyle olacak Canım benim de çok bir bilgim yok açıkçası Rabbim hepimize kolaylıklar versinMerhaba arkadaşlar nasılsınız ben de nasipse kasımda tüp bebeğe başlayacağım daha temmuzda denedim ancak iptal oldu. Devlet desteğine başvurmak istiyorum. Eşimin sperm sayısı 5 milyon altıda ve benim amh 0,4. Bulunduğum ilin araştırma hastanesinde tüp bebek bölümü yok. Devlet desteğine Başvurmak için başka illere mi gitmem gerekiyor,
Ne yaptın canım hastaneden gelince bizimle paylaşYarın allahım nasip ederse bende tüp bebek için tedaviye başlıyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herkesin için
Ne yaptın canım hastaneden gelince bizimle paylaş
Günlük İlaç dozlarım ayarlandı kullanmaya başlıcam inşallah bugün itibariyleNe yaptın canım hastaneden gelince bizimle paylaş
Ooo maşallahGünlük İlaç dozlarım ayarlandı kullanmaya başlıcam inşallah bugün itibariyle
Rahim filmi çektirmis mıydın yoksa adet bitiminde mi cektireceksin
Bir kaç ay önce çekilmişti zatenRahim filmi çektirmis mıydın yoksa adet bitiminde mi cektireceksin canim
Anladim canım insallah çok güzel ilerler tedavin sonuclarida sevindirirBir kaç ay önce çekilmişti zaten
İnşallah canım hepimiz inşallahAnladim canım insallah çok güzel ilerler tedavin sonuclarida sevindirir
Sizde durumlar nedir başladınız. Mı tedaviyeİnşallah canım hepimiz inşallah
Ben adet olmayı bekliyorumSizde durumlar nedir başladınız. Mı tedaviye
MerhabalarCanım gittik kistim vardı onu yok ettik ilaçla ama 2. Sefer gitti işte eylülde başladık ekimde yumurta toplandı fazla yumurta toplandığı için doktor dondurup iki adet dönemi bekletiyor daha
Hatırlamıyorum kaç mm olduğunu ama doktor kist gitmeden başlayamam dediMerhabalar
Bende başladım tüp bebeğe bugün 5.gunum
Fakat bende de folikul kisti gördü 12mm
Bir sonraki adette başlayabiliriz dedi ama önce E2 değerine bakalım 50 nin altı gelirse başlayabiliriz dedi.26 gelince başladık
Sizde nasıldı ?kaç mm idi? e2ye bakıldı mi
Anladım..çok teşekkür ederim.. umarım benimde içinde bir sıkıntı olmazHatırlamıyorum kaç mm olduğunu ama doktor kist gitmeden başlayamam dedi
Ahh ahhKızlar günaydın Ben de adet olamadım bı türlü stresten dolayı hem heyecan hem korku var bugün rüyamda yumurtalarim toplanıyordu
Artık ne kadar düşündüysem
Evet operasyon öncesi sanırım her hastanede yapılıyor testAhh ahh
Dediğin gibi stres hep var
Benim gittiğim hastane de yumurta toplama öncesi covid testi yapılıyor sonuç pozitif gelirse tedavi iptal oluyor
Yapılan ilaçlar da boşa gitmiş oluyor tâbi
Bugün kadar hiç covid geçirmedim 5kez test verdiğim halde
Bakalım yumurta toplama öncesi nasıl çıkacak covid testim
Sizlerden de istendi mi arkadaşlar covid testi
Covid testi her işlemden önce isteniyor benim yumurta toplamada da istendi, histereskopi ameliyatında daAhh ahh
Dediğin gibi stres hep var
Benim gittiğim hastane de yumurta toplama öncesi covid testi yapılıyor sonuç pozitif gelirse tedavi iptal oluyor
Yapılan ilaçlar da boşa gitmiş oluyor tâbi
Bugün kadar hiç covid geçirmedim 5kez test verdiğim halde
Bakalım yumurta toplama öncesi nasıl çıkacak covid testim
Sizlerden de istendi mi arkadaşlar covid testi
Yumurta toplama sonrası ağrı oluyor mu canımCovid testi her işlemden önce isteniyor benim yumurta toplamada da istendi, histereskopi ameliyatında da