Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben de nasipse kasımda tüp bebeğe başlayacağım daha temmuzda denedim ancak iptal oldu. Devlet desteğine başvurmak istiyorum. Eşimin sperm sayısı 5 milyon altıda ve benim amh 0,4. Bulunduğum ilin araştırma hastanesinde tüp bebek bölümü yok. Devlet desteğine Başvurmak için başka illere mi gitmem gerekiyor, 😔😔
Sanırım öyle olacak Canım benim de çok bir bilgim yok açıkçası Rabbim hepimize kolaylıklar versin 🙏

Canım gittik kistim vardı onu yok ettik ilaçla ama 2. Sefer gitti işte eylülde başladık ekimde yumurta toplandı fazla yumurta toplandığı için doktor dondurup iki adet dönemi bekletiyor daha
Merhabalar
Bende başladım tüp bebeğe bugün 5.gunum
Fakat bende de folikul kisti gördü 12mm
Bir sonraki adette başlayabiliriz dedi ama önce E2 değerine bakalım 50 nin altı gelirse başlayabiliriz dedi.26 gelince başladık

Sizde nasıldı ?kaç mm idi? e2ye bakıldı mi

Merhabalar
Bende başladım tüp bebeğe bugün 5.gunum
Fakat bende de folikul kisti gördü 12mm
Bir sonraki adette başlayabiliriz dedi ama önce E2 değerine bakalım 50 nin altı gelirse başlayabiliriz dedi.26 gelince başladık

Sizde nasıldı ?kaç mm idi? e2ye bakıldı mi
Hatırlamıyorum kaç mm olduğunu ama doktor kist gitmeden başlayamam dedi

Kızlar günaydın Ben de adet olamadım bı türlü stresten dolayı hem heyecan hem korku var bugün rüyamda yumurtalarim toplanıyordu 🙄
Artık ne kadar düşündüysem 🤭😂

Kızlar günaydın Ben de adet olamadım bı türlü stresten dolayı hem heyecan hem korku var bugün rüyamda yumurtalarim toplanıyordu 🙄
Artık ne kadar düşündüysem 🤭😂
Ahh ahh
Dediğin gibi stres hep var
Benim gittiğim hastane de yumurta toplama öncesi covid testi yapılıyor sonuç pozitif gelirse tedavi iptal oluyor
Yapılan ilaçlar da boşa gitmiş oluyor tâbi
Bugün kadar hiç covid geçirmedim 5kez test verdiğim halde
Bakalım yumurta toplama öncesi nasıl çıkacak covid testim

Sizlerden de istendi mi arkadaşlar covid testi

Ahh ahh
Benim gittiğim hastane de yumurta toplama öncesi covid testi yapılıyor sonuç pozitif gelirse tedavi iptal oluyor

Evet operasyon öncesi sanırım her hastanede yapılıyor test 🙄

Ahh ahh

Covid testi her işlemden önce isteniyor benim yumurta toplamada da istendi, histereskopi ameliyatında da

X